Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 06-24-11, 10:50 PM   #201
粉紅救兵
Senior Gamer
¥真超大袋¥

註冊日期: Sep 2005
PSN  IDArashion777
引用:
作者: jaychow7w 查看文章
懷疑中bug......唔通要剷save由頭嚟過?
但係上網都睇唔到其他人有問題,又可能只係自己搵唔到
未必既...個時只可以由峽谷入去...直去...(唔係上山個邊)...會一大班牛牛的....個時用D..比較遠焦既鏡..唔係都好難接近...用左望遠鏡望下..邊隻牛上面有雀先影就得

就好似咁...好彩有save低張相~XD

此篇文章於 06-24-11 10:52 PM 被 粉紅救兵 編輯。
粉紅救兵 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-11, 06:46 AM   #202
hdc88085
C:\Users\u

註冊日期: Feb 2010
PSN  IDkuenonng
XBox Live GamertagLOHOSSES374
救命呀!隻捉鬼敢死隊,我磨左100粒鐘,但100粒鐘內玩online時,拎夠30 個awards,但係我成日拎到嘅Aint Afraid Of No Ghost ,我唔知點解會咁,係唔係中左BUG?無論我殺左幾多隻鬼,都係拎Aint Afraid Of No Ghost ,唔知咁多位師兄有冇試過呢?
hdc88085 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-11, 12:08 AM   #203
jaychow7w

註冊日期: Sep 2009
PSN  IDkinyan1217
102白金達成--kung fu panda 2

隻game真係麻麻地,不過幾個鐘就可以白金!
jaychow7w 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-11, 10:12 AM   #204
kyo353
Game Master

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDkyo353
引用:
102白金達成--kung fu panda 2

隻game真係麻麻地,不過幾個鐘就可以白金!
幾時得閒DIRT3掛機升lv?

舊 06-26-11, 03:36 PM   #205
jaychow7w

引用:
作者: kyo353 查看文章
幾時得閒DIRT3掛機升lv?
ok,已vip pass,要點做?
舊 06-26-11, 06:09 PM   #206
kyo353
Game Master

引用:
ok,已vip pass,要點做?
升LV既開個場掛機就得...其他杯最好有多幾條友搞

舊 06-27-11, 01:14 AM   #207
jaychow7w

隻man vs wild都幾不知所謂,個collectable guide仲不知所謂.....
trophy guide話3-5個鐘白金,但我用咗5個鐘都搵唔齊第一版啲野,擺明搵老襯......
舊 06-27-11, 11:16 PM   #208
jaychow7w

引用:
升LV既開個場掛機就得...其他杯最好有多幾條友搞
今集升level都幾快,玩咗一陣已經 11 level......
舊 06-28-11, 03:23 AM   #209
jaychow7w

引用:
作者: 粉紅救兵 查看文章
未必既...個時只可以由峽谷入去...直去...(唔係上山個邊)...會一大班牛牛的....個時用D..比較遠焦既鏡..唔係都好難接近...用左望遠鏡望下..邊隻牛上面有雀先影就得

就好似咁...好彩有save低張相~XD

thanks,隻雀比想像中大隻.....
我應該係同一位置搵咗好多粒鐘,今晚又搵咗2粒鐘佢都係唔肯出現......
舊 06-28-11, 04:05 AM   #210
-天星-
Junior Member
每日追一集要成年時間

註冊日期: Mar 2010
PSN  IDtinsing
申請加入

小黑版主,
我想加入gaf的獎杯排名

我的獎杯卡圖片

有勞了
-天星- 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-11, 08:34 AM   #211
粉紅救兵
¥真超大袋¥

update

19白金 - Dead Nation

舊 06-28-11, 08:52 AM   #212
=KingJoE=

註冊日期: Jan 2006
PSN  IDJoeF0615
有冇人玩緊little big planet想一齊解盃
請+fd
=KingJoE= 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-11, 10:11 AM   #213
kyo353
Game Master

