Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後
PC電腦遊戲討論版>RO 討論區 VOL.16 之 天空之城 尤諾
荒木飛呂彥 06:45 AM 09-14-03

荒木飛呂彥 06:48 AM 09-14-03
仲有AMATSU

小嘉 10:15 AM 09-14-03
比你開左topic先
荒木飛呂彥 11:12 AM 09-14-03
HEHE~無所謂啦
歌絲˙暮斯 12:32 PM 09-14-03
I try to use window to play , but my computer get hang and cannot enter the game if I use window mode
HELP .......
NexTony 05:31 PM 09-14-03
荒木
改唔係叫尤諾啦
係JUNO才對
荒木飛呂彥 10:03 PM 09-14-03
會有唔會喎>.<
小嘉 07:19 PM 09-15-03

奸商F91(海盜X3)
賣埋D垃圾
仲要貴過人
satan 10:35 PM 09-15-03
總有人玩ro...
Suika 10:41 PM 09-15-03
冇喇冇喇
小嘉 11:50 PM 09-15-03
作者: :
Originally posted by satan :
總有人玩ro...
RO係好玩呀
satan 10:20 AM 09-16-03
Originally posted by 小嘉 :

RO係好玩呀
公測開始時玩左個幾月已經冇玩...:@_@":
亞飛 09:28 PM 09-16-03
我都冇玩RO好耐...由收費開始
反而我覺得俾佢玩緊就真...每月都入月咭中

三寶...還在...新二轉拖了再拖...仲唔係俾佢玩緊
雖然係咁RO係我暫時online game的最愛

(本人玩過UO,網3,石器,樂園,魔力寶貝,D2,Tales Waver,RO,童話)
91 02:21 AM 09-17-03
Originally posted by 小嘉 :

奸商F91(海盜X3)
賣埋D垃圾
仲要貴過人
睇唔到圖~~
係唔係我賣犯人衣果次???

我根本唔知市價...求其擺~"~
最尾都係無人買~~
91 02:23 AM 09-17-03
Originally posted by Suika :
冇喇冇喇
唉~~你又唔玩~~
你唔係想玩流民既咩??
Suika 02:27 AM 09-17-03
Originally posted by gundamf91 :

唉~~你又唔玩~~
你唔係想玩流民既咩??
晚安喎
兩個 ACC 都賣晒
開新 ACC 重玩時發覺無玩太耐
好多野都變晒
所以唔玩 --> 玩其他
91 12:36 PM 09-17-03
無敵的掛網王子--小嘉樂
亞飛 01:17 PM 09-17-03
掛網最強,聊天最強.
有無敵的掛網王子--小嘉樂 ^^"

哈哈...原來咁引人注目
小嘉 05:22 PM 09-17-03
Originally posted by 小飛俠 :
掛網最強,聊天最強.

咪當我流而得架
Haze 05:29 PM 09-17-03
this game still fun?
i wannt try
ZERO NEKO 11:25 PM 09-17-03
Originally posted by 小飛俠 :
掛網最強,聊天最強.

一早知la 佢由on直派轉左做實力派,根住再由實力派轉左做偶像派la, 不過我也不弱,我可算是idun中數一數二的白木弓手
小嘉 11:27 PM 09-17-03
Originally posted by ZERO NEKO :

一早知la 佢由on直派轉左做實力派,根住再由實力派轉左做偶像派la, 不過我也不弱,我可算是idun中數一數二的白木弓手
咩意思
即係話我無料姐
ZERO NEKO 11:30 PM 09-17-03
to f91
sorry ,我d排準備緊過日本d野,冇time 上來守城, 我1/10 會回來的, 待同星講thx ^^
小嘉 11:31 PM 09-17-03
Originally posted by ZERO NEKO :
to f91
sorry ,我d排準備緊過日本d野,冇time 上來守城, 我1/10 會回來的, 待同星講thx ^^
去日本咁好
買手信
肥陸行鳥 12:02 AM 09-18-03
我想問lv50防劍士打乜lv up好?
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後

返回主題版面