Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 3 53 93 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 113 153 203  ... 最後
電視遊戲討論版>Xbox One 情報區
C.Ryo 11:10 PM 07-30-14
內地kinect day one 版跟舊game sports rivals + forza 5 +兩隻不明來歴嘢收4299人仔
ComeLOLoh 04:38 AM 07-31-14
試玩有好多隻game not connected to web就無得玩咁既?
有好多部都係咁,員工搞一論先有得玩。
18+區又係有部係咁,咩game都玩唔到。
D-Joe 09:57 AM 07-31-14
強國人比較關心佢地會唔會被"特殊照顧"而鎖區
微軟唔敢正面答,客服一時一樣(不過估計冇個可信),零售店實牙實齒話唔鎖
睇黎佢地都等部機出左後先知sosad
聖鬥士星矢 03:08 PM 07-31-14
作者: D-Joe:
強國人比較關心佢地會唔會被"特殊照顧"而鎖區
微軟唔敢正面答,客服一時一樣(不過估計冇個可信),零售店實牙實齒話唔鎖
睇黎佢地都等部機出左後先知sosad
照睇九成九機會唔會鎖, 呢D 問題當面問領導人人地好難答得FIRM, 強國D 野, 正一有得玩有得用, 但千其唔好講出口, 大家心照...

如果國行鎖區, 咪又叫D 同胞落黎買水貨機, 開唔開放咩自貿區係一樣...
now_loading 10:29 AM 07-31-14
內地是人治, 隋時變....
其實可以唔鎖區, 只鎖某D game, 咁可以過骨.....

可能最難講數係 live 同D 通訊軟件
IDGAF 12:28 PM 07-31-14
台灣Xbox One連Kinect加Titanfall及Kinect Sports Rivals下載版,
NT$15980=HK$4128.6115

[情報] 速報!Xbox One 台灣上市零售詳細內容公布,殘酷限量 Xbox One Kinect 上市典藏版同步公開!(贈獎活動開跑)

http://xboxlife.tw/show.php?fid=2&tid=5398

微軟宣布 Xbox One 9 月 23 日在台上市 多款中文版強打遊戲同步登場
http://gnn.gamer.com.tw/6/101006.html
台灣微軟宣布,旗下新世代電視遊樂器主機「Xbox One」將於 9 月 23 日正式在台推出,並自 7 月 31 日起開放「Xbox One Kinect 上市典藏版」的限量預購,價格 15980 元,將包含 Xbox One Kinect 同捆版標準內容,以及《Kinect 運動大會:對抗賽》與《神兵泰坦》兩款遊戲的下載卡。

灣微軟消費通路事業群總經理吳勝雄表示:「我們很高興宣布 Xbox One 在台灣正式開放預購,Xbox One 為全家人提供絕佳的娛樂價值,消費者在客廳電視前就能享受到 Xbox One 帶來的遊戲、視訊聯繫、即時電視、多種應用程式等豐富內容,並透過獨家的子母畫面(Snap)功能,在遊戲與多元娛樂活動間快速切换或同步進行。我們也將為所有玩家持續帶來更多精彩的遊戲,以及透過 Xbox LIVE 帶來更多線上娛樂服務與應用程式,讓 Xbox One 成為最有趣的娛樂天地。」

「Xbox One Kinect 上市典藏版」及專屬遊戲 7 月 31 日起開放預購

「Xbox One Kinect 上市典藏版」將包含 Xbox One 主機(內建 500GB 硬碟機、Blu-ray 播放機與內建 Wi-Fi 無線網路)、Kinect 2.0 感應器、Xbox One 無線控制器(上市典藏版)、Xbox One 通話耳機、Xbox LIVE 金會員 14 天免費試用資格(限新會員)及《Kinect 運動大會:對抗賽》與《神兵泰坦》遊戲下載卡,玩家只要付出 15980 元的原價即可同時獲得主機與兩款暢銷遊戲。

now_loading 12:35 PM 07-31-14
DAY ONE 手掣 confirm....
D-Joe 04:46 PM 07-31-14
http://tv.duowan.com/1407/270748212366.html
多玩:在昨天的XBOX ONE发布会结束后,引起了玩家的热议,玩家都迫切希望知道,非国行的XBOX ONE游戏能否在国行XBOX ONE上运行?非国服的XBOX LIVE账号能否在国行主机上登陆?
  Yusuf:非国行的游戏不能在国行主机上运行。
  谢恩伟:补充一下,海外游戏账号是可以在国行主机上登陆的,同时,国服的账号也是可以在海外主机上登陆的。
  非国行的,也就是海外的游戏是否能在国行主机上运行的问题,这涉及到一个情况,既然我们花了很大的精力去引进大量的海外厂商的一线大作,并将这些游戏简体中文化,那国行的游戏在国行主机上运行这对国内玩家是最好的,最完美的体验。所以,从我们的角度来说,我们是希望尽量引进更多的海外大作,从正规化的渠道让国内玩家在国行XBOX ONE玩到最棒的本地化游戏,而不是未经中文化的作品。
  我们认为中国将会成为XBOX ONE用户最多的地区之一,我们的团队也正很努力地将尽可能多的大作内容带到中国,你们多玩的玩家应该对中国的XBOX团队有信心,他们会为国内玩家打来更多的大作。
-----------------
洗唔洗叫香港微軟入多D貨,強國玩家肯定唔接受鎖區呢味野
RS 200 04:54 PM 07-31-14
大陸版鎖區,唔知賣唔賣到1000部呢