引用:
今集升level都幾快,玩咗一陣已經 11 level......
升到20lv先要五萬經
但係升到出杯要廿五萬經

舊 06-28-11, 10:51 AM   #214
粉紅救兵
¥真超大袋¥

引用:
thanks,隻雀比想像中大隻.....
我應該係同一位置搵咗好多粒鐘,今晚又搵咗2粒鐘佢都係唔肯出現......
你試下晏畫時間去...有D動物要特定時間先出現的..
如果你早上見唔到...轉一轉場景再返入去..就有機會見到的了

舊 06-29-11, 10:37 AM   #215
小黑
God of Gamer

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDEternalkin
引用:
作者: -天星- 查看文章
小黑版主,
我想加入gaf的獎杯排名

我的獎杯卡圖片

有勞了
OK,已更新
小黑 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-11, 12:03 AM   #216
LeUnG0o0
麥仔

註冊日期: Aug 2009
PSN  IDLeUnG0o0
有冇人有興趣Fear3 coop爆白金 成隻game都可以coop 不過要夜深時段
LeUnG0o0 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-11, 12:32 AM   #217
ryankam16
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDryankam16
引用:
作者: LeUnG0o0 查看文章
有冇人有興趣Fear3 coop爆白金 成隻game都可以coop 不過要夜深時段
online盃呢?
我可以
ryankam16 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-11, 01:19 AM   #218
LeUnG0o0
麥仔

引用:
作者: ryan0221 查看文章
online盃呢?
我可以
offlline同online都可以一齊爆 我入手左之後ps3 mail您
舊 07-01-11, 11:41 PM   #219
LeUnG0o0
麥仔

真係後悔Download左隻Sam and max 控制又複雜 又多英文 攪到好鬼難 d杯又同隻tales of monkey一樣大部份都會miss ..又唔知佢up咩.. 真係....下次玩d類似語言偵探game千其唔好睇d鬼佬難度評分 識英文差好遠
舊 07-04-11, 11:07 AM   #220
Kello820
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2009
Nintendo Switch ID1035-4401-7443
PSN  IDKello820
XBox Live GamertagKello820
美露露琴晚白金了

Kello820 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-11, 10:31 PM   #221
=KingJoE=

註冊日期: Jan 2006
PSN  IDJoeF0615
yourgamercards係咪維修緊?
禁好多次先上到一次
就算上到, 睇下d盃, 全部變哂impossible級
=KingJoE= 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-11, 10:52 PM   #222
T9P2L
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2010
PSN  IDT9P2L
引用:
作者: =KingJoE= 查看文章
yourgamercards係咪維修緊?
禁好多次先上到一次
就算上到, 睇下d盃, 全部變哂impossible級
佢地經常都要維修同update, 差唔多每隔兩三日都會有一次
T9P2L 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-11, 10:57 PM   #223
kyo353
Game Master

引用:
作者: Kello820 查看文章
美露露琴晚白金了
又係你
你還差我超次元的白金心得
2篇一齊來吧

DIRT3差升LV...
PORTAL2差一個人幫手就白金...
2隻都唔知要搞幾耐
搞到我完全冇白金進帳

舊 07-05-11, 08:07 AM   #224
Game Master
YOONA!!!!

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code0533 5273 8311
PSN  IDQuantic Dream
XBox Live GamertagREGEDIT
引用:

DIRT3差升LV...
PORTAL2差一個人幫手就白金...
2隻都唔知要搞幾耐
搞到我完全冇白金進帳
你去外國forum boost LV好過喇,土炮有排都白唔到呀,我之前果隻burnout 8人盃都係靠鬼佬幫手先白到咋,如果唔係個plus過左期都搞唔掂。
由手機版發出
2009 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-11, 12:39 PM   #225
Kello820
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2009
Nintendo Switch ID1035-4401-7443
PSN  IDKello820
XBox Live GamertagKello820
引用:
又係你
你還差我超次元的白金心得
2篇一齊來吧
係喎超次元我都拖左好耐,不過要再遲下先,呢排另一邊論壇有野寫緊
返屋企又要打機,3部主機都有坑要填,9月前玩唔晒就死得=.=

Kello820 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 03:35 AM

手機版 | APP版