Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 
PC電腦遊戲討論版>Cyber Formula - CYBER GRANDPRIX Championship 始動~!
Kaga 03:52 AM 04-03-03
終於都 100% 完成 la~~

http://www.project-ynp.com/
庵野迷 03:55 AM 04-03-03
正呀!!!
香港會唔會都有得賣?

我要一路開住sin d音樂一路玩!! (當然亦都要買駄盤玩)
Kaga 04:00 AM 04-03-03
作者: :
Originally posted by 庵野迷 :
正呀!!!
香港會唔會都有得賣?

我要一路開住sin d音樂一路玩!! (當然亦都要買駄盤玩)
我諗都會有得賣卦, 希望有 la
~天使酒~ 10:19 AM 04-03-03
多o左D乜??
KTN 01:16 PM 04-03-03
屋企都係得隻096 ver
用8500玩時已經覺得好正
唔知1.0仲有無畫面提升同多左d乜呢
S.T.A.R.S. 01:54 PM 04-03-03
Originally posted by Kaga :
我諗都會有得賣卦, 希望有 la
冇o既咪download lo~
龍寶寶 01:55 PM 04-03-03
Originally posted by Foxh :
屋企都係得隻096 ver
用8500玩時已經覺得好正
唔知1.0仲有無畫面提升同多左d乜呢
邊度有得買,THX
S.T.A.R.S. 01:58 PM 04-03-03
Originally posted by 龍格堡 :
邊度有得買,THX
0.96 Ver.?
龍寶寶 02:01 PM 04-03-03
Originally posted by KP-X :

0.96 Ver.?
是但啦,邊個版本都冇所謂,只係想見識下者,以及有得下載的嗎?
S.T.A.R.S. 02:06 PM 04-03-03
是但啦,邊個版本都冇所謂,只係想見識下者,以及有得下載的嗎?
買就唔使諗啦~叫人send俾你啦~
龍寶寶 02:21 PM 04-03-03

買就唔使諗啦~叫人send俾你啦~
ok,即是冇得買啦,至於叫人send...會有人肯嗎? THX
S.T.A.R.S. 02:29 PM 04-03-03
ok,即是冇得買啦,至於叫人send...會有人肯嗎? THX
我肯~不過我o個個係0.96 Ver.,要唔要?
cloud 02:48 PM 04-03-03

我想要ar~~
兄澤命斗 05:42 PM 04-03-03
我都有
唔好記住我 05:57 PM 04-03-03
真係好正
唔好記住我 05:59 PM 04-03-03
係咪要做日文win玩
兄澤命斗 06:13 PM 04-03-03
Originally posted by 唔好記住我 :
係咪要做日文win玩
係,XP轉日文都得
~天使酒~ 06:22 PM 04-03-03
我有0.47版
Hunter 06:28 PM 04-03-03
睇個網站, 感覺上1.00同0.96冇咩分別
玩番我隻0.96算啦

vov430 07:07 PM 04-03-03
超期待
有冇link d/l番0.96 Ver?

thx
Kaga 12:42 AM 04-04-03
STARS~~~ please send to me~ message me in icq la
^-^小人物 11:49 AM 04-04-03
可吾可以send埋比我呀
十萬個多謝~~~
KTN 01:52 PM 04-04-03
隻game要日文win裝
或2k/xp中地區選日本
預設unicode為日文
才可安裝

安裝後,預設code可變更回中文
但地區一定要繼續選作日本
不然開唔到隻game玩

ps:sorry~雖然有隻game,但無icq,又不便開ftp,所以幫各位唔到
Kong 07:24 PM 04-04-03
Originally posted by S.T.A.R.S. :

我好想玩ar
可唔可以send 俾我ar@@
Kaga 01:03 AM 04-05-03
Originally posted by Kaga :
STARS~~~ please send to me~ message me in icq la
sorry, 認錯人 tim, 原來唔係 "S.T.A.R.S"
1 2 

返回主題版面