繼ps2國內版後又一佳作
D-Joe 05:20 PM 07-31-14
作者: RS 200:
大陸版鎖區,唔知賣唔賣到1000部呢

繼ps2國內版後又一佳作
冇咁差既,而家都已經成萬人訂左,不過部機有7日退貨,拎機後鎖區令D人唔高興而退貨既比率應該幾高
D-Joe 07:32 PM 07-31-14
嚇鬼,大陸假野多到居然連翻譯都係假既,微軟個高官根本冇答過鎖唔鎖區
yuhchan5 01:29 AM 08-04-14
嚇鬼,大陸假野多到居然連翻譯都係假既,微軟個高官根本冇答過鎖唔鎖區
http://detail.tmall.com/item.htm?spm...id=40301096348

證實左喇!
D-Joe 09:47 AM 08-04-14
咁洗唔洗叫香港微軟入多D貨
聖鬥士星矢 11:15 AM 08-04-14
咁洗唔洗叫香港微軟入多D貨
最終都係敵唔過"伸文出板局"D 政策, 其實鎖機唯一係驚內地行機玩到"男朋友4"呢類GAME吧, 但係同胞們有錢咩都玩到, 又快又UPDATE, 除非連水機都封殺, 當遊戲機係違禁品咁睇...

仲以為唔鎖區我會買隻光榮使命2玩吓....
now_loading 12:21 PM 08-04-14

邊有咁易比你入, live 都可能國內限定, 翻牆又lag
D-Joe 01:27 PM 08-04-14
作者: 聖鬥士星矢:
最終都係敵唔過"伸文出板局"D 政策, 其實鎖機唯一係驚內地行機玩到"男朋友4"呢類GAME吧, 但係同胞們有錢咩都玩到, 又快又UPDATE, 除非連水機都封殺, 當遊戲機係違禁品咁睇...

仲以為唔鎖區我會買隻光榮使命2玩吓....
好難講既,話唔埋堆中國版GAME會有人代理下港版(反正D代理商求其簡轉繁就搞掂,校對都唔做都唔奇)
RS 200 09:12 AM 08-01-14
one 8月free game已經可以 dl
david 09:36 AM 08-01-14
強蟈機鎖區係對全世界O既一件好事O黎。

OH,D/L得喇,今晚上網LOGIN CONFIRM佐佢先,反正我仲未入XBOX ONE,但GOLD LIVE仲有...
ahleung 10:02 AM 08-01-14
作者: david:
樓上話單新聞係假既.
now_loading 10:19 AM 08-01-14
作者: david:

OH,D/L得喇,今晚上網LOGIN CONFIRM佐佢先,反正我仲未入XBOX ONE,但GOLD LIVE仲有...
咪黎香港搶機搶game, 有乜好?
TheFool 10:27 AM 08-01-14
作者: now_loading:
game有得買DL版, 最多正價買, 情況還好.

機就難講D.....
仁魂 11:41 PM 08-01-14
作者: now_loading:
講真, 都已經搶左好耐鳥 XD
而且依家唔止內地人, 最近係黃金見多左類似印巴或非洲人(我唔識分), 問機同Game價添
rokuna 12:48 PM 08-04-14
終極河蟹洗淨版,

香港玩家有難鳥。

新黎同你搶軟件,

想正價入game好訂定先
taikin0901 01:22 PM 08-04-14
http://www.gamesinasia.com/chinas-xb...region-locked/

The news of the Xbox One launch price last week was met with a surprising level of positivity from China’s gamer community. The reason, in part, was that although Microsoft hadn’t announced anything, some e-commerce sites were advertising the system would not be region locked.
大覺屋師真 03:46 PM 08-04-14
想問下有冇人用到Android版Xboxone Smartglass? 一排冇用, 依家叫我update, 但上網搵左個最新apk download, 但都仲係叫我要update.
第一 ... 3 53 93 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 113 153 203  ... 最後

返回主題版面