Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 30 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 50  ... 最後
攻略及心得交流區>機動戦士ガンダム Gundam: Battle Operation 2 戰略基地
kog 12:44 AM 06-20-20
但尼姆3算強機,有雙打停,頭炮又是力奇級數...200M 25飛打停,
加上支援有120步速,如果有嘛平衡器就是廚機。
Chris Redfield 01:22 AM 06-21-20
越睇片越覺得雷姆3算係勁機黎,轉武器快到一定駁到另一款武器做成大輸出
但500有雷炮DT同FAB既話真係可以唔使抽,留黎等斯洛哥堆機同白卡好過啦
wing 09:59 PM 06-21-20
作者: Chris Redfield:
越睇片越覺得雷姆3算係勁機黎,轉武器快到一定駁到另一款武器做成大輸出
但500有雷炮DT同FAB既話真係可以唔使抽,留黎等斯洛哥堆機同白卡好過啦
FAB 依家算用得, 但唔算強喎.

雷炮DT我得部500c, 好少用, 仲未體會到佢有幾強. 不過咁多打停手段應該真係唔錯.

反而the-0同白卡我冇乜興趣. 唔知Z HML會唔會二週年出埋.
wing 03:32 PM 06-23-20
作者: Chris Redfield:
雷姆3 枝beam 2發就oh...............我反而係用豆. 我果部lv 2 550, D機好快, 我情願用豆個命中率高d, 同埋用盡埋個fast reload. 步速唔慢, 一路行一路射都唔錯.
wing 10:00 PM 06-21-20
作者: holsety:
越出越online d機,呢個禮拜不抽
個樣真係衰....最搞野係條banner, 就係俾sniper射爆之前的一刻.
holsety 11:05 PM 06-22-20
真心自己唔鍾意雷姆姐。。

btw 極限gbo 特典要7月尾先有。。。
wing 03:29 PM 06-23-20
真心自己唔鍾意雷姆姐。。

btw 極限gbo 特典要7月尾先有。。。
咩極限gbo 特典?
holsety 05:47 PM 06-23-20
作者: wing:
咩極限gbo 特典?
買gundam exvs mbon送gbo2通訊員把聲。我以為即買即有得用姐。
wing 10:09 PM 06-23-20
話說官網已預告2週年會加新野: 白金章同機體改修
holsety 07:24 AM 06-24-20
難道,一日可以去到七櫃?
kog 08:27 AM 06-24-20
難道,一日可以去到七櫃?
白金有6個櫃,強化設施最多5個,還會送1部ms,
上旬白金就送3星,中旬就2星,下旬是1星。
wing 09:56 AM 06-24-20
作者: kog:
白金有6個櫃,強化設施最多5個,還會送1部ms,
上旬白金就送3星,中旬就2星,下旬是1星。
逼你課金~
一係就儲埋兩個月幣, 月頭一野抽鬼哂佢
kog 04:14 PM 06-24-20
作者: wing:
逼你課金~
一係就儲埋兩個月幣, 月頭一野抽鬼哂佢
應該是逼你打,到時一定好多人掛機拎任。
wing 06:26 PM 06-24-20
應該是逼你打,到時一定好多人掛機拎任。
兩樣都係喇, 白金應該難過依家的金..... 就算以依家的金章計, 如果唔課金, 或者唔儲埋幾百幣一次過用, 好難頭一星期就開到金, 因為每日拿到的幣同dp都有限..... 除非你個軍團升呢超快囉,又超好彩有4部當月機體囉.

其實點掛機? 一段時間唔郁就踢你走喎
holsety 12:29 PM 06-25-20
通常寫a勝b負。penalty用 w
holsety 03:48 PM 06-25-20
頂,零式真係好型,又要抽

今次機率高,十抽出兩部零式。
但對翼當唔當盾?加唔加到盾血
wing 11:45 AM 06-26-20
通常寫a勝b負。penalty用 w
thanks~
Chris Redfield 05:18 AM 07-03-20
漢布拉比勁到呢
holsety 02:17 PM 07-03-20
有d興。最衰係自己好少用600c 同突襲
kog 07:50 PM 07-03-20
漢布拉比是強,但致命弱點是耐實薄,
剛巧600場支援多人用GP02支援,
實彈打中真是好痛
Hunter 05:28 PM 07-05-20
今個月好似2週年, 唔知有咩新機出?
KENSNAKE 06:09 PM 07-05-20
作者: Hunter:

The.O
wing 07:49 PM 07-05-20
月尾2週年.   新機可能有卡碧尼
kog 09:08 PM 07-05-20
還有粒子炮版Z和ZZ,
白卡可能宙宇專用。
Hunter 12:02 AM 07-06-20
如果出The O 都有興趣
卡碧尼如果宇宙專用就唔抽了

還有粒子炮版Z和ZZ,
白卡可能宙宇專用。
或者可能出Z 3號機+MEGA炮 / Z PLUS當新機
第一 ... 30 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 50  ... 最後

返回主題版面