Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-13-12, 01:29 AM   #776
DMRevolution
Game Master
ChiHaNa

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch ID6651-6298-2897
3DS Friend Code3480 2495 6887
PSN  IDdmrevolution
XBox Live Gamertagdmrevolution101
引用:
作者: cmk105 查看文章
鋰離子電池不同鋰電池!沒有記憶效應的
鋰離子電池不要用到盡,叉到盡,如果不是容易產生氫氣,會爆炸
所以中國成日有炸彈人...
DMRevolution 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-13-12, 01:43 AM   #777
cmk105
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2005
3DS Friend Code3093 7035 7900
引用:
作者: dmr5202005 查看文章
所以中國成日有炸彈人...
氫+氧=水
鋰與水劇烈作用,產生氫氣。 LOOP...
鋰離子電池真是爆得很利害

舊 02-13-12, 01:45 AM   #778
giojo1974

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDgiojo1975
XBox Live Gamertaggiojo1974
我想問下,我上次的L+唔生性,係用某東西玩的,請問tools有可能過save到3DS嗎?
唔好意思>_<;
giojo1974 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-13-12, 02:08 AM   #779
Tdot
Game Master
(っ-_-)っT.™

註冊日期: Aug 2004
Nintendo Switch IDSW3674-4571-8996
3DS Friend Code0259 0316 2233
PSN  IDt__________chk
個tool要幾時先有

舊 02-13-12, 02:37 AM   #780
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
引用:
作者: 怪人 查看文章
個tool要幾時先有
13/2 ~

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-13-12, 09:14 AM   #781
lancelam
Junior Member

註冊日期: Feb 2012
Nintendo Switch IDSW-3344-4281-3048
3DS Friend Code4554 0555 6683
Tools已出
lancelam 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-13-12, 09:29 AM   #782
Tdot
Game Master
(っ-_-)っT.™

Nintendo Switch IDSW3674-4571-8996
引用:
作者: lancelam 查看文章
Tools已出
返左工佢先出

舊 02-13-12, 10:02 AM   #783
cmk105

引用:
作者: giojo1974 查看文章
我想問下,我上次的L+唔生性,係用某東西玩的,請問tools有可能過save到3DS嗎?
唔好意思>_<;
好像要找人幫忙過SAVE去正卡love plus+,再過new love plus

舊 02-13-12, 11:00 AM   #784
stcdavidhk
God of Gamer

註冊日期: Dec 2006
想問一下,官網話print ARマーカー係咪用普通a4紙都得ga?
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-13-12, 11:07 AM   #785
J.kidd
Game Master

註冊日期: Aug 2002
XBox Live Gamertagtoby5
今日會唔會返大貨?

溫題, 尋晚葵芳見倒盒限定寧寧 (應該係, 有畫集果套)
賣$888 話得返最後一盒
祝各位好運
J.kidd 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-13-12, 11:08 AM   #786
J.kidd
Game Master

引用:
作者: lancelam 查看文章
Tools已出
NDS 版無掂成年用左會唔會仲衰過唔用?
同埋會唔會無左相識果 PART?
舊 02-13-12, 11:24 AM   #787
Funny
Ultimate Gamer
超平和バスターズ

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: J.kidd 查看文章
今日會唔會返大貨?

祝各位好運
又最後.....
我琴日2點半去買佢又同我講係LAST一盒, 話另外兩盒係客留咗......
Funny 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-13-12, 11:30 AM   #788
J.kidd
Game Master

引用:
作者: Funny 查看文章
又最後.....
我琴日2點半去買佢又同我講係LAST一盒, 話另外兩盒係客留咗......

其實我上晝都見擺左係度
仲奇怪成日一隻都賣唔出

此篇文章於 02-13-12 11:38 AM 被 J.kidd 編輯。 原因: 修改
舊 02-13-12, 11:35 AM   #789
cmk105

引用:
作者: J.kidd 查看文章
今日會唔會返大貨?

祝各位好運
地址詳細希望

舊 02-13-12, 12:07 PM   #790
Funny
超平和バスターズ

註冊日期: Dec 2002
引用:
地址詳細希望
葵涌廣場2樓, 近興芳路果面個天橋出口
間野門口好多公仔好易睇漏眼
Funny 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-13-12, 12:10 PM   #791
ゆり

註冊日期: Nov 2004
ar卡居然要彩色...局我放係電話

舊 02-13-12, 12:13 PM   #792
Tdot
Game Master
(っ-_-)っT.™

引用:
作者: ゆり 查看文章
其實係咩AR卡?

舊 02-13-12, 12:15 PM   #793
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
引用:
鋰離子電池不同鋰電池!沒有記憶效應的
鋰離子電池不要用到盡,叉到盡,如果不是容易產生氫氣,會爆炸
引用:
氫+氧=水
鋰與水劇烈作用,產生氫氣。 LOOP...
鋰離子電池真是爆得很利害
(認真)
咁恐怖? 咁駛唔駛每幾年換左舊電佢? 甚至換左部機佢?
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-13-12, 12:15 PM   #794
ゆり

引用:
作者: 怪人 查看文章
其實係咩AR卡?
個tools用

相機補捉到ar卡就會顯示個3d公仔出來

你買機時候都應該有幾張嫁

舊 02-13-12, 12:39 PM   #795
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
引用:
作者: ゆり 查看文章
之係用電話做圖都得?唔駛一定print出黎?
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-13-12, 12:43 PM   #796
teealpha

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0989 1805 2498
PSN  IDteealpha852
今次隻NLP好食張咭空間,淨game食562MB,個tools又要食102MB,好在一早買左張32GB,如果仲係用跟機張2GB真係冇命都似
teealpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-13-12, 12:48 PM   #797
ゆり

引用:
作者: stcdavidhk 查看文章
之係用電話做圖都得?唔駛一定print出黎?
顯示到就得

舊 02-13-12, 01:22 PM   #798
cmk105

引用:
作者: ahleung 查看文章
(認真)
咁恐怖? 咁駛唔駛每幾年換左舊電佢? 甚至換左部機佢?
電池發脹就要換!

舊 02-13-12, 01:25 PM   #799
cmk105

引用:
作者: teealpha 查看文章
今次隻NLP好食張咭空間,淨game食562MB,個tools又要食102MB,好在一早買左張32GB,如果仲係用跟機張2GB真係冇命都似
我買16G c16 快卡load快很多!

舊 02-13-12, 01:43 PM   #800
ゆり

3ds個鏡頭真係超雞

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[Wii] We Love Golf ! [日版已售] imgahou 電視遊戲討論版 68 07-22-08 04:48 PM
[PS2]蜜×蜜ドロップス LOVE×LOVE HONEY LIFE, 預定4月6日發售 神祕人1號 電視遊戲討論版 5 04-07-06 06:20 PM
蔡依琳love love love mv既卡~ 小忍~~ Neo Music UNIVERSE 0 06-08-04 11:46 AM
有問題關於LOVE♥LOVE HoHo 日本動漫畫討論版 8 05-15-04 06:41 AM

現在的時間是 03:44 PM

手機版 | APP版