Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-06-12, 05:27 PM   #176
killua
天上天下正太唯我獨尊
廚二

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDKILLUAJP1986
XBox Live Gamertag窮到喊,就黎訓街
有決戰睇我一定出現

舊 06-06-12, 05:39 PM   #177
knife-edge
Ultimate Gamer
向後發展委員會成員

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: killua 查看文章
有決戰睇我一定出現
唔似係決戰...
佢地似屠宰場多D....
-
你星期四如果去天天我去同你決戰啦...
好想玩2手

當對手因為你勁飛火滾果陣依然保持長期要係天板度飛
當對手忍唔住講粗口 你時依舊繼續保持長期要係天板度飛
當對手出手打你果陣你終於可以落地攻擊對手啦
u win
knife-edge 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-06-12, 05:55 PM   #178
killua
天上天下正太唯我獨尊
廚二

引用:
作者: knife-edge 查看文章
唔似係決戰...
佢地似屠宰場多D....
-
你星期四如果去天天我去同你決戰啦...
好想玩2手
我呢3日幫同事頂24,係就星期六

舊 06-06-12, 06:00 PM   #179
killua
天上天下正太唯我獨尊
廚二

引用:
願聞其詳
真心學野
好想知用EDDIE點先可以無腦到...
咁樣打就唔會輸左比隻P谷住度氣
個無腦就係,打DOWN>GUARD不*3>KO

但係EDDIE點樣打DOWN P呢?
P有236P,地震,46之類既埋身招,EDDIE中是但一招都會比人壓
點先唔中呢D招呢?要善用立D,遠S,HS
前面果招避地震,後面兩招判定唔差同多HIT
埋到佢身又怕指令投,呢個時候可以用牆,或者直接捉指令投黎大佢
如果打遠距離呢,怕佢地震,低空DASH又怕比人直GUARD指令投,呢個時候就要死忍,一係打佢真人

舊 06-06-12, 06:04 PM   #180
knife-edge
向後發展委員會成員

引用:
個無腦就係,打DOWN>GUARD不*3>KO

但係EDDIE點樣打DOWN P呢?
P有236P,地震,46之類既埋身招,EDDIE中是但一招都會比人壓
點先唔中呢D招呢?要善用立D,遠S,HS
前面果招避地震,後面兩招判定唔差同多HIT
埋到佢身又怕指令投,呢個時候可以用牆,或者直接捉指令投黎大佢
如果打遠距離呢,怕佢地震,低空DASH又怕比人直GUARD指令投,呢個時候就要死忍,一係打佢真人
老細....貨不對辨喎.....
都唔係冇腦打既
要睇佢咁多野......要練嫁喎
-
星期6....如果夜晚都OK既...
不過果時應該多人到爆

u win
舊 06-06-12, 06:15 PM   #181
killua
天上天下正太唯我獨尊
廚二

引用:
老細....貨不對辨喎.....
都唔係冇腦打既
要睇佢咁多野......要練嫁喎
-
星期6....如果夜晚都OK既...
不過果時應該多人到爆
我咪講左,用冇腦野之前,要有好多用腦野去SUPPORT LOR

舊 06-06-12, 06:19 PM   #182
k8888
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2006
PSN  IDAvalon133
星期6多數都無人
k8888 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-06-12, 06:28 PM   #183
s2001154
Crazy Gamer
~酒田~

PSN  IDSakata2014
比人擇上中下投就話人無腦.....
比人破左招又想打人.....
出黎打格game唔自己念點破招生存唔到
s2001154 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-06-12, 07:17 PM   #184
蒼森.laio

註冊日期: Apr 2008
3DS Friend Code1160 9685 5412
PSN  IDlaio / laiojp
XBox Live Gamertaglaio ccl
咁今晚有冇人打?@@

蒼森.laio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-06-12, 11:35 PM   #185
千野 衛
KY KISKE

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDChino121484
XBox Live GamertagKANDA1214
引用:
作者: {蒼} 查看文章
咁今晚有冇人打?@@
星期五機會會大d

舊 06-07-12, 01:30 AM   #186
風音
The One

Wii U ID我願像浮雲
PSN  ID輕輕的飄遠了
XBox Live Gamertag拋開一切好逍遙
又唔係"比賽",都無"獎品"
純粹為啖氣既對戰

セカイガオワルマデハー ノシ
(☝ ՞ਊ ՞)☝オメデトウ
⊃天⊂
風音 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-12, 09:11 AM   #187
keyalien
Junior Member

註冊日期: May 2009
XBox Live GamertagKeyalien
引用:
我咪講左,用冇腦野之前,要有好多用腦野去SUPPORT LOR
即係要用腦去諗用有腦角色但想無腦地贏人地用腦咁用無腦角色
我暈啦
keyalien 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-12, 09:21 AM   #188
s2001154
Crazy Gamer
~酒田~

