Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 03-01-12, 09:55 PM   #726
kyo353
Game Master

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDkyo353
引用:
作者: 小黑 查看文章
終於解到了,雙白金了
原來有個最簡單既方法,係PS3 上面開一個新PSN ACC
之後入RC 玩第一關,是但玩個龜速出黎,之後SEND 俾主ACC
之後主ACC 就會有個CHALLENGE 既郵件,狂玩同一關就得
但要注意係PSV 係會收唔到,一定要係PS3上面先會出現
即係可以無視時間??
咁我打爆埋機先啦

舊 03-01-12, 10:21 PM   #727
小黑
God of Gamer

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDEternalkin
引用:
作者: kyo353 查看文章
即係可以無視時間??
咁我打爆埋機先啦
可以,我玩個垃圾時間SEND 俾自己都得
小黑 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-01-12, 10:41 PM   #728
Game Master
YOONA!!!!

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code0533 5273 8311
PSN  IDQuantic Dream
XBox Live GamertagREGEDIT
引用:
終於解到了,雙白金了
原來有個最簡單既方法,係PS3 上面開一個新PSN ACC
之後入RC 玩第一關,是但玩個龜速出黎,之後SEND 俾主ACC
之後主ACC 就會有個CHALLENGE 既郵件,狂玩同一關就得
但要注意係PSV 係會收唔到,一定要係PS3上面先會出現
咁主ACC玩咗第一關仲有冇效?
由手機版發出
2009 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-01-12, 11:02 PM   #729
小黑

引用:
作者: Transformers 查看文章
咁主ACC玩咗第一關仲有冇效?
由手機版發出
有效
舊 03-01-12, 11:03 PM   #730
kyo353
Game Master

引用:
可以,我玩個垃圾時間SEND 俾自己都得
咁你安心去無雙啦

舊 03-01-12, 11:35 PM   #731
Game Master
YOONA!!!!

Red face

有冇人諗住一齊玩under defeat HD呀

隻game主要係爆機盃同埋小量特別盃

可PM
舊 03-01-12, 11:46 PM   #732
小黑

而家打算白左OP 無雙先,之後再重投PS3 既白金盃懷抱

不過應該主力都係打psv d game
但點解唔計埋架
舊 03-01-12, 11:47 PM   #733
Game Master
YOONA!!!!

Question

引用:
而家打算白左OP 無雙先,之後再重投PS3 既白金盃懷抱

不過應該主力都係打psv d game
但點解唔計埋架
幾時更新頭post

可PM
舊 03-02-12, 12:09 AM   #734
小黑

引用:
作者: Transformers 查看文章
幾時更新頭post
希望今星期內可以做到,會改做頭15 名,其他就一堆擺埋一齊
太多data 我負荷唔到
舊 03-02-12, 01:08 AM   #735
LeUnG0o0
Senior Gamer
麥仔

註冊日期: Aug 2009
PSN  IDLeUnG0o0
引用:
希望今星期內可以做到,會改做頭15 名,其他就一堆擺埋一齊
太多data 我負荷唔到
Motorstorm唔難??
LeUnG0o0 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-12, 04:18 AM   #736
jaychow7w

註冊日期: Sep 2009
PSN  IDkinyan1217
141白金--to heart 2dx plus

頂,完成所有故事後仲差2張CG,原來一張要係ps3時間9:00-21:30先開到,另一張仲衰,係random出,save咗玩到第3次先有
jaychow7w 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-12, 01:21 PM   #737
小黑

引用:
作者: LeUnG0o0 查看文章
唔太難,但係有8/10
舊 03-02-12, 01:34 PM   #738
kyo353
Game Master

引用:
唔太難,但係有8/10
每次想玩下既時候,一見到你地D時間,就即刻想熄左隻GAME佢
比金牌個時間仲要快幾秒

舊 03-02-12, 04:59 PM   #739
小黑

引用:
每次想玩下既時候,一見到你地D時間,就即刻想熄左隻GAME佢
比金牌個時間仲要快幾秒
快幾秒唔係好多咋,LEADERBOARD果D我見快成十幾秒。。好似跑少個圈
舊 03-02-12, 06:12 PM   #740
kyo353
Game Master

引用:
快幾秒唔係好多咋,LEADERBOARD果D我見快成十幾秒。。好似跑少個圈
我拎金牌都已經有難度,我返忍龍摔下機先

舊 03-02-12, 10:54 PM   #741
小黑

引用:
我拎金牌都已經有難度,我返忍龍摔下機先
未到SUPER CAR前千祈唔好話之前果D難
舊 03-03-12, 11:09 PM   #742
小黑

頭POST 已作少量更新,排名榜有所變動
如各位有意見可以係度同我講,我識整我會盡量整
恭祝大家繼續打多D白金,等我去幫你地排位
舊 03-05-12, 01:42 PM   #743
jaychow7w

隻星矢真係悶到無朋友,challenge都未玩哂,我已經鳳翼天翔咗成萬次,之後仲要爆多2次十二宮
舊 03-05-12, 11:48 PM   #744
一小英口

註冊日期: Mar 2005
Wii U IDwilkins930
PSN  IDwilkins930_hk
引用:
引用:
唔太難,但係有8/10
我都俾 8/10

我近期打緊幾隻game, orochi 2, soul calibur 5 同motorstorm rc 咁計先
orochi 唔洗講, 冇乜技術成份, 但隻game 打勁耐打到悶先拎到隻盃
soul calibur 打電腦既盃 , 係唔易, 不過係有方法屈到電腦
motorstorm, 拎盃既方法差唔多得一個, 但真係玩到好脫力先打到隻盃

一小英口 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-06-12, 12:58 PM   #745
jaychow7w

引用:
作者: 一小英口 查看文章
soul calibur 打電腦既盃 , 係唔易, 不過係有方法屈到電腦
online盃難唔難搞?可唔可以同fd打?
舊 03-07-12, 08:49 PM   #746
LeUnG0o0
麥仔

引用:
作者: jaychow7w 查看文章
online盃難唔難搞?可唔可以同fd打?
您同我打@@???
舊 03-07-12, 11:54 PM   #747
jaychow7w

引用:
您同我打@@???
你得閒玩我就買隻
舊 03-07-12, 11:55 PM   #748
jaychow7w

142白金--星矢戰記
舊 03-09-12, 11:06 PM   #749
小黑

原來YOURGAME 卡既白金數目會計哂PS3+ PSV 上既白金數目
舊 03-10-12, 12:19 AM   #750
LeUnG0o0
麥仔

引用:
原來YOURGAME 卡既白金數目會計哂PS3+ PSV 上既白金數目
但yourgamercard冇顯示兩機加埋的game總數,而PSNprofile.com直情有埋psv list

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 07:58 AM

手機版 | APP版