Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-20-19, 04:20 PM   #626
darkvolver
God of Gamer
頹冗

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDhwong909
引用:
作者: 豪傑公子 查看文章
仲有睇返遊戲內嘅名人NPC, 唔知有幾多係拍膊頭客串,
作為一個日本遊戲製作人, 小島嘅人脈真係好廣~
除左遊戲內...遊戲外日本聲優陣容都係無得輸bbb

舊 11-20-19, 04:31 PM   #627
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
引用:
作者: darkvolver 查看文章
除左遊戲內...遊戲外日本聲優陣容都係無得輸bbb
聲優就錢問題啦
由手機版發出
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-19, 04:37 PM   #628
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
冇玩一日咩事
敵人啲武器進化到可以瞄住揸緊電單車嘅我,仲射跌咗我一件貨
嚇到我嗱嗱聲走人(等我升哂五星就番嚟搵你哋算帳
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-19, 04:55 PM   #629
darkvolver
頹冗

引用:
作者: 野良猫 查看文章
冇玩一日咩事
敵人啲武器進化到可以瞄住揸緊電單車嘅我,仲射跌咗我一件貨
嚇到我嗱嗱聲走人(等我升哂五星就番嚟搵你哋算帳
敵人係自古以來會禁做,還有佢地會在自己area內偷左你車先.....再打你,成件事好人性化...你可以有機會feel下

舊 11-20-19, 11:07 PM   #630
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
作者: 豪傑公子 查看文章
仲有睇返遊戲內嘅名人NPC, 唔知有幾多係拍膊頭客串,
作為一個日本遊戲製作人, 小島嘅人脈真係好廣~
好似剛剛才拎完獎: "最多twitter follower的遊戲製作人"
真人係人脈高手之外 (竟然可以叫導演Guillermo Del Toro配咁多句對白),
網上都係人脈高手
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-19, 07:13 AM   #631
darkvolver
頹冗

up番個影片.....

https://www.youtube.com/watch?v=dd6Qq4cJnqc&t=116s

0:31是起公路的成本...
2:15行程開始
3:43係turn in 任務會有金針的地方
5:50拿化學資源地方
9:03有加強版血包

此篇文章於 11-21-19 08:51 AM 被 darkvolver 編輯。
darkvolver 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-19, 12:26 PM   #632
Kain

其實個時間雨
其實塊面一樣會濕
仲有,屙尿果陣其實
舊 11-21-19, 01:30 PM   #633
Kain

爆機
好長,真係好長
睇左個幾鐘兩個鐘
舊 11-21-19, 11:34 PM   #634
Kain

最快清路上BT既方法係特登比佢拖走引大怪出黎
逐隻打打到無晒彈都無清完
舊 11-22-19, 02:15 AM   #635
ComeLOLoh

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDChun-li
點樣有得改電單車既顏色?

舊 11-22-19, 08:05 AM   #636
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
印象中玩到ch3中間倒入車庫就可以比你按三角改色,可選用顏色之後會增加
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-19, 09:58 AM   #637
alexchrome
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2006
喺線上車庫攞左人地架車用之後點還定根本唔洗還? 因為發覺只可放入自己車庫
alexchrome 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-19, 10:02 AM   #638
Kain

引用:
作者: alexchrome 查看文章
喺線上車庫攞左人地架車用之後點還定根本唔洗還? 因為發覺只可放入自己車庫
當自己野得架啦
根本永遠都會有幾部車喺車庫
唔好執著揸車去到目的地,中途唔順路就棄車啦
除非係卡車有貨喺入面
由手機版發出
舊 11-22-19, 10:03 AM   #639
alexchrome

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: gingq7 查看文章
好似剛剛才拎完獎: "最多twitter follower的遊戲製作人"
真人係人脈高手之外 (竟然可以叫導演Guillermo Del Toro配咁多句對白),
網上都係人脈高手
game 内兩位導演都唔係佢地本人配音
alexchrome 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-19, 10:05 AM   #640
ericwpk
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDericwpk66
引用:
作者: Kain 查看文章
當自己野得架啦
根本永遠都會有幾部車喺車庫
唔好執著揸車去到目的地,中途唔順路就棄車啦
除非係卡車有貨喺入面
由手機版發出
我當卡車係流動儲物櫃
不過卡車成日行行下會卡死係 D 石路到........................

