Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機資訊/電腦軟硬討論

主題工具 顯示模式
舊 02-21-08, 12:56 AM   #1
紅血人
Game Master
求其作的一個名字

註冊日期: Mar 2002
Logitech 無線keyboard問題

之前申請pccw送左個logitech無影手ex100 keyboard 同mouse套裝
但係個keyboard超唔掂, d 3a電用一日就要換一次, 無論新鹼性電芯/ 叉電(gp1000)都係
想問大家有冇遇倒類似問題, 定係我個keyboard有問題要拎去整

名稱 : Devil
紅血人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-08, 01:10 AM   #2
小光
God of Gamer
でっかいお世話です。

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDInfinitier
XBox Live GamertagInfinitier
引用:
作者: 紅血人 查看文章
之前申請pccw送左個logitech無影手ex100 keyboard 同mouse套裝
但係個keyboard超唔掂, d 3a電用一日就要換一次, 無論新鹼性電芯/ 叉電(gp1000)都係
想問大家有冇遇倒類似問題, 定係我個keyboard有問題要拎去整
我覺得係呢個keyboard廢......
我用緊hp的原創無線keyboard, 2粒AA電(金霸王), 每日用起碼4小時, 4個月先換一次電囉

相片藝廊 (Album)
ARIA COMPANY《Trusty Bell ~ショパンの夢~》《THE IDOLM@STER》
小光 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-08, 01:19 AM   #3
紅血人
Game Master
求其作的一個名字

引用:
作者: 小光 查看文章
我覺得係呢個keyboard廢......
我用緊hp的原創無線keyboard, 2粒AA電(金霸王), 每日用起碼4小時, 4個月先換一次電囉
其實會唔會癈到一日換一次咁誇張
我已經容忍唔倒...了
定係個keyboard short左 > <

舊 02-21-08, 01:34 AM   #4
faliader
Junior Member

註冊日期: Nov 2006
XBox Live Gamertagzeus703
我ex90買左差唔多一個月都唔駛換wo...
faliader 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-08, 01:38 AM   #5
Designer
Registered User

註冊日期: Feb 2004
如果一日打幾萬字就可能日日換電嘅
Designer 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-08, 01:43 AM   #6
woodlcw
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2006
新鹼性電芯<< 用咩牌?
woodlcw 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-08, 04:18 AM   #7
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDPear_Prince
我用緊mx5000都平均兩三個月先換一次~

Waiting around for somebody to change your life for you is a loser's game.
If you want a great friend, you've got to be a great friend; if you want a great partner,you've got to be a great partner.
啤梨王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-08, 04:02 PM   #8
紅血人
Game Master
求其作的一個名字

引用:
作者: woodlcw 查看文章
新鹼性電芯<< 用咩牌?
GP, 睇咁多人咁講
應該係我個keyboard有問題, 睇來要拎去整
想問logitech o既香港代理係邊> <

舊 02-21-08, 06:39 PM   #9
HFK
Banned

註冊日期: Dec 2007
我用MS 個SET 半年都未使換電
HFK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-08, 10:45 PM   #10
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
我都係用緊呢個牌子
但型號就唔記得

我只係用無線key...1個月換1次電到
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-23-08, 03:35 AM   #11
HIM

PSN  IDhim927
引用:
作者: 紅血人 查看文章
GP, 睇咁多人咁講
應該係我個keyboard有問題, 睇來要拎去整
想問logitech o既香港代理係邊> <
http://www.good-century.com

維 修 中 心 資 料:

地址: 香港新界荃灣海盛路 9 號有線電視大廈 35 樓 7B 室

客户服務熱線: (852) 2498-6803

HIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-08, 06:41 PM   #12
Chris皇

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDPanzerRaptor
XBox Live GamertagRaptorReaper
Hi,

最近想換1 set wireless Keyboard + Mouse

之後search到這post,

想問EX100 如何? 市價$200 ~ $250

thx
Chris皇 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-08, 06:58 PM   #13
小光
でっかいお世話です。

PSN  IDInfinitier
XBox Live GamertagInfinitier
引用:
作者: Chris皇 查看文章
Hi,

最近想換1 set wireless Keyboard + Mouse

之後search到這post,

想問EX100 如何? 市價$200 ~ $250

thx
頂樓咪話超食電囉 就算用紅貓黑貓電都係咁話.. 一日換一次太誇張
keyboard本身平但係買電池d錢都o係返度

相片藝廊 (Album)
ARIA COMPANY《Trusty Bell ~ショパンの夢~》《THE IDOLM@STER》
小光 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-08, 07:12 PM   #14
Chris皇

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDPanzerRaptor
XBox Live GamertagRaptorReaper
引用:
作者: 小光 查看文章
頂樓咪話超食電囉 就算用紅貓黑貓電都係咁話.. 一日換一次太誇張
keyboard本身平但係買電池d錢都o係返度
電池方面,我打算用勁量充電池,2500mAH AA 同埋 950mAH AAA,
其實一日換一次,係咪個keyboard壞壞地?
thanks

p.s 有時候贈品的品質會比市面零售的差
Chris皇 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-08, 08:02 PM   #15
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
簽左"cable"有cheap cheap無線mouse同keyboard...
下個月收左貨都係cheap cheap賣左去算... '''

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-08, 09:10 PM   #16
天~sky
Senior Gamer

註冊日期: Jul 2006
我依家用緊果個都係網上行送既
不過ex90
用普通勁量大約3個月換一次
天~sky 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
LOGITECH VX NANO 光熱斗 手機資訊/電腦軟硬討論 1 09-03-07 02:39 PM

現在的時間是 09:11 PM

手機版 | APP版