Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 10-08-08, 11:12 AM   #26
Norm
God of Gamer
=_="""""

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: lwl 查看文章
你問下佢
佢要點先唔自殺?
咁簡單就解決到就唔係問題

舊 10-08-08, 01:46 PM   #27
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: Norm 查看文章
今日我都為左阻止一個女性朋友自殺而費盡心力,即使我同另外一個朋友盡最大努力,但係我不排除佢會自殺,假如我地冇人陪住佢的話....
咁學我老友話齋
佢要唔明、想死既
就冇人阻到佢架啦

唯一方法只係令佢諗通

不過,諗通先定係睇唔開跳落去走先又真係好講彩數
綾小路雷太 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-08, 10:00 PM   #28
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: lwl 查看文章
你問下佢
佢要點先唔自殺?
咁又不如順便問埋佢點解想自殺啦

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-15-08, 11:20 PM   #29
House
里村★紅葉

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDHouse544
我交給他男朋友解決吧

她的思想複雜得令人可怕,她跟不喜歡的人可以玩得很高興,但是暗地裹同人講 佢只係無心情玩死佢地
所以我都有d驚佢,佢男朋友同我都ok fd,佢話個女仔都當我係佢朋友。
不過我唔知佢個心入面諗乜。好可怕
不過比過女仔知道左我刻意遠離佢,雖然有點可惜,不過算吧
這種女人不是我能夠應付的女人..我見到佢男朋友就覺得辛苦......日日check 住佢去邊..成日send
sms 話唔夠愛佢..- -

Get

グリザイアの果実 ED SONG+OST

Get 周防天音!

此篇文章於 10-15-08 11:23 PM 被 House 編輯。
House 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-08, 04:17 PM   #30
Augulist
Senior Gamer

註冊日期: May 2008
女人自殺
唔係話唔會真係跳落去......
而係好多女人都用自殺黎當做
令人地關心佢地ge工具
你咪多D以朋友身份關心佢lo,比佢覺得自己唔係無助ge
佢有男朋友,唔代表你唔駛理佢

p.s.當然有機會佢真係想死...亦真係會跳落去....所以當女人話自殺果時唔好刺激佢地
因為,佢地本來唔想死,比人刺激..都會跳落去....

而佢男友辛唔辛苦,一個願打一個願捱,邊有得話辛唔辛苦XDXD
條友覺得辛苦的話就會飛佢啦XDXD
Augulist 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-08, 05:15 PM   #31
House
里村★紅葉

引用:
作者: Augulist 查看文章
女人自殺
唔係話唔會真係跳落去......
而係好多女人都用自殺黎當做
令人地關心佢地ge工具
你咪多D以朋友身份關心佢lo,比佢覺得自己唔係無助ge
佢有男朋友,唔代表你唔駛理佢

p.s.當然有機會佢真係想死...亦真係會跳落去....所以當女人話自殺果時唔好刺激佢地
因為,佢地本來唔想死,比人刺激..都會跳落去....

而佢男友辛唔辛苦,一個願打一個願捱,邊有得話辛唔辛苦XDXD
條友覺得辛苦的話就會飛佢啦XDXD
佢心理真係好變態
佢o係學校只有3個朋友(其中一個係我),但係佢差唔多同成班都玩得埋
佢唔鐘意既人都可以玩得好埋,轉頭話要玩死佢
心計好高..
我睇到佢好似以前既我,總覺得我能夠理解到她一點點
不過我驚我會刺激到佢,佢身邊既人都覺得佢好有問題

Get

Get 周防天音!

此篇文章於 10-18-08 05:22 PM 被 House 編輯。
舊 10-18-08, 05:24 PM   #32
abcdekfc
Game Master
乜都要學

註冊日期: Apr 2008
3DS Friend Code0688 5224 4406
引用:
作者: House 查看文章
佢心理真係好變態
佢o係學校只有3個朋友(其中一個係我),但係佢差唔多同成班都玩得埋
佢唔鐘意既人都可以玩得好埋,轉頭話要玩死佢
心計好高..
我睇到佢好似以前既我,總覺得我能夠理解到她一點點
不過我驚我會刺激到佢,佢身邊既人都覺得佢好有問題
當同類型0既人互助的時候,引導定誤導只係一綫之差
abcdekfc 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-08, 05:31 PM   #33
House
里村★紅葉

引用:
作者: abcdekfc 查看文章
當同類型0既人互助的時候,引導定誤導只係一綫之差
我同佢表面上性格基本上係相反
但係佢行為既本質同我以前做過既野 好似
所以我才怕自己handle 得唔好

而且佢好憎人話佢肥(其實佢只係骨架大左d,個樣唔係話差)
不過有時講下笑佢係完全接受唔到..佢太過在意,人地同佢唔算好熟果d
緊係同佢玩下,同佢講下笑
佢而家又話要loss weight ..話要做手術
真係完全唔夠佢玩
琴日佢又無啦啦留言話佢自己唔開心,不過琴日打緊機睇唔到

Get

Get 周防天音!

此篇文章於 10-18-08 05:41 PM 被 House 編輯。
舊 10-22-08, 12:11 AM   #34
Norm
=_="""""

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: House 查看文章
我同佢表面上性格基本上係相反
但係佢行為既本質同我以前做過既野 好似
所以我才怕自己handle 得唔好

而且佢好憎人話佢肥(其實佢只係骨架大左d,個樣唔係話差)
不過有時講下笑佢係完全接受唔到..佢太過在意,人地同佢唔算好熟果d
緊係同佢玩下,同佢講下笑
佢而家又話要loss weight ..話要做手術
真係完全唔夠佢玩
琴日佢又無啦啦留言話佢自己唔開心,不過琴日打緊機睇唔到
你唔洗認真諗佢會唔會去自殺,只要你make sure自己有叫佢唔好同埋冇刺激佢就得....自私啲講,但求自己心安理得就ok

論壇跳轉

現在的時間是 01:50 PM

手機版 | APP版