Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 3 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19  ... 最後
電視遊戲討論版>Blood Stained ~Ritual Of the Night~ | 五十嵐 孝司 | 已售
書仔 01:42 PM 06-20-19
我就是知小貨,怕買不到,所以才明知有bug都立即買
padage 02:18 PM 06-20-19
咁我明點解switch遲一個星期出
mrk 04:54 PM 06-20-19
作者: 龍寶寶:
係咪太少貨,係黃金見唔到實體版
作者: darkvolver:
隻game貨一定小...
作者: 書仔:
我就是知小貨,怕買不到,所以才明知有bug都立即買
點止少貨咁簡單,
冇訂貨 / 冇留貨既話,
係SSP跟本攞唔到現貨!(因為我呢3日,日日中午都係黃金一帶遊蕩

作者: padage:
咁我明點解switch遲一個星期出
如NS版冇大bug問題的話,
咁NS版真係性價比最好啦!

PS:請問有冇人兄知X1版個邊有冇遇到大bug呢??(X1真係因為香港呢面少人有)
darkvolver 05:30 PM 06-20-19
要不要出個攻略區?反正日後有DLC...
書仔 02:36 PM 06-20-19
咁我們這班PS4的,就做了白老鼠了
Sar8 03:37 PM 06-20-19
好彩打steam版冇咩事
而且都冇出ps4果D咩台詞剩係得一行之類既問題
mrk 04:47 PM 06-20-19
作者: Sar8:
吓!居然PC版出中字冇問題咁好!
強化人間ですの~★ 10:39 PM 06-20-19
因為steam版一開始就係1.02
龍寶寶 12:38 AM 06-21-19
已訂P4中文,炒價$358,希望明天送到
更住入埋NS版
魔靈娘 06:02 PM 06-21-19
作者: 龍寶寶:
已訂P4中文,炒價$358,希望明天送到
更住入埋NS版
知吾知switch版日服買有無中文?
還是要開個港服買⋯?
ccfa 06:08 PM 06-20-19
點解D對話會是英文字幕 ?
holsety 07:04 PM 06-20-19
why not download
darkvolver 08:05 PM 06-21-19
報一報價,觀塘電梯黑店378。

Sent from my iPhone using Gaforum
holsety 09:19 PM 06-21-19
mk ps4 $428 , xbox $228
xbox 收藏用,抵
暗黑騎士 01:17 AM 06-22-19
仲未買到,去game舖問有冇新惡魔城賣,完全唔記得原名叫咩
padage 09:34 AM 06-22-19
如果到時買唔到switch版我就dl算
シェンムー 04:47 PM 06-22-19
隻game normal 都唔易玩

Sent from my iPhone using Gaforum
ricerice 05:35 PM 06-22-19
禮拜堂隻女鬼「無血」 點打
打到佢回血 又打唔死(~_~
由手機版發出
Sar8 06:19 PM 06-22-19
作者: ricerice:
禮拜堂隻女鬼「無血」 點打
打到佢回血 又打唔死(~_~
由手機版發出
1週都唔知點阻止佢吸血
所以我硬爆佢
ricerice 06:44 PM 06-22-19
1週都唔知點阻止佢吸血
所以我硬爆佢
呢隻打左6-7次都打唔死
其他都好易搞掂⋯⋯⋯⋯
RPG之鬼 05:57 PM 06-22-19
SSP唔見有...
darkvolver 06:22 PM 06-22-19
作者: シェンムー:
隻game normal 都唔易玩

一開頭save point多到你不信...但一入到城,save point都不知去左邊...所有補血唔見哂..現在見紅不知點算....

作者: RPG之鬼:
SSP唔見有...
我今日去到沙田藍店...條友同我講,老友我慈悲及你(本人)準時,最後個隻比埋你,轉頭睇住佢check倉都冇哂....lllll
X&Y 08:20 PM 06-22-19
岩岩先75%地圖
用飛劍唔埋身再加畫圍住個身易玩好多

不過打素材真係累
Orage 08:28 PM 06-22-19
料理,技能,裝備3個真係要做到好齊先會勁……

料理仲要慘在真係煮野咁…要材料先有白汁,再要材料先完成一道菜……

最大問題係好多材料真係不斷咁打怪都字未必會有你想要既……

鍊金術技能同裝備已經係咁,仲要加多個料理真係
闇影風 08:41 PM 06-22-19
作者: Orage:
料理,技能,裝備3個真係要做到好齊先會勁……

料理仲要慘在真係煮野咁…要材料先有白汁,再要材料先完成一道菜……

最大問題係好多材料真係不斷咁打怪都字未必會有你想要既……

鍊金術技能同裝備已經係咁,仲要加多個料理真係
其實全部野合成左一次就可以賣

所以簡單D你可以選擇FARM錢, 合一兩件之後全部買返黎再拆
特別係料理要用既加工素材, 直接買比你去FARM返件返黎快太多
第一 ... 3 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19  ... 最後

返回主題版面