Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-23-07, 05:40 PM   #101
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: 美版之王-天涯浪子 查看文章
日本都未出, 你急什麼?
但已見有人放囉喎......
http://search.auctions.yahoo.co.jp/s...%F3DX&auccat=0

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-07, 06:28 PM   #102
Tano
God of Gamer
嫑憅

註冊日期: Jun 2004
引用:
作者: jaVaj ◣ 查看文章
顏文字有冇行架.....5月都就到啦......
22-Apr@信和
重未見到

エースは3つに分けられる

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ
Tano 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-07, 09:41 AM   #103
美版之王-天涯浪子
玩具封印王

註冊日期: Jan 2002
己出:

有得扭矣.

Cuddle
Rose of May
Hometown Domina

好聽, 動聽.
美版之王-天涯浪子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-07, 01:29 PM   #104
kusee
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2004
引用:
This set?

係信和入手左了
$59 原色
白色就$49
最後都係買左原色XD

行咁多間最平, 信和有間賣$79=-=
灣仔188 就 $95
kusee 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-25-07, 10:39 AM   #105
美版之王-天涯浪子
玩具封印王

日本己出:

Cuddle
Rose of May

好聽, 動聽.
舊 04-25-07, 08:41 PM   #106
美版之王-天涯浪子
玩具封印王

Bandai 1/2旦機已出, $159.

入$5可扭旦.

Cuddle
Rose of May

好聽, 動聽.
舊 04-25-07, 09:20 PM   #107
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

見到....不過見到係200yen旦放大版而唔係真實版縮細版.....放棄了

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 04-26-07, 12:32 PM   #108
艾莉奧
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2005
引用:
見到....不過見到係200yen旦放大版而唔係真實版縮細版.....放棄了

200yen旦放大版而唔係真實版縮細版<<不太明白

好讚啊!
有無人知道可以放到咩size蛋殼?

艾莉奧 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-07, 09:13 PM   #109
肥仔
Game Master
食力坐館!!!

註冊日期: Apr 2004

日本今日出

舊 04-26-07, 09:45 PM   #110
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
作者: 艾莉奧 查看文章
入面個佈局.....出旦位係中間趺落.....唔似真實版咁輪盤樣......

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 04-26-07, 11:06 PM   #111
美版之王-天涯浪子
玩具封印王

引用:
入面個佈局.....出旦位係中間趺落.....唔似真實版咁輪盤樣......
見過實物, 還不賴, 外型與真機無異.

不過很多鋪頭都入了大批, 有死貨味.

Cuddle
Rose of May

好聽, 動聽.
舊 04-26-07, 11:12 PM   #112
ambrose35hk
Game Master

引用:

好讚啊!
有無人知道可以放到咩size蛋殼?
姐係話佢係lei部扭旦機,係我地平時係扭旦機扭出黎果d 扭旦機gei 放大版
ambrose35hk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-27-07, 12:11 AM   #113
舞風
仆直艾蕾卡

註冊日期: Jun 2005
PSN  IDRENTON_NIRVASH
XBox Live GamertagPROJECT EUREKA
引用:
作者: ambrose35hk 查看文章
姐係話佢係lei部扭旦機,係我地平時係扭旦機扭出黎果d 扭旦機gei 放大版
即係K66扭蛋機成部放大....(咁樣易明D XD)

舊 04-27-07, 12:45 PM   #114
艾莉奧

引用:
作者: 舞風 查看文章
即係K66扭蛋機成部放大....(咁樣易明D XD)
哦哦~我明啦!XD
竟然咁多貨...要慢慢既買都未遲吧?

艾莉奧 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-07, 01:17 AM   #115
舞風
仆直艾蕾卡

註冊日期: Jun 2005
PSN  IDRENTON_NIRVASH
XBox Live GamertagPROJECT EUREKA
引用:
哦哦~我明啦!XD
竟然咁多貨...要慢慢既買都未遲吧?
買就易= =整張1/2的機頭紙就煩

舊 04-28-07, 08:19 PM   #116
Sheik
Junior Member

註冊日期: Mar 2006
今日0係將軍澳見到好多1/2的扭蛋機, 店舖寫著那些是行貨,
看了店舖的display, 扭蛋機上100yen的位置變左「$5」,
是不是行貨的全都是這樣?
Sheik 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-07, 10:45 AM   #117
美版之王-天涯浪子
玩具封印王

日本己出:

香港已出:

想要山手線同蒸氣火車頭

Cuddle
Rose of May

好聽, 動聽.
舊 04-29-07, 03:49 PM   #118
Hoffman
Crazy Gamer
鮎川まどか

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: Sheik 查看文章
今日0係將軍澳見到好多1/2的扭蛋機, 店舖寫著那些是行貨,
看了店舖的display, 扭蛋機上100yen的位置變左「$5」,
是不是行貨的全都是這樣?
行貨是改了入錢位的,由本來入100yen硬幣變為入HK$5

這部蛋機對應100yen扭蛋,容量15隻
Hoffman 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-07, 07:26 PM   #119
美版之王-天涯浪子
玩具封印王

己見街:

分AB set, 各$80

只想要右邊果三隻.

Cuddle
Rose of May

好聽, 動聽.
舊 04-29-07, 07:37 PM   #120
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
己見街:

分AB set, 各$80

只想要右邊果三隻.
3月份的蛋來嫁

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-07, 08:22 PM   #121
GAO

註冊日期: Feb 2007
引用:
作者: mikemike 查看文章
3月份的蛋來嫁
4月初已有貨,當時最低 $75 一套

$15一次
GAO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-07, 10:54 PM   #122
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

註冊日期: Jun 2002
引用:
日本己出:
想問一問,各位有無見過呢套有得賣呀?
今日出去睇過都好似唔見有。
Thanks。

28/12/2008:華東之旅:杭州、烏鎮、蘇州、無錫、上海。
9/8/2009:首爾之旅:雪嶽山、驪州、南山、新村梨花女子大學、明洞、南大門。
1/8/2010:北海道之旅:札幌、大通、すすきの、富良野、中富良野、上富良野、美馬牛、美瑛、函館、五稜郭。
31/7/2011:歐洲之旅:英國倫敦、意大利羅馬、梵蒂岡、佛羅倫斯、威尼斯、米蘭、瑞士琉森、德國海德堡、法蘭克福、科隆、荷蘭阿姆斯特丹、華倫丹、比利時布魯塞爾、布魯日、法國巴黎。
柴崎幸 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-07, 11:02 PM   #123
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
作者: 柴崎幸 查看文章
想問一問,各位有無見過呢套有得賣呀?
今日出去睇過都好似唔見有。
Thanks。
應該(希望)未返

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-30-07, 12:12 AM   #124
櫻庭
Game Master
四品指揮官

引用:
作者: 呂鳳仙 查看文章
原來呢套o野出o左……殺我一個措手不及
今次隱藏版唔駛多講,盒面話o左你知就係馬超甲"
請問依隻武器蛋真實大唔大件的?

舊 04-30-07, 12:45 PM   #125
美版之王-天涯浪子
玩具封印王

我想問, 下面呢d卡, 是純粹一些公仔卡, 定遊戲卡, 可對戰的?

全171種
・ノーマル144種、SP27種
・1パック9枚入り
・1パック300円
・1箱15パック入り
・未開封での販売で1箱全部揃うとは限りません。

上面呢幾句是否說一box可齊晒咁多種呢?

Thanks.

Cuddle
Rose of May

好聽, 動聽.

論壇跳轉

現在的時間是 03:33 AM

手機版 | APP版