Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 19 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 39 79  ... 最後
電視遊戲討論版>PlayStation 4 情報總合 03
Rez 12:06 PM 12-27-17
作者: sorlohk:
天命2 好唔掂咩?
靜雞雞係我個 XMB download 左個 icon , 一禁就叫人買....
我都係
明明用日本psn login都係咁
IDGAF 12:49 PM 12-27-17
天命2 好唔掂咩?
靜雞雞係我個 XMB download 左個 icon , 一禁就叫人買....
作者: 2009:
原來唔係得我一個係咁
作者: 小昭Teddy:
我都無啦啦俾人加左個icon, 極速del
作者: Rez:
我都係
明明用日本psn login都係咁
#MeToo⋯?!

個Destiny 2 icon仲要寫係立即購買!!!

好彩一早set咗購物交易前要輸入密碼
wing 04:23 PM 12-27-17
作者: LEGOCAPTOR:
#MeToo⋯?!

個Destiny 2 icon仲要寫係立即購買!!!

好彩一早set咗購物交易前要輸入密碼
Me too 超鬼鼠
hkfaker 11:18 PM 12-27-17
天命2 好唔掂咩?

關閉廣告:首頁上選擇“設置”→ “系統”→ “自動下載”→ 關閉“ 推薦內容”。

charcsc2000 11:33 AM 12-28-17
作者: hkfaker:
關閉廣告:首頁上選擇“設置”→ “系統”→ “自動下載”→ 關閉“ 推薦內容”。
其實第一集天命個時已經係咁....sony比人罵完仲係用呢招屈人裝...
小昭Teddy 12:00 PM 12-27-17
我都無啦啦俾人加左個icon, 極速del
sonic 01:07 PM 12-27-17
Metro 2033 Redux 現在$26就有了,請問好玩嗎?
hkfaker 03:14 PM 12-27-17
作者: sonic:
Metro 2033 Redux 現在$26就有了,請問好玩嗎?
環境氣氛一流,玩真實感少彈藥 少量RPG元素。

https://home.gamer.com.tw/creationDetail.php?sn=2586395
https://www.gamespot.com/reviews/met.../1900-6415843/
http://www.ign.com/articles/2014/08/...o-redux-review
ps4boy 08:29 PM 12-27-17
多左個天命2在遊戲選擇處,叫你平價入!
charcsc2000 03:34 PM 12-27-17
又要增值....德軍頭2集特價....慘...順便買evil within 1先....
hlcw99 04:26 PM 12-27-17
作者: charcsc2000:
又要增值....德軍頭2集特價....慘...順便買evil within 1先....
我都未玩過德軍, 唔玩第1集, 直接玩2有冇問題?? (睇2gameplay一開始都有一代劇情簡介)

evil within 美服買bundle抵d
sonic 05:22 PM 12-27-17
作者: hlcw99:
我都未玩過德軍, 唔玩第1集, 直接玩2有冇問題?? (睇2gameplay一開始都有一代劇情簡介)

昨晚剛爆第一集,幾好玩,劇情都幾熱血,主角插極都唔死
charcsc2000 11:32 AM 12-28-17
作者: hlcw99:

第二集係續第一集的...
不想玩就去youtube睇劇情吧...
Terry仔 07:44 PM 12-27-17
頭先用 PlayStation App update 自己HK PSN 信用卡資料
一update 完即刻收到sms, 話PSN 收咗$1蚊
有無人有試過相同情況?
Rance 07:57 PM 12-27-17
PSN未試過,其他網上商店就試過,通常用黎試你張卡,多數會退返畀你
草薙さん 08:53 PM 12-27-17
用黎驗證你張卡, 唔會真係扣數, 之後會退返, 放心
Terry仔 09:08 PM 12-27-17
Thanks
長知識
頭先買咗darksiders 1, d/l 完5.xx GB 就玩得
其實如果唔係咁平,都係想買碟版
charcsc2000 11:35 AM 12-28-17
作者: Terry仔:
Thanks
長知識
頭先買咗darksiders 1, d/l 完5.xx GB 就玩得
其實如果唔係咁平,都係想買碟版
除非隻game真係好想要碟版...否則我dl算...
一黎價錢差好遠...
二黎儲game好浪費位...我床下底都沒位啦...
三黎有d game想買碟版都唔知點入手...
yaya 06:44 PM 12-31-17
作者: charcsc2000:
除非隻game真係好想要碟版...否則我dl算...
一黎價錢差好遠...
二黎儲game好浪費位...我床下底都沒位啦...
三黎有d game想買碟版都唔知點入手...
第二點真係好有同感

所以, 我依家買碟版game, 都係買相對冷門同埋Plus或金會員多數唔會送嘅game多
風間鈴木仁 08:05 PM 12-31-17
作者: yaya:
個backlog已經長到無感覺

同埋呢個年紀真係無咩game有 動力/時間 去玩晒(至少爆一次機), 好多都係純粹過過手癮
第二點真係好有同感

所以, 我依家買碟版game, 都係買相對冷門同埋Plus或金會員多數唔會送嘅game多
十分同意 及 有同感。

大家咁話。 一起 享受 遊戲樂趣。
charcsc2000 11:21 AM 01-02-18
第二點真係好有同感

小品game一定買dl....有d小品game好快玩完...
可能玩爆一兩次就不會再玩...賣出去都沒人要...
情願等特價買dl版算...

但主力大作game就一定買碟...始終會有借比朋友的需要, 而且二手市場一定賣得出~
野良猫 09:12 PM 12-27-17
頭先番嚟見部機自己著咗橙燈,開嚟睇見到多咗隻GAME响選項度
間廠俾咗幾多錢罪大咁做
wing 09:38 PM 12-27-17
傳聞下月free game係telltale隻batman同deus ex
風間鈴木仁 12:01 AM 12-28-17
作者: wing:
傳聞下月free game係telltale隻batman同deus ex
請問 PS4 / PS3 ?
yaya 01:38 AM 12-28-17
作者: 野良猫:
頭先番嚟見部機自己著咗橙燈,開嚟睇見到多咗隻GAME响選項度
間廠俾咗幾多錢罪大咁做
仲有賣「福袋」幫手去實體版呢

可見Activision幾想整靚Q4條數

作者: wing:
如果係Deus Ex: MD都算唔錯(雖則實體版最平賣過$59...), 至怕係亞洲地區PSN送返其他地區12/13年送過嘅HR

畢竟今個月送過BioShock 1....
標籤:PS4, PS4討論
第一 ... 19 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 39 79  ... 最後

返回主題版面