Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

主題工具 顯示模式
舊 12-09-12, 10:28 PM   #1
加賀KAGA
Ultimate Gamer
有冇人可以教我影相?

註冊日期: Sep 2005
PSN  IDkaga0401
今年不敢再買了 Sony Ver.

上次的是Nikon Ver.

今次的是Sony Ver.

舊 12-09-12, 10:37 PM   #2
ZERO NEKO
God of Gamer

註冊日期: Dec 2001
Nintendo Switch ID3666-9476-8489
PSN  IDzeroneko
XBox Live GamertagZero Neko
好酸........

敗家尚未成功,開箱仍需努力
ZERO NEKO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-12, 10:59 PM   #3
chrischun
Juliuscrui

註冊日期: Jan 2005
Nintendo Switch IDJuliuscruiz
XBox Live GamertagJuliuscruiz
唔怪得我食乜野都只有一個味道,酸,唔拜唔得

舊 12-10-12, 01:20 AM   #4
ZlWS
┌( ಥДಥ)╝?!

註冊日期: Aug 2005
Nintendo Switch ID4486 0587 6008
入門DC.....好酸

懂得setting了魔?

D.有期望可會失望,但係冇期望就一定冇望。
E.和諧唔係一百個人講同一說話,和諧係一百個人有一百句唔同嘅說話之餘,而又互相尊重。
F.千萬別跟豬打架,這只會讓你變髒,卻讓豬樂在其中。
ZlWS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-12, 09:18 AM   #5
Strider
初段

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDAStrider
XBox Live GamertagStriderAdrian
整個口腔都是酸味
人生都是酸的

油王兄呢部嘢老實講值唔值呢個價?

舊 12-10-12, 12:47 PM   #6
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

引用:
作者: Strider 查看文章
整個口腔都是酸味
人生都是酸的

油王兄呢部嘢老實講值唔值呢個價?
D800E要打入冷宮了<<我對此機的感受

舊 12-10-12, 06:25 PM   #7
Strider
初段

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDAStrider
XBox Live GamertagStriderAdrian
引用:
作者: 加賀KAGA 查看文章
D800E要打入冷宮了<<我對此機的感受

完全明白

可惜我冇錢, 未能中毒

舊 12-10-12, 06:41 PM   #8
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

引用:

完全明白

可惜我冇錢, 未能中毒
近幾日拎住部機不停影....重拾番不少樂趣

舊 12-10-12, 08:11 PM   #9
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
你又整個既禮物POST,每逄節日都可以買野比

引用:

完全明白

可惜我冇錢, 未能中毒

舊 12-11-12, 12:18 AM   #10
hpsimon
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDsiucat
有錢真好,我連機都唔敢試呀...

回憶之所

玻璃開發計劃中止
hpsimon 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-12, 02:16 PM   #11
sgouki
gakky奸爸dee

註冊日期: Jul 2002
有冇SAMPLE 睇下?

舊 12-11-12, 06:10 PM   #12
ZlWS
┌( ಥДಥ)╝?!

Nintendo Switch ID4486 0587 6008
供給大家嗅嗅何其酸!!!

承繼一年前六七個今年不敢再買了

E.和諧唔係一百個人講同一說話,和諧係一百個人有一百句唔同嘅說話之餘,而又互相尊重。
舊 12-11-12, 06:25 PM   #13
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

all jpeg, auto iso, A mode, AWB
直接由相機過相上fotop...

舊 12-11-12, 10:40 PM   #14
ZlWS
┌( ಥДಥ)╝?!

引用:
作者: 加賀KAGA 查看文章
all jpeg, auto iso, A mode, AWB
直接由相機過相上fotop...

傻瓜機果然非同凡 享
相機屋酸文.....

舊 12-11-12, 10:45 PM   #15
sgouki
gakky奸爸dee

註冊日期: Jul 2002
算樓主有良心, 吾係剩 COPY 相機屋D 相過黎......

舊 12-12-12, 01:11 AM   #16
ZlWS
┌( ಥДಥ)╝?!

引用:
作者: sgouki 查看文章
算樓主有良心, 吾係剩 COPY 相機屋D 相過黎......
支火箭炮是良心物?
仲打喊露

舊 12-12-12, 11:04 PM   #17
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

再黎幾張某K影的Sample....
同是all jpeg, auto iso, A mode, AWB

舊 12-13-12, 11:53 AM   #18
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
機仔FULL FLAME好惡毒...

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-12, 12:44 PM   #19
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

引用:
作者: KIM 查看文章
機仔FULL FLAME好惡毒...
無咁既事, 佢外表低調而且務實

舊 12-14-12, 12:48 AM   #20
neo2046
Advance Moderator
(<ゝω・)綺羅星~

註冊日期: Dec 2001
RX-1 呀

neo2046 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-12, 07:46 PM   #21
HI_Ricky
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
oh....... 我好後悔左黎...

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-12, 09:31 PM   #22
某F
我的歌聲裡

註冊日期: Jun 2002
應該抵過玩LEICA

舊 12-14-12, 09:53 PM   #23
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

More....

舊 12-14-12, 09:55 PM   #24
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

引用:
作者: 某F 查看文章
應該抵過玩LEICA
leica 出FF DC的話, 分分鐘要35K

舊 12-14-12, 11:57 PM   #25
alexc

註冊日期: Oct 2003
好鬼毒
alexc 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[醫生與我] 今年不敢再買了 [務實低清版] ZERO NEKO 照相館 4 01-09-13 05:55 PM
[醫生與我] 今年不敢再買了 加賀KAGA 照相館 6 09-09-12 09:22 PM
SONY 其實有無自己出過game?有好多game 都唔係由SONY做 popstars 電視遊戲討論版 2 02-20-06 04:01 AM
[SONY]SONY 發表 2005 年第 3 季業績 遊戲部門維持高成長 neo2046 電視遊戲討論版 3 01-27-06 02:58 AM
[SONY]SONY人事變動 久多良木健降職 岸邊露伴 電視遊戲討論版 4 03-10-05 01:38 AM

現在的時間是 06:19 PM

手機版 | APP版