Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-16-07, 10:36 AM   #76
美版之王-天涯浪子
God of Gamer
玩具封印王

註冊日期: Jan 2002
Yujin Pokenon立體圖鑑全國版part 3再版, 反斗城有得扭.

Cuddle
Rose of May
Hometown Domina

好聽, 動聽.
美版之王-天涯浪子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-16-07, 11:53 AM   #77
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
引用:
作者: 美版之王-天涯浪子 查看文章
呢d唔係hit野都賣咁貴? 有病乎?

我家樓下仲係賣緊$78
離譜, 睇埋實物更加冇興趣, 只有神獸同隻馬騮做得靚
一舊水我寧願睇演唱會

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-16-07, 03:11 PM   #78
美版之王-天涯浪子
玩具封印王

引用:
作者: W!LL 查看文章
離譜, 睇埋實物更加冇興趣, 只有神獸同隻馬騮做得靚
一舊水我寧願睇演唱會
神獸散買$30, 好大隻; 我心思思想入多隻.

Yujin立體圖鑑系列有個特色: 就係有d扭旦, 公仔做到丁屎咁細隻, 都係$10, 大大條肥鯨又係$10.

Cuddle
Rose of May

好聽, 動聽.
舊 04-16-07, 10:12 PM   #79
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
Yujin立體圖鑑系列有個特色: 就係有d扭旦, 公仔做到丁屎咁細隻, 都係$10, 大大條肥鯨又係$10.
因為佢要做返個正確比例出來
比叉燒果類就好細隻的了, 當然細粒都會有好既質素
但今set隻電擊獸上色比較差, 有點失望

隻肥鯨當時太易認. 一見蛋機下一隻係便扭了, 現在有三隻

大乱闘X
舊 04-17-07, 12:00 AM   #80
Bahamut

註冊日期: Apr 2003
引用:
作者: Hoffman 查看文章
涼宮Q版係咪匙扣 part 2 ??? 請問見到幾錢?
已確定是行貨了~ 普通5隻$55入手~
Bahamut 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-17-07, 01:41 AM   #81
Hoffman
Crazy Gamer
鮎川まどか

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: Bahamut 查看文章
已確定是行貨了~ 普通5隻$55入手~
在那裡入手?
Hoffman 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-17-07, 01:45 PM   #82
Bahamut

註冊日期: Apr 2003
引用:
作者: Hoffman 查看文章
在那裡入手?
信和1/F
Bahamut 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-17-07, 05:39 PM   #83
Hoffman
Crazy Gamer
鮎川まどか

引用:
作者: Bahamut 查看文章
信和1/F
謝了!
我們堅持等行貨是明智的決擇
Hoffman 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-17-07, 07:25 PM   #84
YALIU
儲錢中...

註冊日期: Mar 2006
我今日都見到.....涼宮part2
$45 一套
$55 白色別版
YALIU 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-17-07, 11:22 PM   #85
FEMC IIII
Insane Gamer
/人◕‿‿◕人\

註冊日期: Aug 2004
XBox Live Gamertagedelweiss39
請問一下 Konami "FIGUMATE 大怪獣ガメラ" 香港有冇得賣?
FEMC IIII 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-07, 10:35 PM   #86
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
做廣告板一流

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 04-18-07 11:19 PM 被 亍 ◣ 編輯。
亍 ◣ 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 04-19-07, 05:19 PM   #87
kog
Moderator
リン・ミンメイ

註冊日期: Jul 2002

商品名 : 超時空要塞マクロス バルキリーコレクション 10個セット(完成品)
メーカー : CM`sコーポレーション
スケール : NON
原作 : 超時空要塞マクロス
発売日 : 2007年4月中旬
定価 : \4,725

hk水貨剛剛到,等大貨........
上傳的圖像
檔案類型: jpg 4.jpg (37.8 KB, 518 次查看)
檔案類型: jpg 10.jpg (33.2 KB, 520 次查看)

kog 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-19-07, 05:22 PM   #88
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
作者: kog 查看文章

商品名 : 超時空要塞マクロス バルキリーコレクション 10個セット(完成品)
メーカー : CM`sコーポレーション
スケール : NON
原作 : 超時空要塞マクロス
発売日 : 2007年4月中旬
定価 : \4,725

hk水貨剛剛到,等大貨........
有大貨咩a

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-19-07, 07:20 PM   #89
Alexgantz
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2007
想問下Q版涼宮part2邊度有得散賣?大約幾錢?
我唔想硬食左隻腐泉……

舊 04-19-07, 08:58 PM   #90
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
作者: Alexgantz 查看文章
想問下Q版涼宮part2邊度有得散賣?大約幾錢?
我唔想硬食左隻腐泉……
勸你趁而家仲有地方正常價賣時一套五隻入好過....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 04-19-07, 10:30 PM   #91
Alexgantz
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2007
引用:
作者: jaVaj ◣ 查看文章
勸你趁而家仲有地方正常價賣時一套五隻入好過....
咁又係
頂多之後將腐泉鬼隱好了
謝謝建議

舊 04-20-07, 10:45 AM   #92
美版之王-天涯浪子
玩具封印王

日本新品:

(經典遊戲發聲蛋 )

Cuddle
Rose of May

好聽, 動聽.
舊 04-21-07, 05:02 PM   #93
StOnE
Game Master

註冊日期: Jun 2003
兆萬 上兩層
涼宮HGIF 有貨
盛惠 $5 x 4

ハレ晴レ 2
盛惠 $5 x 3

舊 04-21-07, 05:27 PM   #94
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
反逆套扭蛋係咪未出
盒蛋也有貨了 orz

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-22-07, 08:34 PM   #95
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

POKEMON鑽神

砌左出黎好鬼正
唔該哂Dennis

大乱闘X
舊 04-22-07, 09:00 PM   #96
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

顏文字有冇行架.....5月都就到啦......

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 04-22-07, 09:45 PM   #97
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

http://www.gamecity.ne.jp/shop/hobby...ol3/figure.htm
原來呢套o野出o左……殺我一個措手不及
今次隱藏版唔駛多講,盒面話o左你知就係馬超甲"

PS:開放時間為17:00~23:00

每天提醒自己,施恩莫望報,不要把得失看得太重。
幸福不是必然,擁有它的人,請好好珍而重之……
呂鳳仙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-07, 11:53 AM   #98
美版之王-天涯浪子
玩具封印王

引用:
作者: W!LL 查看文章
POKEMON鑽神

砌左出黎好鬼正
你拍得很好啊.

那隻game是玩什麼的? RPG? 我從不玩Pokemon的game.

Cuddle
Rose of May

好聽, 動聽.
舊 04-23-07, 11:59 AM   #99
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
你拍得很好啊.

那隻game是玩什麼的? RPG? 我從不玩Pokemon的game.
Pokemon算係RPG, 故事上會比較遷就年齡小的玩家, 不會太過難明
不過捉Pokemon同練佢地都佔好大比重
o岩o岩出左美版, 日版都出左大半年了~

大乱闘X
舊 04-23-07, 01:44 PM   #100
美版之王-天涯浪子
玩具封印王

引用:
作者: jaVaj ◣ 查看文章
顏文字有冇行架.....5月都就到啦......
日本都未出, 你急什麼?

Cuddle
Rose of May

好聽, 動聽.

此篇文章於 04-23-07 01:50 PM 被 美版之王-天涯浪子 編輯。

論壇跳轉

現在的時間是 06:55 AM

手機版 | APP版