Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-12-07, 08:35 PM   #51
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: AshleyYan 查看文章
見到涼宮發聲旦麻煩通知聲
明天派水貨

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-12-07, 08:46 PM   #52
舞風
Insane Gamer
仆直艾蕾卡

註冊日期: Jun 2005
PSN  IDRENTON_NIRVASH
XBox Live GamertagPROJECT EUREKA
引用:
作者: mikemike 查看文章
明天派水貨
星期日出mk睇下有冇先xd

舊 04-12-07, 08:53 PM   #53
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
作者: 舞風 查看文章
星期日出mk睇下有冇先xd
星期日的話凶多吉少

我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

舊 04-12-07, 09:14 PM   #54
舞風
仆直艾蕾卡

XBox Live GamertagPROJECT EUREKA
引用:
星期日的話凶多吉少
聽日早定午定晚有貨=口=?

舊 04-12-07, 09:24 PM   #55
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
引用:
作者: 美版之王-天涯浪子 查看文章
水貨已出, ~$75一套.
THX~
去敗敗先....

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-12-07, 09:27 PM   #56
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
聽日早定午定晚有貨=口=?
樓下已經有人放緊散

舊 04-12-07, 09:31 PM   #57
舞風
仆直艾蕾卡

引用:
樓下已經有人放緊散
咁聽日出去搵搵先+_+
我只係想要團長把聲+_+"

舊 04-12-07, 10:17 PM   #58
YALIU
God of Gamer
儲錢中...

註冊日期: Mar 2006
買賣專區已經有了…
但點解好像無人買的
YALIU 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-13-07, 11:51 AM   #59
AshleyYan
↓打到乾晒水先出↓

註冊日期: Dec 2004
Wii U IDAshleyYan
3DS Friend Code2105 8594 0996
PSN  IDAshleyYan
XBox Live GamertagAshleyYan
灣仔區有無涼宮發聲旦賣
今晚日協考試,無辦法出旺

舊 04-13-07, 11:23 PM   #60
cyberfox
凡骨

註冊日期: Nov 2002
涼宮蛋
信和我9點幾去得番少量,但未缺
早去應該仲有

PAD: ID 236 040 314
SB: ID 150 938 312
Line ID: cyberfox825
cyberfox 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-14-07, 12:05 AM   #61
fatyee
Game Master

註冊日期: Apr 2004
引用:
咁聽日出去搵搵先+_+
我只係想要團長把聲+_+"
今晚o係信和見倒有一間掛左幾款出黎... 不過冇問價...

放假先黎落雨...
唔通連個天都唔鍾意我?
fatyee 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-14-07, 12:25 AM   #62
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

註冊日期: Jun 2002
今日行過荃豐,見到有間有涼宮發聲蛋扭,相信亦都會有全套賣。

28/12/2008:華東之旅:杭州、烏鎮、蘇州、無錫、上海。
9/8/2009:首爾之旅:雪嶽山、驪州、南山、新村梨花女子大學、明洞、南大門。
1/8/2010:北海道之旅:札幌、大通、すすきの、富良野、中富良野、上富良野、美馬牛、美瑛、函館、五稜郭。
31/7/2011:歐洲之旅:英國倫敦、意大利羅馬、梵蒂岡、佛羅倫斯、威尼斯、米蘭、瑞士琉森、德國海德堡、法蘭克福、科隆、荷蘭阿姆斯特丹、華倫丹、比利時布魯塞爾、布魯日、法國巴黎。
柴崎幸 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-14-07, 11:50 AM   #63
YALIU
儲錢中...

註冊日期: Mar 2006
我今日去葵方睇下有無散買......
YALIU 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-14-07, 06:38 PM   #64
901戰術
Senior Gamer

註冊日期: May 2005
Nintendo Switch ID3292-3236-6234
PSN  IDKelvin0810
XBox Live GamertagKelvin on 99
入左一set涼宮, tm置樂$120~~
901戰術 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-14-07, 06:53 PM   #65
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
菇正磚更正~

另...涼宮Q版同SD 9都出左....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-14-07, 08:46 PM   #66
luciferdark

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: jaVaj ◣ 查看文章
菇正磚更正~

涼宮q版係行﹖thanks~

舊 04-14-07, 08:54 PM   #67
Hayami
絢 爛 舞 踏
劫很大

XBox Live Gamertagk0h4ku
引用:
作者: cyberfox 查看文章
涼宮蛋
信和我9點幾去得番少量,但未缺
早去應該仲有
今日見到有一間齊8隻每隻25

//Blog
//Flickr
Hayami 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-14-07, 09:11 PM   #68
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
涼宮Q版係邊套.....
有無圖

此篇文章於 04-14-07 09:35 PM 被 小嘉 編輯。
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-14-07, 09:19 PM   #69
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
作者: luciferdark 查看文章
涼宮q版係行﹖thanks~
見到d舖收貨開箱,就拎呢幾套出黎......行掛......a

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-15-07, 12:48 AM   #70
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
套pokemon圖鑑升上一舊水, 放棄

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-15-07, 10:46 AM   #71
Hoffman
Crazy Gamer
鮎川まどか

引用:
作者: Alata 查看文章
最神既係次次我都見到d人係咁抽....
昨天下午看見先達附近的小巴站有得抽,見到好多人好像向名星索取簽名般擁埋去抽
其中仲見到某玩具店員o係度爆機,當扭到最後一粒時,隻蛋跌錯格引致佢扭空氣
Hoffman 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-15-07, 10:51 AM   #72
Hoffman
Crazy Gamer
鮎川まどか

引用:
作者: jaVaj ◣ 查看文章
skip
涼宮Q版係咪匙扣 part 2 ??? 請問見到幾錢?
Hoffman 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-15-07, 11:23 AM   #73
GAO
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2007
引用:
作者: Hoffman 查看文章
涼宮Q版係咪匙扣 part 2 ??? 請問見到幾錢?

$198 6隻
GAO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-15-07, 11:28 AM   #74
美版之王-天涯浪子
玩具封印王

引用:
作者: W!LL 查看文章
套pokemon圖鑑升上一舊水, 放棄
呢d唔係hit野都賣咁貴? 有病乎?

我家樓下仲係賣緊$78

Cuddle
Rose of May
Hometown Domina

好聽, 動聽.
美版之王-天涯浪子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-16-07, 10:21 AM   #75
美版之王-天涯浪子
玩具封印王

引用: