Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 41 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 61  ... 最後
收藏品討論版>扭蛋食玩 情報/精華區 2
Rance 02:01 PM 03-05-18
我見觀塘地鐵站o個間賣剩兩對nu 咋
martinnitram 02:18 PM 03-05-18
零食呢半年返貨時間好奇怪, 舊時唔同區都係差一兩日, 而家好似差成星期, 搞到有o的賣哂有o的未返...
Rance 02:26 PM 03-05-18
我覺得係D某D鋪有貨先,賣完賣剩就散落去D細鋪....
我去開O個D永遠都係得大量賣剩蔗,你一間鋪都開唔到咁多盒剩咁多蔗啦
martinnitram 02:44 PM 03-05-18
作者: Rance:
我去開O個D永遠都係得大量賣剩蔗,你一間鋪都開唔到咁多盒剩咁多蔗啦
又其實而家個款都唔會 keep set 賣, 可兩輪貨已經堆到得返賣剩蔗款
fami~yan 02:53 PM 03-05-18
作者: Rance:
觀塘真係大量剩蔗...
J+1 12:48 PM 03-08-18
其實早兩日西鐵線都已經番左...本住冇可能仲有嘅情况下....

yea,仲要係8號
今日又補左貨嘅樣子...

由手機版發出
fami~yan 01:24 PM 03-08-18
觀塘繼續咩都冇,只買左兩盒創動
ゆり 03:32 PM 03-08-18
作者: fami~yan:
觀塘繼續咩都冇,只買左兩盒創動
GFRAME早幾日去見得番4盒NU真係冇野講

NU居然唔搶手
fami~yan 03:55 PM 03-08-18
作者: ゆり:

NU居然唔搶手
今日有獨角
Rance 11:40 AM 03-09-18
作者: ゆり:

NU居然唔搶手
一BOX剩NU,D SET比人留哂咋掛...
間間鋪都係四盒nu...
Reishin 01:21 PM 03-09-18
捕咗幾日,啱啱終於喺公司樓下買到NU了,仲有2套NU 1套UC 無沙撒比
martinnitram 02:22 PM 03-09-18
作者: Reishin:
捕咗幾日,啱啱終於喺公司樓下買到NU了,仲有2套NU 1套UC 無沙撒比
除非無入 (香港站個間到而家都未見有), Nu 應該都會幾剩款都咁難搵?
好奇怪...
martinnitram 02:02 PM 03-08-18
到放工就咩都 molamola...
btw, 仲有無 $20 coupon 送?
fami~yan 02:03 PM 03-08-18
作者: martinnitram:
到放工就咩都 molamola...
btw, 仲有無 $20 coupon 送?
冇喎,除左叫我拎D牛奶糖食,就咩都冇
martinnitram 02:21 PM 03-08-18
作者: fami~yan:
冇喎,除左叫我拎D牛奶糖食,就咩都冇
要買夠 $200 先有...
可惜唔多鍾意牛奶糖
fami~yan 02:59 PM 03-08-18
作者: martinnitram:
要買夠 $200 先有...
可惜唔多鍾意牛奶糖
觀塘呢間呢...真係唔知點先買到食玩夠200蚊...
martinnitram 11:32 PM 03-08-18
行開荃灣, gframe 有 unicorn 同 Nu set, 無 full set 同sazabi
同埋有免費可樂糖
Shirley Sheila 12:17 AM 03-09-18
旺色火車站入面有Nu同獸

重有恐龍戰隊 /\

新世紀果排扭蛋終於有換裝重機...不過得一部
fami~yan 11:09 AM 03-09-18
作者: Shirley Sheila:

重有恐龍戰隊 /\

恐龍戰隊而家成街都係貨...
martinnitram 02:24 PM 03-09-18

重有恐龍戰隊 /\

OT 一下, 新世紀而家係唔係叫 Moko ?
之前約人, 話係 Moko 等都唔知係邊....
Shirley Sheila 04:50 PM 03-09-18
MOKO米新世紀囉?
martinnitram 05:05 PM 03-09-18
MOKO米新世紀囉?
因為之前有人約我係地鐵等, 話近 MOKO 商場個出口
我呢o的 N 年都無出過旺角, 起初都唔知 MOKO 係咩, 仲似為係講 Mikki... (有 M 又有 K 字商場我只係記得呢個, 但新蒲崗又唔近地鐵)
J+1 04:56 PM 03-09-18
咁多個場都改晒類似呢d名或者xx 千色匯...除左葵芳新都會..好似
由手機版發出
J+1 02:38 PM 03-10-18
呢刻路過moko齊貨...
由手機版發出
Rance 04:03 PM 03-10-18
觀塘見到一大盒,問佢話留左畀人
第一 ... 41 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 61  ... 最後

返回主題版面