Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版 > 街機心得交流討論區

主題工具 顯示模式
舊 03-15-21, 07:25 PM   #6901
darkvolver
God of Gamer
頹冗

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDhwong909
講起印卡....昨天因為爆緣所以走去洗副將器。荷記真係神奇地方。

第一張﹕張皇后 3R..

第二張﹕夏侯月姫 3B...

第三張﹕徐庶士氣3R....

最後臨走出埋徐盛弓弩......又要玩餓虎

此篇文章於 03-15-21 07:35 PM 被 darkvolver 編輯。
darkvolver 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-21, 10:46 AM   #6902
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: LR猫 查看文章
姜維係有頭同埋會回血先好打
討神就按姜維咁設計但無頭仲要額外效果只buff弓
計略時間上修完都係得8C頭兩下完全係垃圾
第三第四下無續戰力得嚟爆發力又唔夠
剛弓去到第四下先有等得嚟都蚊瞓
玩弓嘅簡簡單單碎弓打城仲直接

BTW巨巨仲有冇開返Premium?
你講中哂我想講既野咁濟
呂蒙第二下起仲要得+5咋陰功

係無開番既
I m 窮L

引用:
作者: 鳳熾魂 查看文章
點解唔印來來先
都話求其印
無時間研究d新咭,
咁岩見到張咭幾靚咪印下
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-21, 12:47 PM   #6903
b_boy
↘呆~

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: iamleoluk 查看文章
嚴選求其印左張討神呂蒙,
比左兩次機會佢, 覺得都係廢
就算多魅都好難開第4下, 而頭兩下基本上係廢既
如果吳國有隻泣斬可能好d既
7魅+3士氣將器, 開幕4氣呢?

淯底可保一世平安
祝所有路必拾遺者年年月月日日破財
b_boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-21, 01:26 PM   #6904
LR猫
ˊ_>ˋ

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDLucifeRyan
引用:
你講中哂我想講既野咁濟
呂蒙第二下起仲要得+5咋陰功

係無開番既
I m 窮L

都話求其印
無時間研究d新咭,
咁岩見到張咭幾靚咪印下

第二下+5咋我仲以為有+6喎,陰功
咦wiki話+6喎

引用:
作者: b_boy 查看文章

開完第一下討神就比人落城

三國志大戰 ic:銀猫
鏟手遊保平安
LR猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-21, 02:20 PM   #6905
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
打算打張孔明 一街都係999 弱智GAME 抵你又CUT SERVER 又炒人:0)

拿拿臨執Q左佢:0)

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-21, 03:28 PM   #6906
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
作者: GUSTAV 查看文章
打算打張孔明 一街都係999 弱智GAME 抵你又CUT SERVER 又炒人:0)

今個ver三害係胡奮,冰王同燒戈

鏟手遊保平安
舊 03-16-21, 03:35 PM   #6907
darkvolver
頹冗

引用:
今個ver三害係胡奮,冰王同燒戈
冰王同燒戈一定見到,特別觀記.....

觀記出名玩漢, 晉及群雄........

另外,好像好小人玩漢....

舊 03-17-21, 03:55 PM   #6908
6eo
美波様!

引用:
作者: b_boy 查看文章
等睇你表演

引用:
第二下+5咋我仲以為有+6喎,陰功
咦wiki話+6喎

開完第一下討神就比人落城
咁可能我記錯

引用:
作者: GUSTAV 查看文章

係下面打D 3條9 完全無壓力
舊 03-17-21, 05:17 PM   #6909
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:

專登虐菜

鏟手遊保平安
舊 03-18-21, 12:03 PM   #6910
6eo
美波様!

引用:
專登虐菜
我用呂蒙比人虐
舊 03-18-21, 01:34 PM   #6911
darkvolver
頹冗

琴日推弓弩號令.....都係用唔慣....用番其他野算...

舊 03-18-21, 01:50 PM   #6912
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
我用呂蒙比人虐

你咁講同玩入蜀劉璋比人虐唔抵可憐架喎

鏟手遊保平安
舊 03-20-21, 01:45 AM   #6913
LR猫
ˊ_>ˋ

宜家連小喬都四天王了

鏟手遊保平安
舊 03-20-21, 11:40 AM   #6914
BeanZzZz
Crazy Gamer
堅推中一入

註冊日期: Aug 2007
引用:
你咁講同玩入蜀劉璋比人虐唔抵可憐架喎
禾是区星M,禾只需要中出,唔需要可憐

『為什麼一定要是那片土地才叫做中國?但那片土地上的中國根本就不是中國。』
BeanZzZz 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-21, 11:14 PM   #6915
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
宜家連小喬都四天王了
無人玩幾好今日五將軍我都有達人已經好少打

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-22-21, 09:37 PM   #6916
柚原このみ

註冊日期: Oct 2002
引用:
教我用

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-22-21, 11:30 PM   #6917
BeanZzZz
Crazy Gamer
堅推中一入

引用:
作者: 柚原このみ 查看文章
教我用
用4條9

『為什麼一定要是那片土地才叫做中國?但那片土地上的中國根本就不是中國。』
舊 03-23-21, 12:24 AM   #6918
柚原このみ

群4 9無升RANK鐵路999咁HIHI

舊 03-23-21, 09:29 AM   #6919
6eo
美波様!

引用:
作者: 柚原このみ 查看文章
教我用
槍下突下, D弓弩射下射下再搵隻油下色就守到開幕架啦
利申雙伏
舊 03-23-21, 09:50 AM   #6920
柚原このみ

引用:
槍下突下, D弓弩射下射下再搵隻油下色就守到開幕架啦
利申雙伏
係教我用三害副野丫

舊 03-23-21, 10:46 AM   #6921
LR猫
ˊ_>ˋ

打餓虎咁耐打過一次銀河鐵路咋
平均十場有一場馬單算唔算正常?

鏟手遊保平安
舊 03-23-21, 11:19 AM   #6922
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
打餓虎咁耐打過一次銀河鐵路咋
平均十場有一場馬單算唔算正常?
我都打過一次銀河鐵路好彩險勝
我寧願打馬單都唔想打大槍

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
舊 03-23-21, 12:18 PM   #6923
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
作者: 鳳熾魂 查看文章
我都打過一次銀河鐵路好彩險勝
我寧願打馬單都唔想打大槍

餓虎打一隻馬或以下嘅deck會好打啲
三馬飛天都對到,針到你

鏟手遊保平安
舊 03-23-21, 02:45 PM   #6924
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
餓虎打一隻馬或以下嘅deck會好打啲
三馬飛天都對到,針到你
世嘉唔會令你失望

舊 03-23-21, 03:48 PM   #6925
BeanZzZz
Crazy Gamer
堅推中一入

俾細加針DECK就梗架啦

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
三國志大戰討論區 Vol.LVIII 6eo 街機心得交流討論區 1078 08-21-13 11:04 AM
三國志大戰討論區 Vol.LVII Stevesteve 街機心得交流討論區 1000 04-01-13 01:06 AM
三國志大戰討論區 Vol.LI maxwaver 街機心得交流討論區 1035 07-18-12 12:22 AM
三國志大戰討論區 Vol.50 alucardp 街機心得交流討論區 1000 06-30-12 12:08 AM
三國志大戰討論區 Vol.48 b_boy 街機心得交流討論區 1000 05-25-12 12:13 AM

現在的時間是 10:50 AM

手機版 | APP版