Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 07-15-12, 07:11 PM   #501
忍者
God of Gamer

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDchanryo
XBox Live Gamertagchanryo
用慣左SNIPER...用陸高都好不自覺咁玩先讀搞到成日唔中...
到先用SNIPER應該打到人地灰機...係咁中先讀鎗

舊 07-15-12, 07:30 PM   #502
泰利
Moderator
GAF 足球隊3號

註冊日期: Feb 2002
3DS Friend Code2680 9513 3230
PSN  IDterry1803
引用:
作者: gsw 查看文章
有冇人有sml心得
近距離對住腳射,成功爆人腳機會高唔高?
近距離會難中, 中距離會好好多.
泰利 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-15-12, 10:33 PM   #503
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: 忍者 查看文章
用慣左SNIPER...用陸高都好不自覺咁玩先讀搞到成日唔中...
到先用SNIPER應該打到人地灰機...係咁中先讀鎗
不不不-.-

見到對面有SP 要提防被先讀先係正常吧-.-

提防唔到=功力唔夠

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-12, 12:12 AM   #504
Viper II
↘みもりんっ

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDViper-ll
XBox Live GamertagViper II DNA
sniper有時埋身斬佢反而中槍

YM: 「教徒論」與「蝗蟲論」一樣,是一種「污名化」手段
Viper II 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-12, 12:21 AM   #505
魔法之子
Game Master

註冊日期: Jun 2007
PSN  IDkamiyu1988
sinper要先讀到真係幾難
忍者你用手制玩??
我想練sinper不過又成日射唔中 sosad
魔法之子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-12, 12:43 AM   #506
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
引用:
作者: 魔法之子 查看文章
sinper要先讀到真係幾難
忍者你用手制玩??
我想練sinper不過又成日射唔中 sosad
等人打DOWN佢/等佢自己出完招硬直先射是常識吧(簡稱抽水)
個個都GEASS邊有得先讀....

此篇文章於 07-16-12 12:48 AM 被 Kain 編輯。
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-12, 09:49 AM   #507
忍者

引用:
作者: GN00508771 查看文章
不不不-.-

見到對面有SP 要提防被先讀先係正常吧-.-

提防唔到=功力唔夠
我覺得唔係真係咁難
反而陸高支BR判定太窄,成日都格勒底過....

舊 07-16-12, 01:04 PM   #508
martinyau1979

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDmartin1979
「カスタムパーツを規定以上に装備できてしまう」、「全員が出撃準備完了しても戦闘を開始できない」などの不具合の対応が遅くなり、皆様には大変ご迷惑をおかけしております。
7月下旬までにアップデートにて対応する予定で進めておりますので今しばらくお待ち下さい。
詳細の日程は改めて、公式HPにてご連絡致します。
よろしくお願い致します

仲要成半個月先fix 到個bug , 有無攪錯

你將會被誰抱緊 唱什麼歌哄他開心
我想著天空什麼時候會放晴
地球不曾為誰停一停

martinyau1979 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-12, 02:19 PM   #509
gsw
らんらんる

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code2981 6141 9325
PSN  IDGODSCORPIONJP
引用:
作者: martinyau1979 查看文章
「カスタムパーツを規定以上に装備できてしまう」、「全員が出撃準備完了しても戦闘を開始できない」などの不具合の対応が遅くなり、皆様には大変ご迷惑をおかけしております。
7月下旬までにアップデートにて対応する予定で進めておりますので今しばらくお待ち下さい。
よろしくお願い致します

出擊唔到麻煩D
PART BUG就好似多左好多人報串,應該就少左D人用了.

2009年11月17日2:01AM
2010年9月30日14:04PM
2012年2月29日10:55PM
gsw 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-12, 02:41 PM   #510
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
9月隻PSP G-gen先行特典有先行機code

舊 07-16-12, 04:34 PM   #511
HI_Ricky
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
引用:
よろしくお願い致します

updata 要2星期QA 先可以出街....
5-6號爆parts bug, 2-3日改, + 2星期 咪月尾有.....

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-12, 04:37 PM   #512
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
我信堆bug fix係7月25出

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-12, 06:10 PM   #513
holsety
Ultimate Gamer
http://www

註冊日期: Oct 2003
個server 咁樣出擊不能 內容太少 之前 買左油 都用得好慢 等緊新内容 或其他mode

此篇文章於 07-16-12 06:12 PM 被 holsety 編輯。
holsety 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-12, 06:45 PM   #514

打街場真係換來一肚火..........
幫人解圍, 最後條友自己走鬼jor 變自己比人圍死

的據點比人搶哂無人理, 基地比人放炸彈無人理, 見到自己隊4架機去咗窄道追一架無血既機.............個場仲要有少尉係到, 都唔知做也

地球不曾為誰停一停

martinyau1979 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-12, 08:19 PM   #515
~Sau~
Game Master
WA2深度中毒者

註冊日期: Feb 2008
PSN  IDSauWong2015
引用:
打街場真係換來一肚火..........
幫人解圍, 最後條友自己走鬼jor 變自己比人圍死

的據點比人搶哂無人理, 基地比人放炸彈無人理, 見到自己隊4架機去咗窄道追一架無血既機.............個場仲要有少尉係到, 都唔知做也
我頭先有場D Partner都好"精彩"
成90秒時間, 5條友去晒人地自護據點度, 但睇住Partner血量List,
見住5個Partner都係落晒機....

