Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 10-11-08, 11:46 AM   #76
chrischun
God of Gamer
Juliuscrui

註冊日期: Jan 2005
Nintendo Switch IDJuliuscruiz
XBox Live GamertagJuliuscruiz
引用:
作者: ELT 查看文章
可能個女仔feel到你對佢有野又唔知點拒絕你, 咪鬧下你等你死心
咁都好, 好過收你做兵
我都好少係嚟到出post,不過睇到你話收佢做兵,忍唔住笑左

ps:因為我覺得感情係2個人既事,加把口比意見佢可能令嚟段感情(過程)變左,
因為我相信(有緣千里能相聚 無緣對面不相逄),所以本人覺得感情既野順其自然會好d

舊 10-11-08, 12:17 PM   #77
JAckJAck
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: stonechi 查看文章
game over...
個女仔叫我唔好再浪費時間在她身上...
一開始幾次sms佢都得佢沒敵意或沒反感的正常友善回覆,
現在突然說我sms比佢impolite,
又說沒理由要回覆同事非工事的sms,
勁灰ar...

記得上次是收到女仔給我 好人牌+沒安全感...
今次收既竟然係無禮+純同事...
總之心碎了
雖然係難聽少少..
但佢拒絕左..都好過慢慢拖住你~算啦
咁佢係當面同你講定係re你sms?
你點re返佢?
你咪話淨係想做個朋友,冇其他lor
JAckJAck 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-08, 11:11 PM   #78
stonechi
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2005
記得上周msn 找她傾,
突然比佢拒絕...
不過的確比起被拖住好la,
現在關係如她所說, 只是同事...

一d風吹草動都沒有~
這件事似乎沒人知
stonechi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-08, 11:23 PM   #79
SherMan
God of Gamer

註冊日期: May 2002
XBox Live GamertagSherMan CM
引用:
作者: stonechi 查看文章
記得上周msn 找她傾,
突然比佢拒絕...
不過的確比起被拖住好la,
現在關係如她所說, 只是同事...

一d風吹草動都沒有~
這件事似乎沒人知
咁咪好囉,你嘅選擇又由一棵樹變番一個森林啦
SherMan 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 10:03 PM

手機版 | APP版