Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 14 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 
收藏品討論版>TRANSFORMERS(變形金剛專區,05年星際之力GF)
Rance 02:31 AM 02-20-17
日版會唔會整返兩個人仔畀你
toys fair 堆新品,fastlane,Twintwist,seaspray 已鎖定...
windblade都有得斬頭...不過出左咁多隻呢隻最樣衰...

隻恐龍基地都好正,不過真係無位放...
豆腐銓 05:21 PM 02-21-17
幾時先捱得到OVERLORD日版
Rance 05:43 PM 02-21-17
其實都唔明點解搵佢黎出頭領,整都整撒克巨人啦下嘩
Garnet_Crow 07:01 PM 02-22-17
作者: Rance:
其實都唔明點解搵佢黎出頭領,整都整撒克巨人啦下嘩
據講出左暴龍之後會出撒克巨人
豆腐銓 09:30 AM 02-22-17
可能出完可能出完仁萊想繼續出晒堆master force做頭領掛
Rance 06:18 PM 03-01-17
LG-43咁快出暴龍...
Sito 11:31 AM 03-06-17
絕X隻文哥真係好型,但變形設計問題肩關節好牙煙,如打算成日玩變形唔建議買
Rance 05:32 PM 04-10-17
LG 45 46係咪改得太型呢...隻target master人仔整得好鬼精細...
Sito 12:11 AM 04-12-17
LG 45 46係咪改得太型呢...隻target master人仔整得好鬼精細...
但係火棒個胸改左,變左大胸肌,無美版咁fit

呢度無人買mp麥?完全無人提
鳳熾魂 06:22 PM 04-13-17
想問下MP星星叫係唔係今個月再販?
由手機版發出
赤兵尉SETH 08:01 PM 06-23-17
MPM bee真係好惦, 人型靚到唔似可變, 係隻黃色比較膠
應該又會比強國捉去巨大化
Rance 06:26 PM 04-13-17
係,無錯...
鳳熾魂 08:09 PM 04-15-17
係,無錯...
無訂到 睇呢要出就去買
由手機版發出
T.K. 09:10 PM 04-15-17
mp再販都驚無貨?
鳳熾魂 10:18 AM 04-16-17
作者: T.K.:
mp再販都驚無貨?
無玩開MP唔知會唔會咁痴線
由手機版發出
Rance 10:20 PM 04-16-17
今次無貨都唔驚,總會再販
鳳熾魂 10:36 PM 04-16-17
今次無貨都唔驚,總會再販
其實想起反斗城見傑作同埋以前見過一D係美版但個盒好流得下面係紙上面係透明膠果d都係MP
只係唔同版本?
Rance 04:39 AM 04-17-17
o個D係美版MP,反斗城限定,基本上一樣,有幾隻唔同色或者配件唔同,傑作版音波有哂D帶重抵玩添
dreaming1234 12:46 PM 04-17-17
但美版音波同日版隻眼顏色會有唔同
鳳熾魂 02:38 PM 04-17-17
o個D係美版MP,反斗城限定,基本上一樣,有幾隻唔同色或者配件唔同,傑作版音波有哂D帶重抵玩添
好唔該唒今個月要等佢出啦
大帝星星叫真係好正細個睇大電影果時就愛上佢
Sito 04:39 PM 04-18-17
作者: 鳳熾魂:
好唔該唒今個月要等佢出啦
大帝星星叫真係好正細個睇大電影果時就愛上佢
我就係一時不察買左美版星星叫,先發現無皇冠斗蓬,諗住遲下買隻KO當補件
dreaming1234 08:55 PM 04-25-17
好似再版既MP星星叫派貨啦
不過MP音波反而未派貨
究竟MP音波多唔多貨呢?想入翻隻玩下
Rance 04:36 PM 05-26-17
MP36麥加登咁快再販....
買左話變形花油都唔敢玩....定買多隻黎玩好呢
Rance 12:40 PM 06-01-17
http://hobby.dengeki.com/event/392559/
隻仁萊pack,出左貨個幾星期就黎冚我幾巴...
六變獸凈係改頭...
mp-12做咩又黎+...
Irwin 08:08 PM 06-23-17
http://hobby.dengeki.com/event/392559/
隻仁萊pack,出左貨個幾星期就黎冚我幾巴...
六變獸凈係改頭...
mp-12做咩又黎+...
MP12+應該會同MP14+一樣,無o左林賽堅尼logo加持,變成純動畫版。
第一 ... 14 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 

返回主題版面