Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-22-07, 07:58 PM   #1
seraph
Game Master

註冊日期: Jan 2003
想問下dreamcast 有隻嚇人既game 叫咩名?

如題~~
thanks~

舊 04-22-07, 07:59 PM   #2
wing zero custom
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDwgzcps
XBox Live GamertagWgzchkg
係咪illbleed?
wing zero custom 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-22-07, 08:04 PM   #3
seraph
Game Master

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: wing zero custom 查看文章
係咪illbleed?
yea~~thanks~~

舊 04-22-07, 08:32 PM   #4
wongja0708
God of Gamer

註冊日期: Dec 2004
我凈係諗到BHCV...
我試過夜晚熄燈玩都幾驚驚...

wongja0708 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-22-07, 09:10 PM   #5
劉公子
Crazy Gamer
機壇垃圾佬 @@

註冊日期: Feb 2004
[講笑]我反而想起 death crimson, DC 上的續集同樣嚇人(笑)[/講笑]

劉公子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-22-07, 09:13 PM   #6
david
The One

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: 劉公子 查看文章
[講笑]我反而想起 death crimson, DC 上的續集同樣嚇人(笑)[/講笑]
唔同性質o既「嚇」o黎o既。應該俾nintendo nerd玩吓呢隻世紀帝王game。

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-22-07, 09:15 PM   #7
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDRuriHoshino
一講illbleed就會諗起GamePlxxers同某年漫畫節 ...

\ /
/ \
\(^ω^)/
魔璃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-22-07, 09:17 PM   #8
justin
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2007
Blue Stinger 雖然唔係好嚇人,不過推薦你玩.我好like this game
justin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-22-07, 09:20 PM   #9
Metal Gear NT
Moderator
核搭載二足步行戰車

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDjasonpoon
引用:
作者: ☆星野琉璃☆ 查看文章
一講illbleed就會諗起GamePlxxers同某年漫畫節 ...
係咪中文版?
好似搞o左好耐...最後有冇出?
o個陣仲係書展下嘛?

Metal Gear NT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-22-07, 09:25 PM   #10
david
The One

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: Metal Gear NT 查看文章
係咪中文版?
o個陣仲係書展下嘛?
預訂o既時候趕唔切出要全數退訂(我當時訂佐兩隻,128一隻特別版,好似連攻略定唔知咩),到唔知幾耐之後就o係街見到有得賣。

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-22-07, 11:05 PM   #11
瀨賀
Banned
我連長毛都夠膽射~

註冊日期: Aug 2002
PSN  IDJojONa
XBox Live GamertagJojONa
引用:
作者: Metal Gear NT 查看文章
係咪中文版?
o個陣仲係書展下嘛?
有. 我屋企都有隻...
瀨賀 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-22-07, 11:06 PM   #12
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
引用:
作者: justin 查看文章
Blue Stinger 雖然唔係好嚇人,不過推薦你玩.我好like this game
呢隻真係幾好
只係視點成日轉同太易打

舊 04-22-07, 11:20 PM   #13
九里貓
Insane Gamer
腐係好事

註冊日期: Mar 2007
XBox Live Gamertagcarman337
引用:
作者: david 查看文章
預訂o既時候趕唔切出要全數退訂(我當時訂佐兩隻,128一隻特別版,好似連攻略定唔知咩),到唔知幾耐之後就o係街見到有得賣。
有連攻略咩
我知連月曆card.2002
唔知有幾多人知打到last stage 女主角得番條under玩

舊 04-22-07, 11:21 PM   #14
Q頭
Banned

PSN  IDgrave_terry
XBox Live Gamertagwrygrave
引用:
作者: lauchai 查看文章
呢隻真係幾好
只係視點成日轉同太易打
so short story

http://game.china.com/zh_cn/guide/tv.../11398064.html
Q頭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-07, 12:21 AM   #15
siuj
Ultimate Gamer

註冊日期: Feb 2005
3DS Friend Code0361 6087 4807
Illbleed ~ 好懷念的 Promotion Video...
http://www.youtube.com/watch?v=_QObaNgEvhk

引用:
作者: Q頭 查看文章
你玩過就知唔係話短的...
Blue Stinger 係我 DC 第二隻能夠完成既 3D Action Adventure 遊戲...

