Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-25-05, 11:16 PM   #1
sonic
Game Master

註冊日期: Jul 2002
有無人有買zoids架?

sonic 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-26-05, 12:01 AM   #2
redfish
Game Master

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: sonic
以前買唔少, 新系列就少買, 下隻會買的應該係白色gilvader

舊 07-26-05, 12:03 AM   #3
nemomemo
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2004
我覺得細細盒,用一個個正方形組盒 果 d 好似幾靚咁~~
有什麼可以推介一下嗎?
nemomemo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-26-05, 12:13 AM   #4
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: nemomemo
我覺得細細盒,用一個個正方形組盒 果 d 好似幾靚咁~~
有什麼可以推介一下嗎?
呢類 叫"BLOX"系列~

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-26-05, 12:15 AM   #5
sonic
Game Master

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: redfish
以前買唔少, 新系列就少買, 下隻會買的應該係白色gilvader
5大zoids之一喎
細果D係灣仔玩具街20蚊到,佢減得好平
推介狼,個樣真係好耐睇架
http://www.zoidson.com/zoidson/A1_ZO.../new_index.htm
呢個網都幾多,但係靚個D都幾難搵下

此篇文章於 07-26-05 12:21 AM 被 sonic 編輯。
sonic 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-26-05, 02:17 AM   #6
黃昏之魔彈
Ultimate Gamer
閃光的王牌駕駛員

註冊日期: May 2002
XBox Live Gamertagjohnnywmh
Shadow Fox,White Wolf,Konig Wolf仲有隻橙色ga Konig Wolf都好靚

永遠都不可能真正的再次擁有過去

此篇文章於 07-26-05 02:24 AM 被 黃昏之魔彈 編輯。
黃昏之魔彈 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-26-05, 01:13 PM   #7
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
引用:
作者: 黃昏之魔彈
仲有隻橙色ga Konig Wolf都好靚
MKII?

舊 07-26-05, 06:09 PM   #8
黃昏之魔彈
閃光的王牌駕駛員

引用:
作者: 勃勃
MKII?
我真係唔知叫咩名
深橙色,背部多左支長炮,好似係另一代ga產品

舊 07-26-05, 09:06 PM   #9
iu fu pig
塵埃...

註冊日期: Jul 2004
我有玩呀
唔記得買左機多
我買BLOX"
比我玩散哂再合體
最like都條龍
iu fu pig 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-27-05, 11:51 AM   #10
redfish
Game Master

引用:
作者: 黃昏之魔彈
我真係唔知叫咩名
深橙色,背部多左支長炮,好似係另一代ga產品
This?
http://www.geocities.jp/hetare_d_max...gwolf_mk2.html

舊 07-28-05, 01:07 AM   #11
黃昏之魔彈
閃光的王牌駕駛員

係le隻la
真係勁型

舊 07-28-05, 10:30 AM   #12
nemomemo
Senior Gamer

引用:
作者: sonic
5大zoids之一喎
細果D係灣仔玩具街20蚊到,佢減得好平
推介狼,個樣真係好耐睇架
呢個網都幾多,但係靚個D都幾難搵下
細果 d 係咪指 blox 系列果 d 丫?係既我飛出去買~
nemomemo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-05, 10:37 AM   #13
redfish
Game Master

日本出了Gildragon
http://www.geocities.jp/zoibu3234/zoidsKit/GZ018.html

舊 10-23-05, 08:31 PM   #14
pwacock
Insane Gamer

引用:
作者: redfish
嘩!終於出o左啦,
我恨呢隻好耐啦,
一定要入手至得,

zoids我都有玩架,
不過就無乜點買,
因為新o個D design我唔太鍾意,
而且D質素真係唔多掂(始終模型都係bandai好D)

而舊故事幾好架,
大家有興趣可以揾嚟睇吓
pwacock 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-05, 09:40 PM   #15
chuntaky
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2004
近時有買長牙獅 zero
now 冇玩
chuntaky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-05, 01:09 AM   #16
ultrachiu
不如中午出去食飯囉?

註冊日期: Feb 2003
zoids好易變死貨......

我其實始終都係一個好人...
囡囡賣哂啦,唔好問啦
ultrachiu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-05, 01:13 AM   #17
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: ultrachiu
zoids好易變死貨......
唔係巧易...
係已經變晒死貨... '''

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-05, 08:12 AM   #18
redfish
Game Master

引用:
作者: Busconcamp
唔係巧易...
係已經變晒死貨... '''
所以d新款連代理都冇入, 隻gildragon應該都唔會有行貨

舊 10-24-05, 09:46 AM   #19
yinfour
Junior Member

註冊日期: Apr 2003

Anyone know where can find this Zoids shadow fox in Hong Kong ?

會將犯下罪行的人們的污點

清洗非常乾淨的紅色的月亮

今天晚上誰能獲得新生呢?

yinfour 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-05, 02:04 PM   #20
pwacock

引用:
作者: yinfour

Anyone know where can find this Zoids shadow fox in Hong Kong ?
你要普通版還是特別版(zoids好興玩特別版),
普通版應該通街都有,
如果唔想揾可以去大公司(e.g.Toyus,吉吉島,UNY),
咁就一定有(zoids係死貨呢個係事實 )
舊 10-24-05, 08:44 PM   #21
yinfour
Junior Member

註冊日期: Apr 2003
引用:
作者: pwacock
你要普通版還是特別版(zoids好興玩特別版),
普通版應該通街都有,
如果唔想揾可以去大公司(e.g.Toyus,吉吉島,UNY),
咁就一定有(zoids係死貨呢個係事實 )
No, I have seached all Toyus and 吉吉島.........all Zoids are new version !!!!!

Please PM me if anyone brothers see it , thanks a lot !!!

會將犯下罪行的人們的污點

清洗非常乾淨的紅色的月亮

yinfour 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-05, 12:53 PM   #22
redfish
Game Master

http://ooebi.sakura.ne.jp/ganngu/ganngu329.htm

舊 12-12-05, 08:17 PM   #23
chuntaky
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2004

DVD 送 透明 ZOIDS
chuntaky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-05, 11:46 AM   #24
奇蹟少年J
高登駐GAF特派社員

新果D有幾隻唔係機械樣好鬼樣衰

舊 12-15-05, 06:22 PM   #25
pwacock

白色gilvader有無人在hk見過呀?
日本出了也有個多月了...

另外想買番之前出o左的zoids(大的),
請問邊度買會有得平?
Thx!

論壇跳轉

現在的時間是 12:02 AM

手機版 | APP版