Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Music UNIVERSE

主題工具 顯示模式
舊 08-16-06, 08:32 PM   #1
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
今晚勁歌~~正~~

leehom, 曹格, 南拳媽媽~
今晚11點, 但得半個鐘時間太少了~

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-06, 10:35 PM   #2
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

曹格會同崔建邦crossover.......無線你玩咩呀..............

大乱闘X
舊 08-16-06, 10:40 PM   #3
下雪邊界
God of Gamer

註冊日期: Apr 2002
引用:
作者: 小恐
曹格會同崔建邦crossover.......無線你玩咩呀..............
本來好期望聽佢solo
不過一聽到頭先個廣告之後

我好有興趣聽下佢同曹格合唱少年...究竟會係點既死樣...
下雪邊界 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-06, 10:47 PM   #4
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
作者: 下雪邊界
本來好期望聽佢solo
不過一聽到頭先個廣告之後

我好有興趣聽下佢同曹格合唱少年...究竟會係點既死樣...
唉....一聽到咁我已經脫哂力.....睇下幾時會係勁歌度唱忍風戰隊.....qqqq

有緣同你合唱少年~ 我好耐未唱過K喇...
順道問一問: 唱K有冇曹格既歌唱?

大乱闘X
舊 08-16-06, 10:51 PM   #5
下雪邊界

引用:
唉....一聽到咁我已經脫哂力.....睇下幾時會係勁歌度唱忍風戰隊.....qqqq

有緣同你合唱少年~ 我好耐未唱過K喇...
順道問一問: 唱K有冇曹格既歌唱?
19/8有k聚,你得唔得閒去?

一兩個月之前響綠盒睇過佢個歌list,果陣好似得少年同superwoman,e+就唔知lor~
舊 08-16-06, 11:00 PM   #6
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
19/8有k聚,你得唔得閒去?

一兩個月之前響綠盒睇過佢個歌list,果陣好似得少年同superwoman,e+就唔知lor~
唔得咯...月尾有試考...等下次咩時間先吧~
Superwoman唱唔掂 少年就應該得~~
乜滾石派歌咁慢, 隻碟10首歌好早都拍好mv了......

大乱闘X
舊 08-16-06, 11:07 PM   #7
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

唔埋崔建邦~

大乱闘X
舊 08-16-06, 11:17 PM   #8
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

搞到superwoman咁.....

大乱闘X
舊 08-17-06, 08:32 AM   #9
下雪邊界

引用:
搞到superwoman咁.....
好心無線啦,請得力宏同曹格,就唔好請香港歌手啦,分薄晒d時間

就算要crossover,都搵師兄同佢crossover啦,做乜鬼搵阿邊個呀

佢果part唱到首歌難度咁低,我上台唱都得啦
舊 08-17-06, 06:10 PM   #10
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
好心無線啦,請得力宏同曹格,就唔好請香港歌手啦,分薄晒d時間

就算要crossover,都搵師兄同佢crossover啦,做乜鬼搵阿邊個呀

佢果part唱到首歌難度咁低,我上台唱都得啦
果part真係越睇越滴汗...
個Crossover不如改做leehom x gary啦
整個 流淚手心/forever love x 世界唯一的你/刮目相看 一定正好多~

到南拳媽媽都只係分得一首歌時間
師兄有冠軍歌就上黎o者, 又加個鄭嘉穎...
尋晚勁歌感覺曹格勁肥仔~

大乱闘X

論壇跳轉

現在的時間是 03:11 AM

手機版 | APP版