Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-23-12, 02:23 PM   #976
spikekit
God of Gamer
敗家仔

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDspikenineball
引用:
作者: Gundam MK-2 查看文章
1日限2回
今日~4/30
即係迫我入定錢飛左過去都要抽
你出錢我幫你抽
spikekit 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-12, 02:25 PM   #977
ko121314
Game Master

註冊日期: Mar 2006
PSN  IDkollokkol
引用:
作者: 藍澤千影 查看文章
放工要去買WEBMONEY了,8天要1600P
今次連輕課金咁抽都要比~$160
我真係接受唔到
ko121314 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-12, 02:27 PM   #978
ak_kan724
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2012
係咪輸先會出fever time 架?
ak_kan724 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-12, 02:28 PM   #979
不是藍星人
Neverland

註冊日期: Sep 2004
引用:
作者: ak_kan724 查看文章
係咪輸先會出fever time 架?
唔係...
第四位或以下

抽唔抽蛋好呢

舊 04-23-12, 02:29 PM   #980
okabe

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: Gundam MK-2 查看文章
1日限2回
今日~4/30
即係迫我入定錢飛左過去都要抽
去果邊抽可能易中D
今次好過D初回蛋 必金中廢金都可以日後拎尼5換1
隔離台已經有人中尖....
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-12, 02:30 PM   #981
藍澤千影
Guest

引用:
作者: okabe 查看文章
去果邊抽可能易中D
今次好過D初回蛋 必金中廢金都可以日後拎尼5換1
隔離台已經有人中尖....
不出奇,上次這邊都有幾個SUPER 100P中尖
  回覆時引用此篇文章
舊 04-23-12, 02:32 PM   #982
psidef

註冊日期: Apr 2007
引用:
作者: spikekit 查看文章
各位有能力攞優秀or above嘅兄弟

唔打呢個盃到第時FW盃果陣唔好後悔
Why?

舊 04-23-12, 02:33 PM   #983
Kosugi
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2012
個人經驗 ... 輸波時好像會比較易出fever (當然 , 要滿足fever的基本條件)

Kosugi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-12, 02:34 PM   #984
不是藍星人
Neverland

註冊日期: Sep 2004
100p 蛋

G 利雲 (禽晚 fp 中咗 G+)
舊西度

舊 04-23-12, 02:34 PM   #985
gsw
らんらんる

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code2981 6141 9325
PSN  IDGODSCORPIONJP
引用:
作者: psidef 查看文章
Why?
正常情況下,除左合流若島津射門高過佢外,GK位冇其他人攻勁得個呢2張EX艾斯派特.

2009年11月17日2:01AM
2010年9月30日14:04PM
2012年2月29日10:55PM
gsw 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-12, 02:34 PM   #986
Edward29
Crazy Gamer

o岩o岩無聊開o左30張E券, 得3張S, Plus都冇張.....
Edward29 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-12, 02:36 PM   #987
Kosugi

引用:
作者: 不是藍星人 查看文章
100p 蛋

舊西度

舊 04-23-12, 02:37 PM   #988
Edward29
Crazy Gamer

引用:
作者: 藍澤千影 查看文章
不出奇,上次這邊都有幾個SUPER 100P中尖
我要保住我o既清白之軀...
Edward29 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-12, 02:37 PM   #989
藍澤千影
Guest

引用:
100p 蛋

舊西度
  回覆時引用此篇文章
舊 04-23-12, 02:37 PM   #990
okabe

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: gsw 查看文章
正常情況下,除左合流若島津射門高過佢外,GK位冇其他人攻勁得個呢2張EX艾斯派特.
打FW盃可能會有相克龍門
佢可能講緊尼樣野
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-12, 02:38 PM   #991
spikekit
敗家仔

引用:
作者: psidef 查看文章
Why?
係因為得佢可以擺係非GK位而有過百GK總合

而且FW盃就算唔計keeper總合都仲有其他野計

有優秀以上到時就可以出兩個GK, 如果仲有keeper弱到爆炸嘅BB空手哥仲可以出3個GK
舊 04-23-12, 02:40 PM   #992
gsw
らんらんる

引用:
作者: okabe 查看文章
打FW盃可能會有相克龍門
佢可能講緊尼樣野
但多數都係放佢響GK位屈架啦,係差左唔知睇咩能力優先姐.