視點係某 d 位比較難睇....
最難睇都係打最後大佬個視點... 拉到個鏡頭高一高.... 其他的仲接受到...

此篇文章於 04-23-07 12:26 AM 被 siuj 編輯。
siuj 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-07, 10:50 AM   #16
Montague
遺伝子生物工学博士号

註冊日期: Nov 2002
3DS Friend Code2363 6017 4707
PSN  IDultcth
XBox Live GamertagMontagueC
illbleed我覺得意念唔錯
如果唔係製作人過份誇張血既表現,恐怖度可以上升
次次比d野嚇完之後噴哂d血出黎,即刻爆笑出黎

舊 04-23-07, 10:57 AM   #17
Q頭
Banned

PSN  IDgrave_terry
XBox Live Gamertagwrygrave
引用:
作者: TH華擊團 查看文章
the game not scare ??
Q頭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-07, 01:04 PM   #18
nKenshin
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2003
PSN  IDnKenshin
隻Illbleed初頭玩唔識玩時你會覺得都算係有驚嚇成份, 當你玩到識得點避陷阱時你會發覺其實隻game都幾惡攪, 特別在佢有真ending俾你玩第二次的機會, 有時睇佢陷阱有唔同花款點襲擊主角你會覺得幾攪笑同無理頭

nKenshin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-07, 01:06 PM   #19
The One
業餘歌手

引用:
作者: siuj 查看文章
Illbleed ~ 好懷念的 Promotion Video...
http://www.youtube.com/watch?v=_QObaNgEvhk

你玩過就知唔係話短的...
Blue Stinger 係我 DC 第二隻能夠完成既 3D Action Adventure 遊戲...

視點係某 d 位比較難睇....
最難睇都係打最後大佬個視點... 拉到個鏡頭高一高.... 其他的仲接受到...
所以我想買番再玩過

舊 04-23-07, 01:28 PM   #20
亞利古
桃太郎~~

3DS Friend Code5413 0864 7405
PSN  IDmomotarou112
XBox Live Gamertagmomotarou112
引用:
作者: TH華擊團 查看文章
illbleed真係超正
呢隻根本唔係恐怖game
係惡攪game
關關都有惡攪野
第五關直情變左推理game

清理中遊戲(點解仲有咁多 ):
PS3: Demon's Souls
PSP:流行り神2
360: SSF IV,Lost Planet2
Wii: Disaster,朧村正
亞利古 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-07, 01:40 PM   #21
square-enix

註冊日期: Jan 2004
PSN  IDSQ-EN_HK
XBox Live Gamertagsquare-enix2061
我記得條女玩玩下會爆衫
square-enix 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-07, 01:46 PM   #22
The One
業餘歌手

聽d人講
好易一hit就死

舊 04-23-07, 02:19 PM   #23
siuj

註冊日期: Feb 2005
3DS Friend Code0361 6087 4807
我玩左 30 min 之後就放左...

只覺得呢隻 game 好易奶 d 惡攪野.... 加速你既心跳...
根住

舊 04-23-07, 02:22 PM   #24
亞利古
桃太郎~~

3DS Friend Code5413 0864 7405
PSN  IDmomotarou112
XBox Live Gamertagmomotarou112
引用:
作者: lauchai 查看文章
聽d人講
好易一hit就死
玩到後期d血多到
基本上可以無視陷阱

引用:
作者: siuj 查看文章
我玩左 30 min 之後就放左...

只覺得呢隻 game 好易奶 d 惡攪野.... 加速你既心跳...
根住
摸熟左就好易玩~~

清理中遊戲(點解仲有咁多 ):
PS3: Demon's Souls
PSP:流行り神2
360: SSF IV,Lost Planet2
Wii: Disaster,朧村正
亞利古 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 03:28 PM

手機版 | APP版