Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 09-28-08, 11:30 PM   #1
Q頭
Banned

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDgrave_terry
XBox Live Gamertagwrygrave
When a girl love a boy

通常女仔對往心儀男仔有咩行為

此篇文章於 09-29-08 07:22 AM 被 Q頭 編輯。
Q頭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-08, 11:51 PM   #2
Norm
God of Gamer
=_="""""

註冊日期: Sep 2002
咩類型女仔先?傲嬌系?

舊 09-28-08, 11:59 PM   #3
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

註冊日期: Aug 2002
PSN  ID各位可以問我拎ID
通常都會黐埋黎~ 之後成日想叫你陪佢做乜做物~
跟住會經常性sms 你... 你唔覆佢都會繼續sms 到你個inbox 爆~ lol

歷代「ギタドラ」スキルセット
XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
基路亞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-08, 12:01 AM   #4
圖騰製作中

註冊日期: Dec 2005
而家好多都直接咁近乎明示去暗示你架啦

心儀
When a girl loves a boy

狼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-08, 07:21 AM   #5
Q頭
Banned

引用:
作者: Norm 查看文章
咩類型女仔先?傲嬌系?
好鐘意識朋友超開朗型
有時側身痴到好近加微笑
當睇不到她又發皮氣
舊 09-29-08, 07:22 AM   #6
Q頭
Banned

引用:
作者: 古惑的狼 查看文章
而家好多都直接咁近乎明示去暗示你架啦

心儀
When a girl loves a boy
example?
舊 09-29-08, 09:43 AM   #7
Tseee
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2002
同 when a boy loves a girl 一樣 :P..
會不停地 msn, sms ~~~ 之後打電話, 之後就會揾d理由想你陪佢出街 ~

舊 09-29-08, 12:25 PM   #8
abcdekfc
Game Master
乜都要學

註冊日期: Apr 2008
3DS Friend Code0688 5224 4406
莫非樓主覺得身邊有女仔對你起痰?
abcdekfc 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-08, 12:31 PM   #9
圖騰製作中

註冊日期: Dec 2005
引用:
作者: abcdekfc 查看文章
莫非樓主覺得身邊有女仔對你起痰?
咁就唔知啦
可能係想做定演習啦~

狼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-08, 12:36 PM   #10
Eking

註冊日期: Feb 2006
msn :
when a boy loves a girl > 係咁講個女仔想聽既野
when a girl loves a boy > 係咁講自己d野

舊 09-29-08, 05:16 PM   #11
呀正
Crazy Gamer
小飛俠

註冊日期: Mar 2004
Nintendo Switch ID0451-6668-9114
PSN  IDShekChing
引用:
作者: Q頭 查看文章
好鐘意識朋友超開朗型
有時側身痴到好近加微笑
當睇不到她又發皮氣
呢種最易get 錯喎
隨時只係當您係friend
呀正 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-08, 06:58 PM   #12
stonechi

註冊日期: Oct 2005
引用:
好鐘意識朋友超開朗型
有時側身痴到好近加微笑
當睇不到她又發皮氣
陰謀論 : 收兵中...?

小心get 錯, 對方說 : 我對個個都係咁
stonechi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-08, 07:13 PM   #13
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: Eking 查看文章
msn :
when a boy loves a girl > 係咁講個女仔想聽既野
when a girl loves a boy > 係咁講自己d野
絕對認同 十個有九個都係咁

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-08, 09:08 PM   #14
iu fu pig
Ultimate Gamer
塵埃...

註冊日期: Jul 2004
"令仔受唔受牙 "
依家d女仔最鍾意問人有冇另一半的啦...即使問你都唔可以多心
仲有就係......
如果問你做咩唔搵另一半就...有可能o既
iu fu pig 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-08, 11:41 PM   #15
Q頭
Banned

她以為我5理她、=討炎她。5敢同我講野
舊 09-30-08, 01:03 AM   #16
Q頭
Banned

引用:
作者: 呀正 查看文章
呢種最易get 錯喎
隨時只係當您係friend
i feel it too
scare me
舊 09-30-08, 02:13 AM   #17
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

註冊日期: Aug 2002
PSN  ID各位可以問我拎ID
引用:
作者: stonechi 查看文章
陰謀論 : 收兵中...?

小心get 錯, 對方說 : 我對個個都係咁
咁又未必~ 我試過中過2 次彩都係呢類女仔向我表白~ 佢地的行為都係差唔多~lol

歷代「ギタドラ」スキルセット
XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
基路亞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-08, 09:58 AM   #18
abcdekfc
Game Master
乜都要學

註冊日期: Apr 2008
3DS Friend Code0688 5224 4406
引用:
作者: 基路亞 查看文章
咁又未必~ 我試過中過2 次彩都係呢類女仔向我表白~ 佢地的行為都係差唔多~lol
所以先至難明佢想你係佢friend 定係 boy friend,如果佢地唔表白的話
引用:
她以為我5理她、=討炎她。5敢同我講野
齋係呢樣既話唔一定咖,friend之間都會咁啦.

