Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 
電視遊戲討論版>[fami 通 09/08/09/10]BREAKDOWN [XBOX]
Q頭 10:51 AM 01-30-04
http://www.namco-ch.net/breakdown/outline.html

玩過就知幾好

Q頭 04:27 PM 01-30-04
on one play?
T.L.J 04:35 PM 01-30-04
個男主角咁似奇洛李維B o既....
Q頭 04:38 PM 01-30-04
作者: :
Originally posted by T.L.J :
個男主角咁似奇洛李維B o既....
who is 奇洛李維
細路翔 06:14 PM 01-30-04
Originally posted by fbi88 :

who is 奇洛李維
matrix個男主角囉 "...
Q頭 06:15 PM 01-30-04
Originally posted by XENOS=翔 :

matrix個男主角囉 "...
5似
細路翔 06:40 PM 01-30-04

5似
我無話過似
不過佢問李維b係邊個我答佢炸嘛 ...
Q頭 06:41 PM 01-30-04
Originally posted by XENOS=翔 :

我無話過似
不過佢問李維b係邊個我答佢炸嘛 ...
thx
Q頭 11:56 AM 01-31-04
隻game好正.有莎木feel,第一身射擊迷必玩

我玩到去有部7號的lift,禁左制但冇反應 又被兩個生化人追殺
help

Q頭 12:20 AM 02-01-04
玩左5hrs,故事用倒敘法,動作一流
on one play??
better than haro
岸邊露伴 03:32 AM 02-01-04
想問下第一身打拳腳交效果如何?
會唔會好怪?
Q頭 09:17 AM 02-01-04
Originally posted by 岸邊露伴 :
想問下第一身打拳腳交效果如何?
會唔會好怪?
不會(auto lock)u can lock different target
重有其他武器用
必玩
Zaku 10:42 AM 02-01-04
睇今期 weekly 話個視點做得唔好喎
話好多時會因為視點令到自己中招
玩過既人覺得如何??

如果做到好似 Dino Crisis 3 咁就唔玩都罷
Q頭 12:10 PM 02-01-04
必玩trust me
Zaku 12:22 PM 02-01-04
必玩trust me
視點問題即係點??
嚮第二樹見人話個視點同操控彈到一文不值喎
Q頭 01:01 PM 02-01-04
Originally posted by Zaku :

視點問題即係點??
嚮第二樹見人話個視點同操控彈到一文不值喎
視點好過007
隻game對象 唔是小朋友
我玩到去打贏白髮男人,去到跳台的第三階段,最尾個道,d黑柱狂湧上來,
一跳即死

help
Arnaki 05:32 PM 02-01-04
想問下打到一度地方,好似地盤..拿起(工字鐵)後,石會倒下可以上上層...但之後唔知做什麼...please help ~ very thx !!
Q頭 05:33 PM 02-01-04
Originally posted by Arnaki :
想問下打到一度地方,好似地盤..拿起(工字鐵)後,石會倒下可以上上層...但之後唔知做什麼...please help ~ very thx !!
may u give more details?

it is a good game
do u feel that?
Q頭 05:44 PM 02-01-04
記得
上左上層的右手面的盡頭有door
跪下爬入door右面的縫
Arnaki 09:38 PM 02-01-04
really?? i try try ~ very thx !!!!
Q頭 09:48 PM 02-01-04
我現在玩到去跳完台,走返去實驗室,到第三個測試時,射左四個同伴,之後出左三個生化人,打左強化劑都冇用.生化人出完又來.help><
Q頭 10:18 AM 02-02-04
wht mean?
thx

hk_boy 11:50 AM 02-02-04
wht mean?
thx

Destroy the Nexus!!
Q頭 11:51 AM 02-02-04
Originally posted by hk_boy :

Destroy the Nexus!!
where is nexus

how to destroy?

thx
Q頭 03:04 PM 02-02-04
fami 通 09/08/09/10
1 2 

返回主題版面