Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 2 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 22  ... 最後
電視遊戲討論版>Xbox Series X|S討論區
JoJo 12:38 PM 12-04-20
作者: 420secured:
呢一刻應該得官網Store ..
官網邊有 佢都係轉介叫你幫襯其他舖頭
百老滙啦 算可靠 唔想啃骨就要慢慢等
420secured 02:12 PM 12-04-20
作者: JoJo:
官網邊有 佢都係轉介叫你幫襯其他舖頭
百老滙啦 算可靠 唔想啃骨就要慢慢等
睇連登講
2-3日前上午11點到官網係突然有貨 (20部) ,當然5分鐘內就賣哂啦...

Anyway都係睇連登講,百記/豐記依家都未必有得訂了..
martinyau1979 05:38 PM 12-04-20
點解PASS SEARCH 全部內容都係唔會顯示哂出嚟, 隻勇者鬥惡龍以為無, 去STORE SEARCH 番先搵到,
bear007 07:05 PM 12-04-20
作者: dc97sing:
邊到買s可以唔洗食制,3個月pass都ok,不過我自己玩要多個制冇用
我呢到原價放都無人要, 最後打上去取消左order
風間鈴木仁 10:21 PM 12-04-20
作者: bear007:
你拎比Game鋪應該會收你呀!XSXX ?
bear007 03:31 PM 12-05-20
作者: 風間鈴木仁:
你拎比Game鋪應該會收你呀!XSXX ?
原本訂左xbox series s, 係youtube睇完review 決定轉會xbox series x, series s最大問題玩xbox one game時係用one s版本, 我已經有(xbox one, one s, one x ), series s真係雞肋啦.....
可惜到而家都未訂到series x
IDGAF 01:03 PM 12-06-20
原本訂左xbox series s, 係youtube睇完review 決定轉會xbox series x, series s最大問題玩xbox one game時係用one s版本, 我已經有(xbox one, one s, one x ), series s真係雞肋啦.....
可惜到而家都未訂到series x
唔講機能差異,
感覺上單買Xbox Series S係一件唔化算的傻事,
佢部機個定位應該係一個機頂盒嚟。

應該要套餐式跟埋兩、三年Xbox Game Pass Ultimate費服務半賣半送就差唔多。
ccfa 10:59 PM 12-04-20
早知同你買 !!
風間鈴木仁 11:23 PM 12-03-20

mrk 11:23 AM 12-05-20
最近又成日玩番XB個面多,
各位師兄得閒就加我Gametag: mrk hk!
風間鈴木仁 11:48 AM 12-06-20
https://www.hkgnews.com/48239/
《Elden Ring》開發接近完成?據知名魂學家Lance McDonald透露,From Software的下一部大型動作RPG遊戲《Elden Ring》可能已經達到最後衝刺階段。 Lance McDonald在最近的推特上說。“一般遊戲只有在快開發完成時才會與外包開發團隊合作。而我...

https://www.hkgnews.com/48232/
第一人稱探索解迷《DYING:1983》

PS4, PS5, XBox One, Xbox Series X   

《DYING:1983》是一款第一人稱探索解密遊戲
mrk 04:59 PM 12-06-20
XSX出個張SSD專用儲存裝置擴充卡 令我諗起SS主機張RAM卡,
當年插SS RAM卡+隻老番KOF97係指定動作呢!
(依定出左社會做野,有錢買玩正版,唔洗煩!)
HenryHH 11:07 AM 12-07-20
張1TB擴充咭香港幾時有, 已經唔夠位要DEL GAME
bear007 10:41 PM 12-07-20
作者: HenryHH:
張1TB擴充咭香港幾時有, 已經唔夠位要DEL GAME
可以用普通外置ssd呀, series x/s 未有game只可用官方果張卡
420secured 11:19 AM 12-08-20
可以用普通外置ssd呀, series x/s 未有game只可用官方果張卡
無得直接係外置SSD上行呢...

我用Samsung Evo 860 1TB,Xbox < -- > 外置SSD之間大約100-200MB/s,都可以接受 ge
bear007 09:43 PM 12-08-20
作者: 420secured:
無得直接係外置SSD上行呢...

我用Samsung Evo 860 1TB,Xbox < -- > 外置SSD之間大約100-200MB/s,都可以接受 ge
icic, 都usb3.2極限了? 睇過拆機片, 入面似係行pcie4 m.2
https://www.youtube.com/watch?v=CKj6vXPq72U
420secured 10:10 PM 12-08-20
icic, 都usb3.2極限了? 睇過拆機片, 入面似係行pcie4 m.2
https://www.youtube.com/watch?v=CKj6vXPq72U
更正一下都有300MB /s

頭先試左42GB的control 係xbox 同ext ssd hd 互傳
Xbox -> ssd 134 sec
Ssd -> xbox 119 sec

點計都快過重新下載
JoJo 09:23 PM 12-08-20
有個提外話 我玩緊gear5 係咪有個關卡打未來戰士?唔覺有嘅
mrk 07:19 AM 12-11-20
作者: JoJo:
有個提外話 我玩緊gear5 係咪有個關卡打未來戰士?唔覺有嘅
唔係關卡,
係對戰Mode有用得T800呢個角色!

PS:呢緊12/15居然重有新故事DLC出!
JoJo 11:39 AM 12-11-20
作者: mrk:
唔係關卡,
係對戰Mode有用得T800呢個角色!

PS:呢緊12/15居然重有新故事DLC出!
我有t800 dlc, 但我係多人模式唔見有打終結者 mode 是有條件開 還是限時任務呢?
15/12 好似另有個整哂過往DLC 係又唔介意買
yuchai 10:29 AM 12-09-20
請問有機既朋友, 可否幫忙睇下XBOX SERIES X 係唔係國際電壓? 問過M$ CS 佢地話唔知
kingsman 02:54 PM 12-09-20
作者: yuchai:
請問有機既朋友, 可否幫忙睇下XBOX SERIES X 係唔係國際電壓? 問過M$ CS 佢地話唔知
機後面標示:
100-127V~, 4.5A, 50/60Hz
200-240V~, 2.25A, 50/60Hz
mrk 03:51 AM 12-10-20
作者: kingsman:
機後面標示:
放心用!
XB由X1S主機開始已經係內置式國際牛!

PS: 仆佢個X呀!
MS CS居然可以話唔知! (難度又係D外判公司負責???)
AhTin 07:31 AM 12-10-20
作者: mrk:
放心用!

XB由X1S主機開始已經係內置式國際牛!

PS: 仆佢個X呀!

MS CS居然可以話唔知! (難度又係D外判公司負責???)
其實官方答案,好難答你係世界牛,你照用啦,最多答你唔清楚,無答你唔得,已經算係咁,除非佢地放上網個spec都係寫明世界牛,以前良品未執,世界牛的水貨PS3/4都會貼番張要加變壓牛的警告貼紙來防機電處檢控。
yuchai 03:06 PM 12-11-20
作者: kingsman:
機後面標示:
thx for your information.
第一 ... 2 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 22  ... 最後

返回主題版面