Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-30-14, 09:27 AM   #1026
忍者
God of Gamer

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDchanryo
XBox Live Gamertagchanryo
引用:
作者: fantast 查看文章
訓練所堆怪..............
暗召都唔夠打,純粹係唔夠血頂
應該未出招就死個喎,個別例外

舊 01-30-14, 12:37 PM   #1027
fantast
↘SSR子宮3♪

註冊日期: Jan 2005
XBox Live GamertagFantasts
地區同種族果堆唔理啦

2014/8/25 4:10am, 2014/9/6 4:30am, 2014/11/28 3:00pm, 2015/4/4 2:30pm, 2015/6/25 4:33am
2015/7/29 6:05pm, 2015/8/12 8:00am, 2015/8/22 12:00pm, 2015/9/4 11:20pm, 2015/9/6 4:29am
2015/9/7 1:16pm, 2016/3/19 3:01pm, 2016/4/18 10:26am, 2016/6/3 10:37am
fantast 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-14, 04:58 PM   #1028
Hello MiMi
Game Master

註冊日期: Nov 2011
想問下隻中文版去左邊...
Hello MiMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-14, 05:41 PM   #1029
cat8642
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2004
我都搭單問問 ... 隻中文版呢?
cat8642 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-14, 05:41 AM   #1030
豪傑公子

註冊日期: Jan 2005
後期各lv key sphere係咪打怪都有得跌? 好似miss咗幾粒...

舊 02-06-14, 07:03 AM   #1031
assy
Game Master

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDweh2cat
假期外出玩到菇制都壞壞地
122小時而家龜緊黑召...超難打
打數場都唔出Ribbon/+Break HP limit

捉獸仲差少少,星盤只行左70%
升級打仙人掌王一場上30-50級到好爽
遺蹟開左11個箱算(後期都無乜用)

水球無reset過想keep返隊人,SL 三次就出左水星印
入一球後大哥或後防拎波後游去自己龍附近等時間過就算

lv key sphere
可以俾錢拎,lv3, 4買左幾粒

舊 02-06-14, 09:16 AM   #1032
忍者

引用:
作者: assy 查看文章

黑召打晒,鬥技場都打晒
黑棒棒應該打左超過50次....宜家係得LULU同RIKKU未有爆HP+RIBBON
留左黑棒棒係度慢慢FARM...
宜家想打埋RIKKU運255搵佢出去打黑棒棒睇下會唔會易出D

但我都係打左12X個鐘之喎....

舊 02-06-14, 10:02 AM   #1033
mrk

註冊日期: Mar 2009
Wii U IDmrk_us_1st
Nintendo Switch ID美國Acc-7963-3777-4483
3DS Friend Code3050 7594 0791
PSN  IDmrk1us
XBox Live Gamertagmrk hk
引用:
作者: cat8642 查看文章
我都搭單問問 ... 隻中文版呢?
現在都冇任何繁中版消息,
睇呢2月趕唔切出啦!

switch日服Acc_2707-3945-3492(HK*mrk_jp1)
switch美國Acc_7963-3777-4483(HK*mrk_us1)
switch港服Acc_6669-1669-8277(HK*mrk_hk1)
switch英服Acc_3093-4099-7614(HK*mrk_uk1)
mrk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-14, 10:07 AM   #1034
cat8642

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: mrk 查看文章
現在都冇任何繁中版消息,
睇呢2月趕唔切出啦!
謝謝 ching .. 咁唯有 .......... 等!!!!!
cat8642 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-14, 10:11 AM   #1035
wongmspk
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2009
引用:
作者: cat8642 查看文章
謝謝 ching .. 咁唯有 .......... 等!!!!!
我頭先重係ps3區問,問完先睇到呢個post
等中文!
再感動過!

舊 02-06-14, 11:17 AM   #1036
遊雲gspirit
Game Master

註冊日期: Oct 2004
PSN  IDgspirit_
引用:
作者: assy 查看文章

o甘o岩我粒左analog又係傻傻地 [仲要係2000機...]

我自己就13x小時左右白金左
全人全能力255+5萬幾HP/999MP

其他果d乜乜七曜當然都升盡o甘...

而家X-2埋坑中....
遊雲gspirit 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-14, 11:59 AM   #1037
SleepBoy

註冊日期: Feb 2004
3DS Friend Code3007 8346 9982
想問 PSV 版係 日文版 定 英文版 黎架 ???
SleepBoy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-14, 12:02 PM   #1038
強化人間ですの~★
鋼の救世主ですの!
↘ルルティエ

註冊日期: Mar 2002
Nintendo Switch ID8445-2408-9599
3DS Friend Code4768 8206 2595
PSN  IDTrombeElzam
XBox Live Gamertagtrombeningen
ビサイド寺院miss左個寶箱
要番去村口又有隻暗召喚獸
可以點

Apple Mobile Device Support 加入同伴了!
Apple Software Update 加入同伴了!
MobileMe 加入同伴了!
Apple Application Support 加入同伴了!
Apple Software Update 召喚了 Safari!
Apple Software Update  召喚了 iPhone軟體!
C85 count
強化人間ですの~★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-14, 01:19 PM   #1039
忍者