引用:
作者: 風音 查看文章
又唔係"比賽",都無"獎品"
純粹為啖氣既對戰
呢D就係青春
舊 06-07-12, 09:24 AM   #189
Dyhalt Rushifar
God of Gamer
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:
作者: s2001154 查看文章
呢D就係青春
當年有唔少,最轟動既應該係世D主辦既切J大擂台。

舊 06-07-12, 09:50 AM   #190
s2001154
Crazy Gamer
~酒田~

引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
咁癲? 最後得返一個男人其他變晒太監
舊 06-07-12, 09:57 AM   #191
神人ではない!新人だ

引用:
咁癲? 最後得返一個男人其他變晒太監
高登日日都有人講賭啦,有幾多人找數?
印象中個擂台本身係為咗世d同某chipp玩家既決鬥…

舊 06-07-12, 10:25 AM   #192
ヨコ男
てっぺんとるぞー!

註冊日期: Mar 2004
3DS Friend Code3050 8711 4125
PSN  IDCTLCCF
XBox Live Gamertagotakuyoko jp
引用:
比人擇上中下投就話人無腦.....
比人破左招又想打人.....
出黎打格game唔自己念點破招生存唔到
呢D都係青春

自己中過ぎてマジ無いわ、理解力無くてしんどいわ
思い出せデリカシー、嫌いじゃないけどうっとうしい!!!」
ヨコ男 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-12, 12:06 PM   #193
s2001154
Crazy Gamer
~酒田~

引用:
作者: ヨコ男 查看文章
呢D都係青春
sad but true
舊 06-07-12, 02:36 PM   #194
神人ではない!新人だ

引用:
作者: ヨコ男 查看文章
呢D都係青春
咁在下到底青春未到定根本就冇呢

舊 06-07-12, 02:41 PM   #195
雷刀
山菜組引換券が欲しい

註冊日期: Mar 2003
XBox Live Gamertagsamusknife
引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
我淨係記得同一秒6個reply話佢切
詳細情況同賽果已經完全無印象....

舊 06-07-12, 03:26 PM   #196
神人ではない!新人だ

引用:
作者: 雷刀 查看文章
我淨係記得同一秒6個reply話佢切
詳細情況同賽果已經完全無印象....
討論版玩到好熱烈,出到咪係成班友出黎下飯。
印象中在下出到去睇果陣,佢好似已經輸到走咗…

舊 06-07-12, 08:34 PM   #197
s2001154
Crazy Gamer
~酒田~

話說GGXX既音樂都係吸引我一直玩落去既原因

此篇文章於 06-07-12 08:39 PM 被 s2001154 編輯。
舊 06-07-12, 09:30 PM   #198
knife-edge
向後發展委員會成員

引用:
話說GGXX既音樂都係吸引我一直玩落去既原因
都唔錯
不過都係MI VS ED既STILL IN THE DARK正D
-
TO:鬥神
聽日你係唔係去呀....

u win

此篇文章於 06-08-12 03:49 PM 被 knife-edge 編輯。
舊 06-08-12, 09:07 PM   #199
s2001154
Crazy Gamer
~酒田~

剛發現最近仲有人玩cover歌
太正既關系又想放上來
唔好怪我廚
舊 06-09-12, 01:50 AM   #200
fantast
↘SSR子宮3♪

註冊日期: Jan 2005
XBox Live GamertagFantasts
其實arcsys出果D格game音樂我不嬲都覺得正
由GG到BB我都係聽歌多過打

2014/8/25 4:10am, 2014/9/6 4:30am, 2014/11/28 3:00pm, 2015/4/4 2:30pm, 2015/6/25 4:33am
2015/7/29 6:05pm, 2015/8/12 8:00am, 2015/8/22 12:00pm, 2015/9/4 11:20pm, 2015/9/6 4:29am
2015/9/7 1:16pm, 2016/3/19 3:01pm, 2016/4/18 10:26am, 2016/6/3 10:37am
fantast 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
GUILTY GEAR XX 3 on 3 ~ <<第13回>> 千野 衛 街機遊戲討論版 1 09-07-08 11:40 AM
[PSP] GUILTY GEAR XX ΛCORE PLUS 神祕人1號 手提遊戲機討論版 5 08-26-08 04:23 AM
guilty gear XX #reload pc 版 Hayami PC電腦遊戲討論版 67 07-28-04 08:24 PM
GUILTY GEAR 旦 Part 3 XX 編 赤兵尉SETH 收藏品討論版 24 06-30-03 12:59 PM

現在的時間是 06:13 AM

手機版 | APP版