Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-19-11, 11:19 PM   #1
FREDDY@o@
God of Gamer

註冊日期: Apr 2003
PSN  IDfreddy_lam
引用:
作者: 怪盜小G 查看文章
反射要時間

係反射到之前超高速縮手一方通行就無左可以反射既對像食哂果拳
據我了解, 縮手唔係無左反射對象, 效果係逆反射...
另外有提過呢種打法只有木原做到

舊 02-20-11, 12:05 AM   #2
迪安大叔
Crazy Gamer

註冊日期: May 2004
引用:
作者: FREDDY@o@ 查看文章
據我了解, 縮手唔係無左反射對象, 效果係逆反射...
另外有提過呢種打法只有木原做到
即係預計到反射時間改變出拳的方向
結果令一方吸果拳過去,變相被打?
迪安大叔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-20-11, 12:23 AM   #3
怪盜小G
God of Gamer
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
人家自稱抱住核彈自爆都唔會死的說

改變方向應該都無咩用

動畫完全表現唔到木原個打法有幾特別

怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
日本47都道府県観光 総合THREAD Vol.7 Hitomi ~清談館~ 1001 01-09-15 12:40 AM
日本47都道府県観光 総合THREAD Vol.6 Hitomi ~清談館~ 1001 05-25-14 10:46 AM
日本47都道府県観光 総合THREAD Vol.5 Hitomi ~清談館~ 1001 09-16-13 07:21 PM
日本47都道府県観光 総合THREAD Vol.4 Hitomi ~清談館~ 1004 03-10-13 12:15 AM
日本47都道府県観光 総合THREAD Vol.3 Hitomi ~清談館~ 1004 11-15-12 11:18 PM

現在的時間是 09:30 AM

手機版 | APP版