Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-17-04, 08:46 PM   #1
shukei
Game Master
大將軍王

註冊日期: Aug 2002
今日見到隻叫Memories Off ge ps2 game

中文版黎,几時出ga?
完全唔知有隻咁ge野........
$80 ok ma?

可以食美餚,睇馬經。無班房之睡意,無校長之叫聲。
故宮夜香凝,紅樓屎結晶,夫子云:「何穢之有?」
shukei 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-04, 10:01 PM   #2
神祕人1號
Moderator
網上自由人

註冊日期: Jan 2002

【Memories Off (暫稱回憶之戀)】: 3月6日
完全中文冒險遊戲:【Memories Off (暫稱回憶之戀)】
http://www.kid-game.co.jp/kid/game/g...de/index1.html

P.S:亞洲遊戲展Only $40
神祕人1號 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-04, 10:06 PM   #3
kinggo
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2003
借小小位,希望唔好介意.........
神祕人1號先生,請問櫻大戰中文版亞洲遊戲展賣幾多錢 ?
kinggo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-04, 10:22 PM   #4
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
唔多OK...D文法有問題....

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-04, 10:28 PM   #5
神祕人1號
Moderator
網上自由人

註冊日期: Jan 2002
引用:
Originally posted by kinggo :
借小小位,希望唔好介意.........
神祕人1號先生,請問櫻大戰中文版亞洲遊戲展賣幾多錢 ?
不肯定,好像HK$275.
VF 4 Evo $80
阿格斯戰士中文版 $40
AC3 SL (アーマードコア3サイレントライン )$80

此篇文章於 01-17-04 10:32 PM 被 神祕人1號 編輯。
神祕人1號 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-18-04, 12:02 AM   #6
貓又股宗
Ultimate Gamer
K on本命~

PSN  IDsiusiufai

我想買依隻多D~~~~
但係見唔到.........

舊 01-18-04, 01:05 AM   #7
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
其實呢d game好玩咩??

DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-18-04, 01:18 AM   #8
強化人間ですの~★
鋼の救世主ですの!
↘ルルティエ

註冊日期: Mar 2002
Nintendo Switch ID8445-2408-9599
3DS Friend Code4768 8206 2595
PSN  IDTrombeElzam
XBox Live Gamertagtrombeningen
引用:
Originally posted by 小心2 :
其實呢d game好玩咩??
唔譯錯既話咪好玩囉/

Apple Mobile Device Support 加入同伴了!
Apple Software Update 加入同伴了!
MobileMe 加入同伴了!
Apple Application Support 加入同伴了!
Apple Software Update 召喚了 Safari!
Apple Software Update  召喚了 iPhone軟體!
C85 count
強化人間ですの~★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-18-04, 01:25 AM   #9
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDRuriHoshino
引用:
Originally posted by 強化人間 :
唔譯錯既話咪好玩囉/
依家賣80蚊咪當d錯字睇唔倒囉

\ /
/ \
\(^ω^)/
魔璃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-18-04, 10:25 AM   #10
shukei
Game Master
大將軍王

玩ing~
几悶,黎黎去去都係schol,又無mini game,又無得揀去where

舊 01-18-04, 10:27 AM   #11
強化人間ですの~★
鋼の救世主ですの!
↘ルルティエ

Nintendo Switch ID8445-2408-9599
XBox Live Gamertagtrombeningen
引用:
Originally posted by shukei :
玩ing~
几悶,黎黎去去都係schol,又無mini game,又無得揀去where
咁AIR咪.......

Apple Mobile Device Support 加入同伴了!
Apple Application Support 加入同伴了!
Apple Software Update 召喚了 Safari!
Apple Software Update  召喚了 iPhone軟體!
C85 count
舊 01-18-04, 02:10 PM   #12
shukei
Game Master
大將軍王

arar........
個故事原來咁沉重ar
我諗住無聊買黎play play only

舊 01-18-04, 06:15 PM   #13
忍者
God of Gamer

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDchanryo
XBox Live Gamertagchanryo
櫻戰日版初回(連dvd)$100有找...
諗緊補唔補返隻黎儲...