舊 04-23-12, 02:40 PM   #993
Kosugi

關於9人杯 , 其實有點懷疑3個SP boss , 分別代表 速度 , 技巧 , 力量 3系

如果用返遊戲內相應的相剋關係 , 會比較有利

但 ... 暫時未有發現特別證據

舊 04-23-12, 02:42 PM   #994
spikekit
敗家仔

引用:
但多數都係放佢響GK位屈架啦,係差左唔知睇咩能力優先姐.
放佢係FW你可以係GK位放多個GK

引用:
作者: Kosugi 查看文章
關於9人杯 , 其實有點懷疑3個SP boss , 分別代表 速度 , 技巧 , 力量 3系

我寧願信9人盃無論要你做咩都要計keeper能力

此篇文章於 04-23-12 02:44 PM 被 spikekit 編輯。
舊 04-23-12, 02:42 PM   #995
gsw
らんらんる

引用:
作者: Kosugi 查看文章

你講2 3 4定5?
5既話上次DF一定唔係吧,3個都係力量系彌.

舊 04-23-12, 02:48 PM   #996
tsddr
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2007

4600P搞掂咗黑波........
之後見到100p有得抽ultra蛋
蝕Q左1000p今早黎p換p
tsddr 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-12, 02:51 PM   #997
ak_kan724
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2012
引用:
100p 蛋

舊西度
ak_kan724 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-12, 02:52 PM   #998
Kosugi

引用:
你講2 3 4定5?
5既話上次DF一定唔係吧,3個都係力量系彌.

雖然遊戲內3位也是力量系 , 但杯裡的設定可能會有不同 ...

上次排了一個較多power系球員的陣(5位是power為3項第一高的球員) , 對班立高時會比較易得高分

但 , 對次藤和布連時會比較弱 ... 所以會懷疑3位會不會分別代表不同的系

另一方面 , 我曾嘗試把整隊球員的盤球和3系的數值拉返平均 , 例如力量不足的就用裝備補一補

除了龍門外 , 整隊的盤球數值儘量拉返平均(用裝備) , 大約+-10左右

但 , 效果不算明顯 (對5分boss)

舊 04-23-12, 02:52 PM   #999
ayato
ʕ‧ᴥ‧ʔ

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: tsddr 查看文章

有$人身份的象徵~

NINTENDO FDCODE:4098 5464 9475
ayato 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-12, 02:53 PM   #1000
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
引用:
100p 蛋

舊西度
好慘,唔係+
不過都要燒

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
キャプテン翼 つくろうドリームチーム #38 邊打hi尖隊儲翼pt,邊等新大杯~ Gundam MK-2 PC電腦遊戲討論版 1000 04-17-12 08:48 AM
キャプテン翼 つくろうドリームチーム #37 DF杯,金贊大平賣!!!XD Gundam MK-2 PC電腦遊戲討論版 1001 04-11-12 08:39 AM
キャプテン翼 つくろうドリームチーム #35 中學日向杯準備開催!WY阿金廷,法國,瑞典即將登場!!! Gundam MK-2 PC電腦遊戲討論版 1001 03-30-12 09:22 PM
キャプテン翼 つくろうドリームチーム #33 史生成長杯開催中!!! 慶祝ononkaikai於GK杯拎到雙冠軍!!! Gundam MK-2 PC電腦遊戲討論版 1000 03-21-12 02:15 PM
キャプテン翼 つくろうドリームチーム #32 抽唔到Dream 唯有打尖!!! 慶祝ononkaikai於GK杯拎到雙冠軍!!! Gundam MK-2 PC電腦遊戲討論版 1000 03-16-12 05:17 PM

現在的時間是 03:09 AM

手機版 | APP版