此篇文章於 09-30-08 10:01 AM 被 abcdekfc 編輯。
abcdekfc 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-08, 11:39 AM   #19
IGNIS
Senior Gamer

註冊日期: Jul 2006
我有個女仔fd我同佢好好傾
佢成日問關於我d野
前一排又成日問我有無gf

同埋有一次佢問我鍾意d女仔咩look
我答左佢之後,
下次同佢出街佢就跟住我既講法執個look

仲有一次佢行行下街佢拖住我隻手

咁樣算唔算係?
定係只係我會錯意?
IGNIS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-08, 12:04 PM   #20
Be With You
命運的巨輪開始轉動..

註冊日期: May 2005
引用:
作者: IGNIS 查看文章
佢成日問關於我d野
我答左佢之後,

咁樣算唔算係?
定係只係我會錯意?
咁你有冇女友
係咪鐘意佢?

起碼表面「證據」顯示佢會投"你"所好o丫
而且有一定好感

鐘意咪上囉..... 仲等乜野呢???

結果.....我的肩膀多了一個牙印
Be With You 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-08, 12:08 PM   #21
nohopeleo
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2002
引用:
佢成日問關於我d野

我答左佢之後,

咁樣算唔算係?
定係只係我會錯意?
好明顯啦

舊 09-30-08, 12:32 PM   #22
IGNIS
Senior Gamer

註冊日期: Jul 2006
引用:
作者: Be With You 查看文章
咁你有冇女友
係咪鐘意佢?

起碼表面「證據」顯示佢會投"你"所好o丫
而且有一定好感

鐘意咪上囉..... 仲等乜野呢???
我未拍過拖

我對個女仔幾大好感

佢條件真係唔錯
樣貌唔錯,性格開朗又溫柔

不過我條件一般,
我怕高攀左佢,
怕俾唔到幸福佢負左佢,
有時又會諗佢呢種好女仔唔應該毀係我手上
應該留俾更好條件既男仔
so.......
IGNIS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-08, 12:54 PM   #23
Be With You
命運的巨輪開始轉動..

註冊日期: May 2005
引用:
我未拍過拖

我對個女仔幾大好感

佢條件真係唔錯

不過我條件一般,
我怕高攀左佢,
怕俾唔到幸福佢負左佢,
應該留俾更好條件既男仔
so.......
反問:你又點知佢鐘意一d 條件好既男生呢?
嗯.... 或者佢可以o係你身上睇到一d 你自己都唔覺既優點呢?
有時你認為一般人都應該有的優點
或者事實上好多人都冇呢?
唔好妄自菲薄!
點解一定要講高唔高攀呢?
兩個人o係埋一齊都唔保證可以一生一世啦.....
你地都未o係埋一齊,談甚麼辜負o左佢呢.....

更何況,我覺得
兩個人o係埋一齊唔會靜止不動嘛
你也可以有進步向前的空間,對不對?

香港女生高要求之餘,其實又矛盾地保持女性的矜持.....
所以,如果喜歡的,就別想太多啦
用行動主動地證明自己喜歡她吧
只說不做是沒用的

結果.....我的肩膀多了一個牙印
Be With You 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-08, 07:40 PM   #24
woodlcw
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2006
引用:
我未拍過拖

我對個女仔幾大好感

佢條件真係唔錯

不過我條件一般,
我怕高攀左佢,
怕俾唔到幸福佢負左佢,
應該留俾更好條件既男仔
so.......
做左先後悔好過唔做而後悔

祝你成功啦
woodlcw 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-08, 05:52 PM   #25
JENOVA
老喇

註冊日期: Jan 2007
Nintendo Switch ID5296-3362-8806
PSN  IDfatfai111
XBox Live GamertagJENOVA111
引用:
我未拍過拖

我對個女仔幾大好感

佢條件真係唔錯

不過我條件一般,
我怕高攀左佢,
怕俾唔到幸福佢負左佢,
應該留俾更好條件既男仔
so.......
佢等緊你開聲昨! 一句 "我鐘意左你" 攪掂

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[動畫] 「Candy☆Boy」episode:03「コエラレナイカベ」丨次回11月7日配信決定 money 日本動漫畫討論版 30 05-12-09 09:23 PM
[21 Dec] 鄭融 ~ Super Girl (CD+DVD) 加推第二版 W!LL Neo Music UNIVERSE 8 12-13-07 12:06 AM
[美劇] Gossip Girl NexTony Neo Entertainment TREND 3 10-05-07 05:27 AM
最喜愛歌曲 T.K. H-GAMEの部屋 28 10-04-02 11:50 PM

現在的時間是 09:10 PM

手機版 | APP版