引用:
作者: 強化人間ですの~★ 查看文章
ビサイド寺院miss左個寶箱
要番去村口又有隻暗召喚獸
可以點
冇得點,打死佢咪得囉

舊 02-06-14, 01:23 PM   #1040
強化人間ですの~★
鋼の救世主ですの!
↘ルルティエ

Nintendo Switch ID8445-2408-9599
XBox Live Gamertagtrombeningen
未開始大練人唔夠打

結果都係出斬魔刀

Apple Mobile Device Support 加入同伴了!
Apple Application Support 加入同伴了!
Apple Software Update 召喚了 Safari!
Apple Software Update  召喚了 iPhone軟體!
C85 count
舊 02-06-14, 01:51 PM   #1041
青頭仔
小可愛

註冊日期: Dec 2005
想問下psv中文版係咪2月10號出????

Nintendo ID:linkmodern

狂熱游戲中…
SWITCH:動物森友會
PS4:閃之軌跡4 、創之軌跡
青頭仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-14, 11:09 PM   #1042
紫紅豆
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2010
我問過電気良粉,説只知二月到,但未知那一日出貨,
紫紅豆 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-14, 11:34 PM   #1043
assy
Game Master

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDweh2cat
引用:
作者: 忍者 查看文章
黑召打晒,鬥技場都打晒
黑棒棒應該打左超過50次....宜家係得LULU同RIKKU未有爆HP+RIBBON
留左黑棒棒係度慢慢FARM...
宜家想打埋RIKKU運255搵佢出去打黑棒棒睇下會唔會易出D

但我都係打左12X個鐘之喎....
我玩得超慢,第一次玩要慢慢睇攻略有時又打下水波
打第一隻出左lulu, 好少用佢所以都無乜用
我隻棒棒收購左咁耐都係出過一次斬魔...窮又無錢俾

其實可否爆機後先再farm黑召喚?
身痕想開左d盃先

引用:
作者: 遊雲gspirit 查看文章
o甘o岩我粒左analog又係傻傻地 [仲要係2000機...]

我自己就13x小時左右白金左
全人全能力255+5萬幾HP/999MP

其他果d乜乜七曜當然都升盡o甘...

而家X-2埋坑中....
我部玩左兩年,X2仲未開

舊 02-07-14, 12:35 AM   #1044
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
隻game無二周目呢個概念
你想farm打完シーモア就好返轉頭farm

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-07-14, 11:14 PM   #1045
Hawk
Game Master

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch IDSW-5310-1709-3227
PSN  IDHawkHK
今日問過藍店,中文版二月廿七號出
Hawk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-14, 12:23 AM   #1046
シェンムー
Moderator
ドリームキャスト

註冊日期: Jul 2006
Wii U IDbb.729
Nintendo Switch IDSW-3362-5797-5988
3DS Friend Code3909 7471 5185
PSN  IDhideki_asaki
XBox Live Gamertaglapplay

Ultimania入手╮(╯▽╰)╭
O.S.T. BDM 要過多一星期╮(╯﹏╰)╭

舊 02-09-14, 10:19 PM   #1047
samhk01

註冊日期: Apr 2005
PSN  IDsamhk01
XBox Live Gamertagsamhk001
係咪我記錯,我記得以前玩日版七曜無咁難拎
點解啲條件好似咁鬼呵刻?
samhk01 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-14, 10:24 PM   #1048
強化人間ですの~★
鋼の救世主ですの!
↘ルルティエ

引用:
作者: samhk01 查看文章
係咪我記錯,我記得以前玩日版七曜無咁難拎
點解啲條件好似咁鬼呵刻?
日版陸行鳥有bug可以0:0:0

C85 count
舊 02-10-14, 12:24 AM   #1049
Hello MiMi
Game Master

註冊日期: Nov 2011
最近玩番ios ff4
之前特價買落
越玩就越想係買ff10 hd remaster
中文版廿七號無的話我入日版算
Hello MiMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-10-14, 01:02 AM   #1050
samhk01

註冊日期: Apr 2005
PSN  IDsamhk01
XBox Live Gamertagsamhk001
終於攞到第一把七曜
200次避雷是想整死人是不是
samhk01 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Final Fantasy X jerry 電視遊戲討論版 6 02-05-23 08:40 PM
[多機種] Bio Hazard HD REMASTER l PS3, 360 l DL 版 PS4, XBone 武藤遊戲 電視遊戲討論版 635 02-13-15 07:31 PM
[PSV] Final Fantasy X|X-2 HD Remaster l 日版 12月26日發售 money 手提遊戲機討論版 149 10-29-13 08:30 PM
Final Fantasy i? Exellen 電視遊戲討論版 1 03-15-04 04:07 PM
Final Fantasy X Chris皇 電視遊戲討論版 7 02-19-04 12:10 AM

現在的時間是 06:22 AM

手機版 | APP版