Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 07-30-21, 09:15 PM   #276
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
求神拜佛龜龜打我面

引用:
作者: 搖搖 查看文章
想像唔到佢點夾RMBJ
打中鋒, AD繼續打大前

舊 07-31-21, 07:07 AM   #277
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
咁咪好難刷助攻

舊 08-02-21, 02:54 PM   #278
6eo
God of Gamer
美波様!

註冊日期: Nov 2005
引用:
想像唔到佢點夾RMBJ
RMBJ 轉行做定點3分射手

btw, 咁搞湖人人工爆到9彩喎
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-21, 10:49 PM   #279
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
Howard回歸
最興奮係Melo加盟

舊 08-05-21, 08:32 AM   #280
Penny仔

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDair_penny2002
Spurs 成4千萬cap space, 結果簽左D咩返黎?
Penny仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-21, 06:15 PM   #281
Penny仔

今場證明左美國要守的話,都仲係守得住
不過Dame 真係唔太守得.....唔出佢打緊迫仲好效率
舊 08-05-21, 07:37 PM   #282
魚伕
Moderator

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: Penny仔 查看文章
今場證明左美國要守的話,都仲係守得住
不過Dame 真係唔太守得.....唔出佢打緊迫仲好效率
HEA 同慢熱 好似變左係近年既夢幻隊習慣
魚伕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-21, 09:07 PM   #283
魚伕
Moderator

決賽

8月7日 10:30

法國 對 美國
舊 08-07-21, 12:39 PM   #284
魚伕
Moderator

有驚無險拎到金牌

恭喜KD

Middleton 同 假期 今年一次過拎左兩個重要冠軍
舊 08-07-21, 12:50 PM   #285
魚伕
Moderator

https://tw.appledaily.com/sports/202...ent=photo_post

林書豪確診新冠肺炎!在美國打完疫苗 抵上海隔離發現中鏢

慘豬豬
舊 08-10-21, 05:13 PM   #286
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
咁愛祖國咁染上祖國既病都係與有榮焉既

舊 08-11-21, 10:57 PM   #287
POISON

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRayson-GAF2
德軟架運鈔車返黎啦,只係24m -> 5.9m

舊 08-12-21, 10:10 AM   #288
6eo
美波様!

引用:
作者: POISON 查看文章
德軟架運鈔車返黎啦,只係24m -> 5.9m

本身好地地80M 4年
舊 08-12-21, 04:29 PM   #289
6eo
美波様!

5:21 p.m. ET: ESPN sources: After medical consultation, seven-time All-Star forward LaMarcus Aldridge is seriously considering a return to the NBA for the 2021-22 season, sources told ESPN's Adrian Wojnarowski. Aldridge retired with Brooklyn in mid-April with heart concerns but is exploring the possibility of resuming his 15-year career.

11:22 a.m. ET: Onetime Finals MVP Andre Iguodala is reuniting with the Golden State Warriors, a source confirmed to ESPN.
舊 09-02-21, 03:20 PM   #290
6eo
美波様!

BEN仔竟然夠膽放話Trade me
https://www.youtube.com/watch?v=hmtMcrVwapU
舊 09-03-21, 08:05 PM   #291
Penny仔

唔打playoff, 冇野心球隊可以換
反正30隊波, 唔係隊隊都以冠軍為目標

呢條友都冇乜野心, 只係想打自己籃球, 去打D 與世無爭既球隊咪好
舊 09-03-21, 08:41 PM   #292
搖搖
永遠的毛毛王子↓

灰狼岩佢, 但又唔想去
加洲有邊隊會肯收佢番黎

舊 09-06-21, 09:16 AM   #293
6eo
美波様!

引用:
作者: Penny仔 查看文章
唔打playoff, 冇野心球隊可以換
反正30隊波, 唔係隊隊都以冠軍為目標

呢條友都冇乜野心, 只係想打自己籃球, 去打D 與世無爭既球隊咪好
問題係76人又唔想當BEN仔垃圾咁賤賣, 話哂明星級球員
但抬價又無球隊肯要比咁多野黎換
舊 09-22-21, 07:05 AM   #294
搖搖
永遠的毛毛王子↓

西門講明唔會去訓練營同打比賽, 76人可以點呢

舊 09-22-21, 10:48 PM   #295
Penny仔

引用:
傾到有好OFFER 為止
76ers 亂咁trade 人返黎, 個傷害性大過Simmons 唔打

Simmons 個交易價值最低都收到1-2個千萬級Role players....我係76ers 急黎做乜
根本最急其實係Simmons 本人.......
舊 09-23-21, 10:22 AM   #296
6eo
美波様!

引用:
罰佢錢罰到佢打囉

76人唔急BEN仔急 +1

聽番話BEN仔講到好盡, 直頭成季唔收人工都要走(唔知堅唔堅), 咁似乎用錢搞唔掂
大家一路磨落去膽摶膽, 咁既話76人都幾頭痛

此篇文章於 09-23-21 11:13 AM 被 6eo 編輯。
舊 09-25-21, 12:50 AM   #297
6eo
美波様!

竟然

真定假?

此篇文章於 09-25-21 12:53 AM 被 6eo 編輯。
舊 09-25-21, 07:23 AM   #298
搖搖
永遠的毛毛王子↓

唔想睇片 唔係幾鍾意尼條友

btw未有定案

https://www.ptt.cc/bbs/NBA/M.1632371285.A.68E.html

The Chronicle reports that there is a belief Wiggins will be granted a religio
us exemption from the NBA, but the San Francisco city government has the power
to override that exemption. The San Francisco Department of Public Health tol
d the Chronicle it would not comment unless Wiggins is granted that exemption:

《紀事報》指出,因為宗教因素,NBA或許會對Wiggins網開一面,然而舊金山的當局有權
推翻這項決議。舊金山公共衛生部告訴《紀事報》說,除非Wiggins已經獲得豁免,否則
不會對此發表評論。

舊 09-28-21, 03:13 PM   #299
6eo
美波様!

NBA 拒絕了Andrew Wiggins 以宗教信仰為拒打疫苗的理由
舊 10-01-21, 10:41 AM   #300
搖搖
永遠的毛毛王子↓

KI好似都未打, 尼條友麻煩好多

btw 渣巴講得幾好
https://www.ptt.cc/bbs/NBA/M.1632978728.A.E2D.html

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 07:42 PM

手機版 | APP版