ericwpk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-19, 10:40 AM   #641
darkvolver
頹冗

琴日終於忍不住用散彈槍同人開火,發現他們死後會有金花....搶人資源開路係幾好。

手扣殺死BT方法係知道他們位置,閉氣到他們位置便可以殺死佢。

舊 11-22-19, 10:46 AM   #642
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: ericwpk 查看文章
我當卡車係流動儲物櫃
不過卡車成日行行下會卡死係 D 石路到........................
放車上d貨唔係離開太遠會消失?
泊車喺地面唔入車庫成日驚會淋壞
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-19, 10:57 AM   #643
darkvolver
頹冗

引用:
作者: 真!DC 查看文章
放車上d貨唔係離開太遠會消失
由手機版發出
正確,同時我印象中物資在車的時候,將車送回車庫.......物資會冇左,不會自動番基地..

舊 11-22-19, 11:12 AM   #644
ericwpk
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDericwpk66
引用:
作者: 真!DC 查看文章
放車上d貨唔係離開太遠會消失?
由手機版發出
行太遠會消失, 唯一辦法就係係架車付近整個郵筒轉 D 貨去私人格
不過我通常都係卡車跟身, 人去到邊架卡車就去到邊
如果架車卡死左就去搵第二架車黎接貨

ericwpk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-19, 11:58 AM   #645
Kain

最有成就感係點樣善用其他人既飛索黎完成自己個網絡
由手機版發出
舊 11-22-19, 12:13 PM   #646
darkvolver
頹冗

引用:
作者: Kain 查看文章
最有成就感係點樣善用其他人既飛索黎完成自己個網絡
由手機版發出
這也是一個樂趣,琴日想整條zipline由最北地區基地去爬山者....估不到座山禁高同冇bug位。

舊 11-22-19, 08:52 PM   #647
九點半

註冊日期: Mar 2008
想問下限定版送果套外骨骼 係game入面點先用到?
九點半 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-19, 01:03 PM   #648
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
條國道起到依家都未起完,依家先起到燒屍場
起到連邊度接主任都唔記得咗
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-19, 01:10 PM   #649
darkvolver
頹冗

引用:
作者: 野良猫 查看文章
條國道起到依家都未起完,依家先起到燒屍場

起到連邊度接主任都唔記得咗

燒屍場條路好重要,大型交貨冇佢會死人。

Sent from my iPhone using Gaforum

舊 11-24-19, 01:17 AM   #650
Chris Redfield
クリス.レッド

註冊日期: May 2005
Nintendo Switch IDSW-1401-0972-8521
3DS Friend Code0173 1380 4358
PSN  IDChris_kyoman
XBox Live Gamertagmsc97msy
爆左機之後多資源到起晒成條公路都有剩

升下星數加頻寬之後起晒吊索連晒成個地圖先

艦娘老婆list
金剛、榛名、大和、Bismarck、扶桑、山城、Iowa、Warspite、大鳳、加賀、Saratoga、Ark Royal、摩耶、羽黑、親王、北上、神通、阿武隈、時雨、夕立、秋月、照月、初月、萩風、鹿島

小弟打機直播link
Chris Redfield 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[ETC] 中國父親怕嬰兒外出染肺炎 自製《Death Stranding》同款密封艙 neo2046 電視遊戲討論版 10 04-15-20 07:53 PM
放 全新 DEATH STRANDING 別注版 Thermos 保溫杯 魚伕 買賣專區 1 12-03-19 10:18 PM
徵 PS4 全新原裝正版手制 或用 全新 DEATH STRANDING 別注版 Thermos 保溫杯 + 證件套 換 魚伕 買賣專區 0 11-22-19 11:49 PM
Director import圖片一問 Metal Gear NT 手機資訊/電腦軟硬討論 2 04-12-06 08:24 AM
有無人有DIRECTOR 8.5?? 大雄 手機資訊/電腦軟硬討論 2 10-18-03 12:00 AM

現在的時間是 11:46 PM

手機版 | APP版