而我就聽到據點俾人入侵, 即刻返去守,
點知對面成三部機招呼我部陸吉WR (2部格渣 + 1部BZ渣古S型)
結果唔洗問, 我實俾人溶左

5條友係人地個據點磨勁耐都炸唔爆d據點,
而d中繼點俾人搶晒, 有警告俾人入侵都冇人回防, 俾人爆埋據點...

個舖真係打到對住個MON爆晒粗
裝炸彈洗唔洗5條友落晒機呀...1-2個落機, 其餘咪纏住人地據點個堆MS咪得囉
~Sau~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-12, 08:51 PM   #516
nkygaiin0
Junior Member

註冊日期: Jan 2011
PSN  IDiam_nky
果個custom parts bug 點先可以overload到唔係排第一位的parts?
nkygaiin0 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-12, 11:42 PM   #517

引用:
作者: ~Sau~ 查看文章
我頭先有場D Partner都好"精彩"
成90秒時間, 5條友去晒人地自護據點度, 但睇住Partner血量List,
見住5個Partner都係落晒機....

而我就聽到據點俾人入侵, 即刻返去守,
點知對面成三部機招呼我部陸吉WR (2部格渣 + 1部BZ渣古S型)
結果唔洗問, 我實俾人溶左

5條友係人地個據點磨勁耐都炸唔爆d據點,
而d中繼點俾人搶晒, 有警告俾人入侵都冇人回防, 俾人爆埋據點...

個舖真係打到對住個MON爆晒粗
裝炸彈洗唔洗5條友落晒機呀...1-2個落機, 其餘咪纏住人地據點個堆MS咪得囉
5個一齊落哂機

比我見到就開心law, 一個頭炮掃死哂班人, 再逐架機打爆翜

頭先臨尾個場好恐佈, 明明的人係好遠個邊, 點知只係1秒, 的敵人一閃閃哂個嚟我個主據點到.................................., 都未算恐佈, 之後的機個個都阿修罹閃空, 根本打都打唔到

地球不曾為誰停一停

舊 07-16-12, 11:44 PM   #518
siuterry
Insane Gamer

註冊日期: May 2007
引用:
5個一齊落哂機

比我見到就開心law, 一個頭炮掃死哂班人, 再逐架機打爆翜

頭先臨尾個場好恐佈, 明明的人係好遠個邊, 點知只係1秒, 的敵人一閃閃哂個嚟我個主據點到.................................., 都未算恐佈, 之後的機個個都阿修罹閃空, 根本打都打唔到
邊夠時間打爆哂咁多部,
你打完一部, 人地其他都番生上埋機開始圍你

舊 07-16-12, 11:48 PM   #519

引用:
作者: siuterry 查看文章
邊夠時間打爆哂咁多部,
你打完一部, 人地其他都番生上埋機開始圍你

上完一架機, 再走, 觸發引爆, loop 5次

地球不曾為誰停一停

舊 07-16-12, 11:59 PM   #520
忍者

引用:
上完一架機, 再走, 觸發引爆, loop 5次
引爆要1MIN, 你落返機,機主上機已經解左

舊 07-17-12, 12:36 AM   #521
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
頂唔順,我方強者太多,抆線
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-12, 08:56 AM   #522
~Sau~
Game Master
WA2深度中毒者

註冊日期: Feb 2008
PSN  IDSauWong2015
昨晚升左上等兵後, 因為對面開始有老虎大魔出現關係...
由一等兵一場平均殺4-7部 變到 一場平均殺得2-4部
~Sau~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-12, 09:14 AM   #523
詳細希望
Insane Gamer
伸手黨のワの

註冊日期: Mar 2009
PSN  IDRonaldRX
岩岩打左場

五部2s只射bz唔格人

我部2fs行前格即俾六部圍

loop左兩次都係拔線算

擺明叫我去死
詳細希望 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-12, 09:20 AM   #524
ouki
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
禁晚有場幾好(街場)D人全好高LV...我仲用緊渣2 LV1(我仲係2等10)由於我實在唔係太幫到手(機水平差太多)我只幫手拿地方,爆人基地....用人仔同MS打
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-12, 11:05 AM   #525
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
引用:
作者: ouki 查看文章
禁晚有場幾好(街場)D人全好高LV...我仲用緊渣2 LV1(我仲係2等10)由於我實在唔係太幫到手(機水平差太多)我只幫手拿地方,爆人基地....用人仔同MS打
所以我揀場通常都揀限等級差唔多嘅先打
否則性能差太遠真係好無癮

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
GUNDAM VS系列綜合討論區 Vol. 114 kamkam 街機心得交流討論區 652 01-15-17 03:06 PM
Gundam HCM Pro 討論區 VOL.3【雙龍9月出海!!】 暴走蟹 收藏品討論版 547 10-31-09 11:36 PM
機動戰士Gundam vs Gundam討論區 Vol. 112 (最強FREEDOM) kamkam 街機心得交流討論區 992 05-04-08 02:08 PM
Gundam HCM Pro 討論區 VOL.2 暴走蟹 收藏品討論版 1001 07-03-07 11:17 PM

現在的時間是 03:53 AM

手機版 | APP版