Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 
<<繼續談情>>>點先比個女仔知道自己對佢有意思
Avelcain 07:56 PM 08-03-13
好似慢慢入左佢Fd zone...
有咩技巧例如同佢出街個時,
講野,行為,whatsapp,
可以令到佢知我追佢?
唔好答我表白,thx
( ゚ω゚)? 09:04 PM 08-03-13
約佢出街行街食飯睇戲送埋禮物
Avelcain 09:12 PM 08-03-13
作者: ( ゚ω゚)かおもじさん:
約佢出街行街食飯睇戲送埋禮物
好似冇咩用
因為佢好多男仔FD
約佢出街對佢殷講好似已經係好普通既事
( ゚ω゚)? 09:19 PM 08-03-13
咁直接表白唔好拖拖拉拉浪費時間,因為可能佢根本已有目標
作者: funnyfun:
好似冇咩用
因為佢好多男仔FD
約佢出街對佢殷講好似已經係好普通既事

Rotagen 10:14 PM 08-03-13
作者: funnyfun:
好似慢慢入左佢Fd zone...
有咩技巧例如同佢出街個時,
講野,行為,whatsapp,
可以令到佢知我追佢?
唔好答我表白,thx
你係咪搞錯左D野
有人要溝自己女人唔會唔知,
最多係咋唔知
kin~kin 12:43 AM 08-04-13
點解唔可以表白?

你成日約佢,打俾佢,message佢…都夠明顯啦。
sunhikari 02:10 AM 08-04-13
你睇佢回答反應最睇下點好過啦
Montague 02:45 AM 08-04-13
嚮工司/學校樓下等佢放工/放學
小草 09:25 AM 08-04-13
佢好多男仔fd,定好多觀音兵先
單獨約出街再無原因送禮,去啲特別啲地方食飯,對佢又特別好
咁個女仔無可能唔知道
得三種可能
1:對你無興趣,又唔想你未表白就派好人卡,扮唔知
2:當你係觀音兵
3:純遲鈍,唔表白都唔知你係對佢有意思
Norm 09:48 AM 08-04-13
你唔想入伍就直接了當同佢講.....
kimtch 03:30 PM 08-04-13
直接講
不過前提係你夠勇氣
尼路 05:16 PM 08-04-13
這情況下,就算無勝算都告白算啦,最多早死早著,唔係一係入伍,一係考驗耐性。當然,你自問自己情聖,就算對方結左婚都可以搶返來另計。
犬夜叉 05:50 PM 08-04-13
作者: 尼路:
這情況下,就算無勝算都告白算啦,最多早死早著,唔係一係入伍,一係考驗耐性。當然,你自問自己情聖,就算對方結左婚都可以搶返來另計
吐槽一下, 如果樓主係呢種人就唔會煩

回樓主, 一係走, 一係決勝負
nds 03:47 PM 08-05-13
同佢講我想f你\^.^/
sonic 04:46 PM 08-05-13
好奇一問,為何樓主咁想比個女仔知你對佢有意思??
比女仔知道你喜歡她,能夠令到她反過來喜歡你?
尼路 05:19 PM 08-05-13
作者: sonic:
好奇一問,為何樓主咁想比個女仔知你對佢有意思??
比女仔知道你喜歡她,能夠令到她反過來喜歡你?
代答,本能。
now_loading 03:14 PM 08-06-13
其實約佢出街行街食飯/睇戲. 佢答應你,去完又答應你下次一齊出街去埋K, 已經盡在不言中啦..
如果食餐飯見佢都冇feel 就知難而 退/上 自己選擇啦..

其實你約佢食tea 是一種 進可攻, 退可守的方法, 一來食tea 對方介心細d, 請埋佢都唔貴, 大家食得開心咪問佢有冇約人, 行陣街食埋dinner, 你知佢冇feel 咪話一陣約左人自閃羅
Sam=R 04:02 PM 08-06-13
我曾與樓主有過相似的情況

我的心儀對象有兩個BF之餘, 仲有大量追求者,
我明知自己機會緲茫, 長痛不如短痛, 速戰速決表白了,
(輕輕問女仔一句: 其實妳覺得我點? 個女仔都知道你有野了, 之後睇她的反應)
我的結果當然係失敗咗啦,
但之後她仍然照舊同我行街食飯飲酒(AA制),
其實有種女仔即使對人無興趣, 仍然會單獨應約

自己未必係她的1st choose, 起碼知道自己是否在她waiting list都好丫
雷火武 01:54 PM 08-07-13
作者: Sam=R:
我曾與樓主有過相似的情況

我的心儀對象有兩個BF之餘, 仲有大量追求者,
我明知自己機會緲茫, 長痛不如短痛, 速戰速決表白了,
(輕輕問女仔一句: 其實妳覺得我點? 個女仔都知道你有野了, 之後睇她的反應)
我的結果當然係失敗咗啦,
但之後她仍然照舊同我行街食飯飲酒(AA制),
其實有種女仔即使對人無興趣, 仍然會單獨應約

自己未必係她的1st choose, 起碼知道自己是否在她waiting list都好丫
WAITING LIST

即係預備兵?
sonic 02:52 PM 08-07-13
就係每人都用同一種方法進攻,而你又用,當然入waiting list 啦
HI_Ricky 10:08 PM 08-07-13
下文呢?結論有未????
Norm 03:44 AM 08-08-13
作者: HI_Ricky:
下文呢?結論有未????
釣完魚走左啦
now_loading 11:14 AM 08-08-13
作者: Norm:
釣完魚走左啦
情況開始普遍
sgouki 11:43 AM 08-08-13
作者: 雷火武: