Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-26-12, 04:08 PM   #501
DMRevolution
Game Master
ChiHaNa

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch ID6651-6298-2897
3DS Friend Code3480 2495 6887
PSN  IDdmrevolution
XBox Live Gamertagdmrevolution101
引用:
作者: teealpha 查看文章
街舖應該會平過HMV掛……如果唔炒的話
不過HMV訂得佢應該點都會俾到件貨你,差在唔知遲幾多
好矛盾…我諗都係要諗多個星期先(煩完隻RO先啦)
HMV 普通版都有特點的...
http://www.hmv.co.jp/news/article/1109120086/

雖然是FILE...
DMRevolution 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-26-12, 04:12 PM   #502
ゆり
God of Gamer

註冊日期: Nov 2004
引用:
[黑心mode]你因住佢到時加你價,佢試過[/黑心mode]
不過點都好過到時walk-in,實俾人劏到一頸血
好幸慶我係佢到訂野未比佢殺過

舊 01-26-12, 04:22 PM   #503
teealpha
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0989 1805 2498
PSN  IDteealpha852
引用:
作者: dmr5202005 查看文章
HMV 普通版都有特點的...
http://www.hmv.co.jp/news/article/1109120086/

雖然是FILE...
個file睇落好得喎
不過…我又唔想搵舖訂(冇信用咭)

引用:
作者: ゆり 查看文章
好幸慶我係佢到訂野未比佢殺過
咁照睇呢隻點都會唔有上次MH3G咁凶狠o既…雖然另一個角度睇呢隻都係凶狠之物
teealpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-26-12, 04:33 PM   #504
irismong
Goo ◕ ω ◕

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code5198 2379 5456
XBox Live GamertagiRis MonG
搵FD幫你訂囉 = =

引用:
真係訂限定版!?

農曆年前路過基板見佢訂價%$*

唔知信和game舖有冇齋game版,想入返隻
YES, 限定~

On-going games (?!):
PS3+MOVE: Tokyo Jungle, Harry Potter, Basara 3 + 3宴, L.A. Noire
XBOX360 + KINECT: TROPICO 3, Red Dead Redemption, GTA 4 Liberty City Stories
Wii: [封塵中]
閃綠+粉紅3DS: マリオカート7, Monster Hunter Tri-G, Mario 3D Land
MHP限定3000 X2+紅色3000PSP: [閒置中]
MIKU PSV+BLACK PSV: 初音ミク Project DIVA f, 塊魂ノ・ビ~タ, 真三國無雙NEXT

PSV的日本PSN ACC: devil_hyde
PS3的香港PSN ACC: iRis_MonG
irismong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-26-12, 04:36 PM   #505
Game Master
ChiHaNa

Nintendo Switch ID6651-6298-2897
XBox Live Gamertagdmrevolution101
引用:
個file睇落好得喎
不過…我又唔想搵舖訂(冇信用咭)
是非常得, 比盡11算, 加埋運費, 700內我都OK的, 我應該就會買番來, 不過要月尾先到...

反正有RO, LP+ 可以等下的...哇哈哈
舊 01-26-12, 04:39 PM   #506
teealpha

引用:
作者: irismong 查看文章
搵FD幫你訂囉 = =

YES, 限定~
為左多個file咁樣麻煩人…我怕我會俾人巴面…畫集都話合理d

介唔介意透露下訂左幾錢
頭先睇開HMV見佢限定版預約終了
舊 01-26-12, 04:45 PM   #507
teealpha

引用:
是非常得, 比盡11算, 加埋運費, 700內我都OK的, 我應該就會買番來, 不過要月尾先到...

反正有RO, LP+ 可以等下的...哇哈哈
我唔想訂其中一個原因係唔想miss左個情人節event
不過都唔知到時街舖準唔準時
已經俾K社食左個聖誕同初詣event啦

[回帶mode]個200yen繼承save連AR影相程式幾時先出現呀[/回帶mode]
舊 01-26-12, 05:25 PM   #508
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
我唔想訂其中一個原因係唔想miss左個情人節event
不過都唔知到時街舖準唔準時
已經俾K社食左個聖誕同初詣event啦

[回帶mode]個200yen繼承save連AR影相程式幾時先出現呀[/回帶mode]
係出都係出GAME戈日先出啦 依家出都冇用

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-26-12, 09:18 PM   #509
fantasy俊仔
酒持ってこいにゃーっ

註冊日期: Aug 2006
Wii U IDRealityFantasy
Nintendo Switch ID4064 9412 4240
3DS Friend Code0430 8383 4001
PSN  IDRealityFantasy
XBox Live GamertagFrancisFantasy

又有得抽sosad, 係要人失望幾多次

有得增產你不如一開始睇人頭生產好過啦...

fantasy俊仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-26-12, 09:48 PM   #510
teealpha

引用:
作者: fantasy俊仔 查看文章

突然間咁又黎多次…都唔知叫唔叫(亦唔知叫唔叫得切)舖頭幫我抽多轉好
舊 01-26-12, 09:55 PM   #511
hkjacky2001
Crazy Gamer
ミク大好き♡

註冊日期: May 2007
PSN  IDhkjacky2001
XBox Live Gamertaghkjacky2001
其實呢d唔可以整"完全受注生產"制既咩??
都唔明點解要係咁抽...等人地可以炒...

奇跡も無く標も無く、ただ夜が広がるのみ
揺るぎない意志を糧として、闇の旅を進んでいく」

「勇往邁進!」
hkjacky2001 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-26-12, 10:02 PM   #512
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: fantasy俊仔 查看文章

不過今次中左都要等到3月 XD

舊 01-26-12, 11:17 PM   #513
hkjacky2001
Crazy Gamer
ミク大好き♡

註冊日期: May 2007
PSN  IDhkjacky2001
XBox Live Gamertaghkjacky2001
引用:
作者: GN00508771 查看文章
即係中左都無得玩情人節ww

奇跡も無く標も無く、ただ夜が広がるのみ
揺るぎない意志を糧として、闇の旅を進んでいく」

「勇往邁進!」
hkjacky2001 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-26-12, 11:34 PM   #514
teealpha

引用:

引用:
作者: hkjacky2001 查看文章
即係中左都無得玩情人節ww
就算第一、二次抽中左都送唔切返黎啦(除非身在日本),點都係趕唔到個情人節EVENT
ANYWAY,頭先都飛左EMAIL叫舖頭幫我抽,希望中到唔駛到時響日本YAHOO度死鬥
舊 01-27-12, 05:18 PM   #515
teealpha

http://www.konamistyle.jp/sp/loveplu...x.html?ref=nlp
開始抽機了,不過竟然只係得最愁果隻"機+game+膠file+小禮物" 23,980円版
平10,000円,但少好多重要野…

不過如果重點為抽到部機的話應該都要去馬
舊 01-27-12, 06:57 PM   #516
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
http://www.konamistyle.jp/sp/loveplu...x.html?ref=nlp
開始抽機了,不過竟然只係得最愁果隻"機+game+膠file+小禮物" 23,980円版
平10,000円,但少好多重要野…

不過如果重點為抽到部機的話應該都要去馬
係囉-.-竟然唔係COMPLETE版-.-

舊 01-27-12, 11:41 PM   #517
teealpha

睇返佢今次官網注意事項,好似多機到水浸咁…講到明訂左抽到就唔俾cancel
舊 01-27-12, 11:43 PM   #518
Game Master
ChiHaNa

引用:
睇返佢今次官網注意事項,好似多機到水浸咁…講到明訂左抽到就唔俾cancel
想知, 可唔可以用TENSO個D 的地址好去抽?

可以的話, 想博下運氣...
舊 01-28-12, 12:05 AM   #519
teealpha

引用:
想知, 可唔可以用TENSO個D 的地址好去抽?

可以的話, 想博下運氣...
聽街舖講(我只係人咁講我咁聽啦…),應該會多貨到日本街舖都有貨賣…
有冇咁過份呀!?話晒都係K社抽選喎…我真係唔多信,都係搵舖幫我抽好過
舊 01-28-12, 12:07 AM   #520
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
多餘啦叫佢-.-上兩次既注意事項咪一樣咁寫

結果27部全軍覆沒

舊 01-28-12, 12:15 AM   #521
teealpha

引用:
多餘啦叫佢-.-上兩次既注意事項咪一樣咁寫

結果27部全軍覆沒
今次K社係人係鬼兩個星期之後就知
我FD佢D注文越來越少,六口、三口、兩口
上次佢已經氣餒(?)到話要中的話落一口都會中
舊 01-28-12, 12:16 AM   #522
Game Master
ChiHaNa

引用:
聽街舖講(我只係人咁講我咁聽啦…),應該會多貨到日本街舖都有貨賣…
有冇咁過份呀!?話晒都係K社抽選喎…我真係唔多信,都係搵舖幫我抽好過
算啦....所謂的限定版.....已不再限定, 限定只在價錢...

妳看看PS3 FF個部限定機就知....

咁我到時睇下咩價錢...入手愛花花版算了...

--------

咁其實, TENSO 做唔做到= =?
舊 01-28-12, 12:25 AM   #523
teealpha

引用:
算啦....所謂的限定版.....已不再限定, 限定只在價錢...

妳看看PS3 FF個部限定機就知....

咁我到時睇下咩價錢...入手愛花花版算了...

--------

咁其實, TENSO 做唔做到= =?
S公司D限定機同K社比根本唔同層次
S公司係賣(屈)機,K社係賣game,邊有得咁比較
就好似當同價位,你會買隻神姬返黎擺都唔會買部GO返黎放置一樣

TENSO唔知得唔得,我搵舖幫我抽計十三算…

愛花好~~~
舊 01-28-12, 12:30 AM   #524
Game Master
ChiHaNa

引用:
S公司D限定機同K社比根本唔同層次
S公司係賣(屈)機,K社係賣game,邊有得咁比較
就好似當同價位,你會買隻神姬返黎擺都唔會買部GO返黎放置一樣

TENSO唔知得唔得,我搵舖幫我抽計十三算…

愛花好~~~
我唸緊..在HMV買唔買好, 定是搵鋪買愛花-3-

連GAME 入手...-3-

在hmv 禁緊碟碟, 定是買番來再放出去好呢....xd
舊 01-28-12, 12:35 AM   #525
teealpha

引用:
我唸緊..在HMV買唔買好, 定是搵鋪買愛花-3-

連GAME 入手...-3-

在hmv 禁緊碟碟, 定是買番來再放出去好呢....xd
一隻收藏用,一隻愛玩用,搞掂

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[Wii] We Love Golf ! [日版已售] imgahou 電視遊戲討論版 68 07-22-08 04:48 PM
[PS2]蜜×蜜ドロップス LOVE×LOVE HONEY LIFE, 預定4月6日發售 神祕人1號 電視遊戲討論版 5 04-07-06 06:20 PM
蔡依琳love love love mv既卡~ 小忍~~ Neo Music UNIVERSE 0 06-08-04 11:46 AM
有問題關於LOVE♥LOVE HoHo 日本動漫畫討論版 8 05-15-04 06:41 AM

現在的時間是 06:00 PM

手機版 | APP版