舊 01-18-04, 06:20 PM   #14
數碼石頭
眠い狼

PSN  IDartificialRock
引用:
Originally posted by 忍者 :

係邊?
我想買

だからそんな簡単に修正とか言わないで!!
700年前のティリアソフトのスタッフに謝って!!
數碼石頭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-18-04, 08:43 PM   #15
強化人間ですの~★
鋼の救世主ですの!
↘ルルティエ

引用:
初回限定呢?
我買番來好似五六舊架

C85 count
舊 01-18-04, 08:49 PM   #16
HTW
Game Master
(;´Д`)ハァハァ

註冊日期: Dec 2002
引用:
Originally posted by 貓又股宗 :
(ry
我想買依隻多D~~~~
但係見唔到.........
Me too...

_\      \  Q:為何擦邊的色情物會叫作"糟糕物"呢?
 \  /   \| SAKURA is not a M⊙NS†ER.
 |   〞  〝 | A:因為「やばい」.
 | \\  ﹏   |_
 |  \\    | |我的bloghttp://hk.myblog.yahoo.com/htw-animax
HTW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-18-04, 09:12 PM   #17
HTW
Game Master
(;´Д`)ハァハァ

註冊日期: Dec 2002
引用:
arar........
個故事原來咁沉重ar
我諗住無聊買黎play play only
呢個正係Memories Off的"價值",
AIR的"價值"亦都一樣.

大家唔好再懷住"打機一定係要刺激"的舊思想.

_\      \  Q:為何擦邊的色情物會叫作"糟糕物"呢?
 \  /   \| SAKURA is not a M⊙NS†ER.
 |   〞  〝 | A:因為「やばい」.
 | \\  ﹏   |_
 |  \\    | |我的bloghttp://hk.myblog.yahoo.com/htw-animax
HTW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-18-04, 09:58 PM   #18
shukei
Game Master
大將軍王

引用:
Originally posted by HTW :

呢個正係Memories Off的"價值",
AIR的"價值"亦都一樣.

大家唔好再懷住"打機一定係要刺激"的舊思想.
美奈裳好慘好慘
我決定封印呢隻game x 100!!!!!

舊 01-18-04, 10:19 PM   #19
忍者
God of Gamer

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDchanryo
XBox Live Gamertagchanryo
引用:
Originally posted by 強化人間 :
初回限定呢?
我買番來好似五六舊架
見唔到
我都係買初回限定...
隻錶仲帶過一次返學

舊 01-18-04, 10:20 PM   #20
繪夢
長谷部 繪夢

PSN  IDbarryhasebe
引用:
Originally posted by ☆星野琉璃☆ :

依家賣80蚊咪當d錯字睇唔倒囉
係50蚊~有度賣$50
繪夢 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-18-04, 10:21 PM   #21
shukei
Game Master
大將軍王

引用:

見唔到
我都係買初回限定...
隻錶仲帶過一次返學
:@_@":
可唔可以另開topic?
你地咁樣借殼上巿我好無癮ga
:@_@":

舊 01-18-04, 10:22 PM   #22
shukei
Game Master
大將軍王

引用:
Originally posted by 繪夢 :

係50蚊~有度賣$50
蝕左$30tim

舊 01-18-04, 10:45 PM   #23
繪夢
長谷部 繪夢

引用:

蝕左$30tim
算啦,果$30當車費囉~
而且$80 已經好抵:bface:
我買果時$100...
舊 01-18-04, 10:50 PM   #24
shukei
Game Master
大將軍王

引用:
Originally posted by 繪夢 :

算啦,果$30當車費囉~
而且$80 已經好抵:bface:
我買果時$100...
我係MK買
來回車費22元正 :bface:

and呢隻同我果隻除左係日文外仲有乜分別??

此篇文章於 01-18-04 10:52 PM 被 shukei 編輯。
舊 01-18-04, 10:55 PM   #25
繪夢
長谷部 繪夢

引用:

我係MK買
來回車費22元正 :bface:

and呢隻同我果隻除左係日文外仲有乜分別??

依隻新出架~
有齊Memories Off 1,2集

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[ETC] 電玩大統計 Janus 電視遊戲討論版 389 11-01-07 09:10 AM
NEW:AIAS Awards得獎名單 - Call of Duty nabs Game of the Year at D.I.C.E. 神祕人1號 電視遊戲討論版 1 03-08-04 12:19 PM
E3参展游戏列表提前曝光 Raymondz 電視遊戲討論版 8 03-03-04 05:07 PM
NEW:美國PS2・GC・Xbox遊戲累計販売本数 -「GTA: VC」581万本 神祕人1號 電視遊戲討論版 8 01-25-04 02:43 PM
IGN The Best of 2003 Award Janus 電視遊戲討論版 0 01-19-04 11:17 AM

現在的時間是 02:27 PM

手機版 | APP版