Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 09-09-08, 10:06 AM   #76
繪夢
Ultimate Gamer
長谷部 繪夢

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDbarryhasebe
引用:
作者: Eking 查看文章
其實父母肯同你講, 都係關心你, 驚你將來一個人冇盤, 父母年紀大睇唔到你幾多, 係好事.....
係, 你都講得o岩, 有邊個父母唔關心自己仔女...

我父母只大我20年...仲好後生...想佢地睇到我多d...多d
繪夢 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-09-08, 11:42 AM   #77
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
引用:
作者: 戀戀芭比 查看文章
甘咪即係同男人一樣...
窮時希望有人在背後支持,有錢發左便去玩女人...
水姐又散發D悲情思想出o黎

好彩GAF唔係咁多女會員

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-09-08, 01:19 PM   #78
sgouki
God of Gamer
gakky奸爸dee

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: DevilElvis 查看文章
水姐又散發D悲情思想出o黎

好彩GAF唔係咁多女會員
邊忽悲情, 男人窮又話人窮, 有錢又話人玩女人, 佢自己包黎玩最HAPPY, 吾鍾意就飛.......

舊 09-09-08, 02:47 PM   #79
小Sakana魚
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: 繪夢 查看文章
係, 你都講得o岩, 有邊個父母唔關心自己仔女...

我父母只大我20年...仲好後生...想佢地睇到我多d...多d
之前同你msn chat o既時候你都好似無咩o野架...原來...

回topic: 其實我就覺得唔一定要去到結婚擺酒...父母見到你真係搵到個好女仔o既話..返屋企食下飯都開心啦...如果太急...未真正相處過就結婚...你爸爸可能仲擔心啦......正所謂養兒一百年長憂九十九嘛...你而家做o既唔係結婚擺酒就可以(當然搵到個o岩o既又可以結到婚擺到酒就最好啦..不過無都無辦法)..我覺得係你要表現到你而家大個仔喇~可以照顧屋企人(包括媽媽, 妹妹同你未來o既老婆), 呢樣先係父母最希望見到o既...要你結婚都係想見到你大個仔生生性性je...如果有3年~有緣都可以搵到個o岩心水o既女仔.....記住, 而家醫學昌明~可能唔至3年呢~

我都好似魚子咁: 祝願你一家人安好

小Sakana魚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-09-08, 07:24 PM   #80
鐵拳浪子
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2007
PSN  IDironfist0507
XBox Live GamertagIron fist57
引用:
作者: sgouki 查看文章
邊忽悲情, 男人窮又話人窮, 有錢又話人玩女人, 佢自己包黎玩最HAPPY, 吾鍾意就飛.......
呢d係佢自戀時無病呻吟既其中一個手法。
鐵拳浪子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-09-08, 07:49 PM   #81
繪夢
Ultimate Gamer
長谷部 繪夢

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDbarryhasebe
引用:
作者: 小Sakana魚 查看文章
之前同你msn chat o既時候你都好似無咩o野架...原來...

回topic: 其實我就覺得唔一定要去到結婚擺酒...父母見到你真係搵到個好女仔o既話..返屋企食下飯都開心啦...如果太急...未真正相處過就結婚...你爸爸可能仲擔心啦......正所謂養兒一百年長憂九十九嘛...你而家做o既唔係結婚擺酒就可以(當然搵到個o岩o既又可以結到婚擺到酒就最好啦..不過無都無辦法)..我覺得係你要表現到你而家大個仔喇~可以照顧屋企人(包括媽媽, 妹妹同你未來o既老婆), 呢樣先係父母最希望見到o既...要你結婚都係想見到你大個仔生生性性je...如果有3年~有緣都可以搵到個o岩心水o既女仔.....記住, 而家醫學昌明~可能唔至3年呢~

我都好似魚子咁: 祝願你一家人安好
小魚...thx
我在朋友面前還是平時的我嘛...

出左黎做野,
感覺係家庭內被需要, 尤其而家代父養起頭家...
承擔多了, 的確有所成長...
我當然希望, 更要有信心不止3年...不止30年...
係擔心父親自己點諗...我的父母都十分古老,頑固...

你又幾時同薯薯文拉埋,幾時請飲呀?
繪夢 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-10-08, 07:14 PM   #82
小Sakana魚
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: 繪夢 查看文章
小魚...thx
我在朋友面前還是平時的我嘛...

出左黎做野,
感覺係家庭內被需要, 尤其而家代父養起頭家...
承擔多了, 的確有所成長...
我當然希望, 更要有信心不止3年...不止30年...
係擔心父親自己點諗...我的父母都十分古老,頑固...

你又幾時同薯薯文拉埋,幾時請飲呀?
我地有排都未有$請飲~放心~實請埋你~
回topic~: 其實得閒同伯父傾下偈...順便搵個機會問下佢點諗~而你亦要表達你已經生性~可以顧到頭家囉~其實呢d o野唔可以估下估下o既~呢個時候抽多dd時間傾下偈~可能你覺得你父母十分古老同頑固...但係經歷左某d事情會睇化左d呢~估下估下可能對大家都唔好~

小Sakana魚 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 09:57 PM

手機版 | APP版