Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 33 37 38 39 40 41 42 43 44 
街機遊戲討論版>[ 街機版新會員自我介紹區 ]
Maki.. 01:08 AM 11-08-08
dmgf+太鼓人
深水埗九龍灣太子出沒
多多指教m(_ _)m
-N3DS- 01:10 AM 11-08-08
作者: Maki..:
dmgf+太鼓人
深水埗九龍灣太子出沒
多多指教m(_ _)m
聯合出沒!?
Maki.. 11:32 PM 11-11-08
作者: NDS:
聯合出沒!?
間唔中會
不過好多神人
Gigi仔 02:16 AM 11-14-08
大家好....
新來的...一起討論
rheeroyuy 01:01 AM 12-06-08
大家好,我是初到貴境的新人,請多多指教
真紅..* 07:52 PM 12-16-08
我玩緊既game:
頭d3 (近排玩番 用新FD 名係AR LO)
kof2002 (新手一名-.-用kula,8神同雅典娜)
gvg (出果時玩到而家,多數用f91/西/華沙哥/神盾,如果對面有7強我就會開神/master/卡姐)
DDR2supernova (玩黎減肥- -)

之前玩既game..而家間中先玩下(可能會重出江湖?):
GSD
AH (用莉莉卡..ah,ahf,ah2都係)
DM&GF (玩到lv7x果d歌之後玩黎玩去都上唔到所以冇玩)
灣岸3 (用devil z,名係ZeRo_)

將會玩(?)既game:
djmax (等vz入左我一定玩)
頭d4 (諗緊玩唔玩好)

我多數係9龍灣vz,鑽石山荷理活玩
-N3DS- 07:58 PM 12-16-08
作者: 真紅..*:
我玩緊既game:
頭d3 (近排玩番 用新FD 名係AR LO)
kof2002 (新手一名-.-用kula,8神同雅典娜)
gvg (出果時玩到而家,多數用f91/西/華沙哥/神盾,如果對面有7強我就會開神/master/卡姐)
DDR2supernova (玩黎減肥- -)

之前玩既game..而家間中先玩下(可能會重出江湖?):
GSD
AH (用莉莉卡..ah,ahf,ah2都係)
DM&GF (玩到lv7x果d歌之後玩黎玩去都上唔到所以冇玩)
灣岸3 (用devil z,名係ZeRo_)

將會玩(?)既game:
djmax (等vz入左我一定玩)
頭d4 (諗緊玩唔玩好)

我多數係9龍灣vz,鑽石山荷理活玩
你O係鑽荷玩DDR~a
真紅..* 12:30 PM 12-20-08
作者: 雷帝:
你O係鑽荷玩DDR~a
有咩問題?
我最近先開始係果度玩ddr- -
suenwind 05:53 PM 12-30-08
好似都無係呢個post到留過言...

聯合出沒的路人甲一名...
主力IIDX&Pop'n Music

見到聯合GF$3心郁郁想玩下添=w=
-N3DS- 05:54 PM 12-30-08
作者: suenwind:
好似都無係呢個post到留過言...

聯合出沒的路人甲一名...
主力IIDX&Pop'n Music

見到聯合GF$3心郁郁想玩下添=w=
見到我同ky,叫我地拉你玩啦~
suenwind 05:58 PM 12-30-08
作者: 雷帝:
見到我同ky,叫我地拉你玩啦~
KY is?

GF乜都唔識...
連HS個D都唔識較-w-
艾斯古比 10:36 AM 02-28-09
大家好
偶初來報到!主力玩pop'n music
多多指教咧~~~
黑羽侖人 12:15 AM 04-24-09
新人一個,請各位多多指教哈
sze思 01:45 PM 05-01-09
hello
ilko 11:41 PM 05-13-09
屯門音樂GAME人

暫停遊玩list:太鼓(等..矢島XD),Jubeat(等J2),IIDX(等有錢custom下先)

熱衷list: DJmax

多係屯門天天見到我 (屯門得個到有djmax...
TigerC 03:03 AM 06-16-09
多數出沒於龍威及荃灣區大機鋪

Game list:
DM [TIGER-V-]
SEEDD
GVG
GVG NEXT
枯枝 SAS 02:25 AM 08-20-09
新人報到,請多多指教>_<
ictict171 08:36 PM 08-20-09
大家好
偶初來報到!多數出沒在中環,灣仔,銅鑼灣
多多指教咧~~~
manifield 01:39 AM 08-29-09
新手報到
Fun_G 04:43 PM 09-16-09
新手報到
太子出未
Seppie 05:13 PM 09-16-09
好多太子人.................
seed 05:34 PM 09-16-09
我應該冇回過呢個post
在下叫seed,出沒於荃灣同埋尖咀其他地方會低機率出現
k記所有既音game都叫識識地o甘樣啦
鐘意玩gf同埋iidx
ZHUGOZ 01:02 AM 10-20-09
hi~我差唔多日日都浦機鋪的~年份由街霸1到而家~
當時最沉迷是sf2~vf2~fighter viper~sf zero2~tk2(很耐世紀了)
哈哈~多多指教!
wongmspk 07:29 PM 10-25-09
新人報到~~~
我應該會係下星期開始落機舖玩(考緊試orz
應該都係黃大仙海龍/鑽石山荷里活
不過應該有90%會係海龍(因為有JR XDD)
請大家多多指教~
JuneXD 09:56 PM 01-14-10
入左黎一段時間都無黎自我介紹tim~~XDD

紅磡&尖金出沒居多,偶爾都會去聯合,VZ
音game為主, 機齡兩年
以鋪數計的話主力應該係Pop'n
第二係Jubeat
太鼓偶爾會玩
最近開始涉及DM & IIDX ←超超新手一名

請大家多多指教~~
第一 ... 33 37 38 39 40 41 42 43 44 

返回主題版面