Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 04-03-10, 08:02 PM   #1
datauiy
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2004
有咩地方可以識女仔..如何擴大社交圈子的方法

舊題目因為一些會員之間發生咗d唔開心的事所以close 咗(我食飯的時候個topic還建在,放工返到屋企上網追反d post先之close..),所以我在在這裏開個個topic
(希望同類的事唔好在發生啦.)

回正題..

如何擴大社交圈子的方法同有咩地方可以識女仔

經過之前topic各個會員的意見後
我中合得出一些結論

項目一
上網
(係dForum或Facebook到識反d朋友)

項目二
去打玻或運動
當做建身,順面試吓係個場到識唔識反到d朋友(這方法可能男仔比較啱d.我以加試近..)

項目三
進修.報下d興趣課程

項目四
義工

項目五
職場..(我個個唔好題...)

以上!

擴大社交圈子重有咩方法.大家可以在比d意見我吖..

順帶一題我都想在這裏認識吓大家..

此篇文章於 04-03-10 08:28 PM 被 datauiy 編輯。
datauiy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-03-10, 08:40 PM   #2
HI_Ricky
God of Gamer
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
你成功左~~~ 呢個topic 已經可以擴大社交圈子啦~

我叫Ricky , 中年男人,四眼, 176,肥仔,香港出世.

做個朋友呀~~ 好唔好呀~~ ^_^

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-03-10, 08:42 PM   #3
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
你唔介意我係君子既我地都可以交個朋友架

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-03-10, 08:45 PM   #4
datauiy

引用:
作者: HI_Ricky 查看文章

我叫Ricky , 中年男人,四眼, 176,肥仔,香港出世.

好!
你可以叫我data

舊 04-03-10, 08:47 PM   #5
datauiy

引用:
作者: 陸奧 貴志 查看文章
你唔介意我係君子既我地都可以交個朋友架
我唔介意.做個朋友!
我Pm我個msn比你地.

舊 04-03-10, 08:55 PM   #6
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: HI_Ricky 查看文章

既然係咁 我都賣廣告啦
我叫藍莓咖啡, 中女, 冇4眼, 157, 超級聯賽, 香港出世
唔做朋友, 好唔好呀~~^_^

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-03-10, 08:59 PM   #7
datauiy

引用:
作者: 藍莓咖啡 查看文章
既然係咁 我都賣廣告啦
我叫藍莓咖啡, 中女, 冇4眼, 157, 超級聯賽, 香港出世
可以.
順帶一題我都係香港出世
我都pm我個Msn比你先!

舊 04-03-10, 08:59 PM   #8
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
引用:
既然係咁 我都賣廣告啦
唔做朋友做乜

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-03-10, 09:07 PM   #9
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

引用:
作者: 陸奧 貴志 查看文章
唔做朋友做乜
網友
有得傾冇得見

舊 04-03-10, 09:20 PM   #10
frankylui
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2005
3DS Friend Code1461 6155 5034
PSN  IDfrankylui
XBox Live Gamertagfrankylui
唔差在識埋我啦~
可以叫我FRANKY, 80後, 4眼, 170, 有興趣可以MSN傾下

「if you find this suitcase, please take it to our daughter.」
frankylui 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-03-10, 09:26 PM   #11
datauiy

引用:
作者: frankylui 查看文章
唔差在識埋我啦~
可以叫我FRANKY, 80後, 4眼, 170, 有興趣可以MSN傾下
你好
我pm我個Msn比你
我都係80後

舊 04-03-10, 09:29 PM   #12
frankylui
Crazy Gamer

引用:
作者: datauiy 查看文章
你好
我pm我個Msn比你
我都係80後
ADD左你雖然我唔係女但係都可以做下FD

「if you find this suitcase, please take it to our daughter.」
舊 04-03-10, 09:31 PM   #13
datauiy

引用:
ADD左你雖然我唔係女但係都可以做下FD
好!

舊 04-03-10, 09:55 PM   #14
Game Master
狙擊王

註冊日期: Jul 2004
我好簡單~
我叫01,zero one,凌仁都ok~
80後的一個死肥仔,16x,香港出世.

if想做fd~請pm msn~

0001 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-03-10, 09:57 PM   #15
datauiy

引用:
作者: 0001 查看文章
我好簡單~
我叫01,zero one,凌仁都ok~
80後的一個死肥仔,16x,香港出世.

if想做fd~請pm msn~
我pm你!

舊 04-03-10, 10:10 PM   #16
Sgodkyo
the one

註冊日期: Jan 2003
引用:
既然係咁 我都賣廣告啦
咩叫超級聯賽... ?

舊 04-03-10, 10:12 PM   #17
frankylui
Crazy Gamer

引用:
作者: 神京 查看文章
咩叫超級聯賽... ?
我都想知

舊 04-03-10, 10:13 PM   #18
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

人地踢甲組, 我可以踢超級聯賽.....

舊 04-03-10, 10:13 PM   #19
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
引用:
咩叫超級聯賽... ?
我都想知

另樓主, 交個朋友吧

舊 04-03-10, 10:17 PM   #20
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
引用:
咩叫超級聯賽... ?
引用:
我都想知
甲組腳?a
[賣廣告]我都有與趣同大家做個fd,大家有意思見面o既請o係情版o既版聚topic留名,4月17號見[/賣廣告]
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-03-10, 10:42 PM   #21
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
人地踢甲組, 我可以踢超級聯賽.....
你踢蘇超?

舊 04-03-10, 10:46 PM   #22
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

引用:
作者: 龍寶寶 查看文章
你踢蘇超?
總之唔係英超

舊 04-03-10, 10:49 PM   #23
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

Nintendo Switch ID4565-6477-0890
廣告:我叫BoBo,可選兩眼/四眼,170(好似係), 瘦到極點, 香港出世

興趣:打機/睇書/漫畫/睇新聞/睇波/周圍走

此篇文章於 04-04-10 10:22 AM 被 龍寶寶 編輯。
龍寶寶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-03-10, 10:53 PM   #24
Sgodkyo
the one

註冊日期: Jan 2003
其實識朋友果陣係咪應該講下自己有咩興趣呢 ?
睇波 ? 打機 ?
唔好講識普通朋友
就算第時要識女仔 , 都有個話題發揮下~

舊 04-03-10, 10:58 PM   #25
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

引用:
其實識朋友果陣係咪應該講下自己有咩興趣呢 ?
睇波 ? 打機 ?
唔好講識普通朋友
就算第時要識女仔 , 都有個話題發揮下~
好的,已改

論壇跳轉

現在的時間是 06:43 AM

手機版 | APP版