Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 54 104 144 148 149 150 151 152 153 154 155 156 
收藏品討論版>BANDAI 「METAL BUILD」 ストライクフリーダム 定価¥25000+税 你訂佐未?
fmptsrhk 12:11 AM 11-20-21
Hi-nu其實造型, 比例, 暫時睇落都幾好
不過, 可能因為始終係Metal Build條Line, 又真係唔夠驚喜

隻雪霸都幾正
C.Ryo 01:55 PM 11-20-21
隻Hi Nu雖然由出渕裕再設定,不過只得色彩跟原設,都係改得較瘦同方咗啲
HAKAIDER 06:01 PM 11-20-21
作者: C.Ryo:
隻Hi Nu雖然由出渕裕再設定,不過只得色彩跟原設,都係改得較瘦同方咗啲
可能B 社想統一METAL BUILD 個風格吧

今次除左的高膊頭外, 外型係OK 的

而且還有另邊滿滿出渕裕風格的EG 1/144 Nu

B 社 > 出渕老師~~~EG 可以給你亂搞, 但MB 絶對不可以~~~

a
C.Ryo 10:48 PM 11-20-21
MB明明是留給原設亂來的⋯⋯(望住果堆類eva物體)

不過今次佢的確改得比Hi Nu MG1.0好得多
肉羊哩咖 05:21 PM 12-02-21
Gundam Fix Metal Composite Wing Gundam EW Early Colour:

好似再改過個藍色,畫面好 CG 噃~
野良猫 07:30 PM 12-02-21
作者: 肉羊哩咖:
Gundam Fix Metal Composite Wing Gundam EW Early Colour:

好似再改過個藍色,畫面好 CG 噃~
因為根本係cg
由手機版發出
亍 ◣ 09:16 PM 12-02-21

TSZ 06:07 PM 12-08-21
想問有冇師兄知最後俾錢時,Amazon pal錯誤呢個問題點解決?
HAKAIDER 05:53 PM 12-22-21
小腿的外形非常臃腫............

好似裝錯野噤.............

怪盜小G 10:07 AM 12-24-21
日魂係咪封哂外國IP??

網同APPS都入唔到
亍 ◣ 11:34 PM 01-18-22

亍 ◣ 07:47 AM 02-17-22

wingzero_W0 09:59 AM 02-18-22
Dragonics 還原唔到普通紅迷。新手要買3.0、Dragonic、三把王者之劍、飛行背包先可以玩整所有mode.
亍 ◣ 07:43 PM 03-17-22

亍 ◣ 10:11 AM 05-20-22

man05 04:57 PM 06-11-22
想問香港申唔申請到收到SMS的日本號碼?
GN00508771 05:10 PM 06-11-22
以我所知就
點都要一個住係日本既人幫手開通先得
怪盜小G 10:20 PM 06-11-22
忍一忍手買貴貨一年半載

等去到日本時機場租張卡做認證算罷啦
GN00508771 02:03 AM 06-12-22
作者: 怪盜小G:
忍一忍手買貴貨一年半載

等去到日本時機場租張卡做認證算罷啦
我係擔心兩樣野
1.做唔到認證既話 買左戈d會取消
2. 認證係每次都要做
Rance 06:39 AM 06-12-22
認証應該每次LOGIN都要做? 我而家LOGIN都要用EMAIL認証,你轉左用SMS認証可能只可以用SMS LOGIN
GN00508771 11:25 AM 06-12-22
普通登入唔洗每次都要MAIL吧?
除非洗COOKIE後重新登入者?(最少我係咁)

同埋唔係我地轉 係佢地迫w
man05 12:33 PM 06-12-22
我估類似MFA,LOGIN 完有CODE send 去電話
要入埋CODE先login到...
Reishin 01:54 PM 06-13-22
■開始期日 2022年7月7日(木)AM10:00~
新規会員登録時一部の機能から開始。以降、順次既存の会員情報も認証する予定です。

我諗只係登記會員時先要認証? 一部の機能我估係修改會員資料 (e.g.地址or電話)
如果登入都要,咁每次有新嘢開訂果時個個人都要認証
佢個認証system頂唔頂到
GN00508771 03:17 PM 06-13-22
順次既存の会員情報も認証する予定です。

舊會員都會慢慢開始

一部機能方面 呢樣野真係唔到開始時都唔知 最好就好似你咁講
怪盜小G 03:51 PM 06-14-22
6月開始香港加運費

自己轉運可能貴過孤仔訂
第一 ... 54 104 144 148 149 150 151 152 153 154 155 156 

返回主題版面