Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 07-28-08, 09:56 PM   #151
RPG之鬼
God of Gamer

註冊日期: Sep 2002
online時2格或3格係咪最好唔好玩?
我剛才就係呢個情況
結果我自己個角色居然慢成半秒先出招同擋招……

另外
又遇到d aaaaaaaaaaa既人喇
佢地都係都裝到擋都扣hp既skill
結果我d角色全部一檔就可以放低個掣去煮麵食

舊 07-28-08, 10:04 PM   #152
亞利古
桃太郎~~

註冊日期: Nov 2002
3DS Friend Code5413 0864 7405
PSN  IDmomotarou112
XBox Live Gamertagmomotarou112
引用:
作者: RPG之鬼 查看文章
online時2格或3格係咪最好唔好玩?
我剛才就係呢個情況
結果我自己個角色居然慢成半秒先出招同擋招……
3格都已經唔打得
8way都有問題
變左大家鬥快
大劍,斧頭果d完全唔駛打

清理中遊戲(點解仲有咁多 ):
PS3: Demon's Souls
PSP:流行り神2
360: SSF IV,Lost Planet2
Wii: Disaster,朧村正
亞利古 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-08, 11:35 PM   #153
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
依家有冇得下載黑武士?
今日搵左成日都見唔到有

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-08, 01:14 AM   #154
koalakoala
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2005

koalakoala 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-08, 01:36 AM   #155
Hunter XX
Junior Member

註冊日期: Feb 2006
引用:
作者: zeta1224 查看文章
收4格以上就無問題
以下既我會選擇再搵個場
我諗4格以下果d係歐洲美國果邊所以一定lag
5格都有時斷線
果然好多御劍,唔識點打,不斷食d下上斬...
Hunter XX 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-08, 02:46 AM   #156
zeta1224
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2004
PSN  IDpaco1224
引用:
作者: Hunter XX 查看文章
5格都有時斷線
果然好多御劍,唔識點打,不斷食d下上斬...
我用siegfried aab拎左第一擊
之後壓到佢死
比御劍做左主動好難反擊

舊 07-29-08, 02:53 AM   #157
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDcom1010hk
ps3 個ser應該未set好

好易斷線

舊 07-29-08, 09:25 AM   #158
Orage
Game Master
ディバゲ,ありがとう

PSN  IDIris02320
亞利古~~你用 sophita 用得好好~~基本上唔用amy 都未必有機會打到你~~b

astraoth 就好似黎黎去去都係個幾招...唔試下個3a??幾快同又係counter技~~

終於都比個真正既高手轆過~~siegfried 同 nightmare 完全差距太多\

此篇文章於 07-29-08 09:28 AM 被 Orage 編輯。
Orage 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-08, 10:15 AM   #159
ヨコ男
てっぺんとるぞー!

註冊日期: Mar 2004
3DS Friend Code3050 8711 4125
PSN  IDCTLCCF
XBox Live Gamertagotakuyoko jp
忍龍
Assassin
司令
蛇叔
!?

自己中過ぎてマジ無いわ、理解力無くてしんどいわ
思い出せデリカシー、嫌いじゃないけどうっとうしい!!!」
ヨコ男 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-08, 10:38 AM   #160
wongian

註冊日期: Jul 2008
PSN  IDwongian
XBox Live Gamertagwongian
引用:
作者: Orage 查看文章
亞利古~~你用 sophita 用得好好~~基本上唔用amy 都未必有機會打到你~~b

astraoth 就好似黎黎去去都係個幾招...唔試下個3a??幾快同又係counter技~~

終於都比個真正既高手轆過~~siegfried 同 nightmare 完全差距太多\
hello~~~ i played with u and 亞利古 last night, i am the 御劍guy just to say hi
wongian 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-08, 10:46 AM   #161
Orage
Game Master
ディバゲ,ありがとう

引用:
作者: wongian 查看文章
hello~~~ i played with u and 亞利古 last night, i am the 御劍guy just to say hi
你打得好好...好多位都比你呃左~b

比起d其他上網淨用一式既人好好多~~

舊 07-29-08, 11:48 AM   #162
atogatog

PSN  IDnash0731
咦? wongian 我尋日都有打過喎...
我係用自製 Rafael 同 Cervante style 女仔的.

但係週街都係siegfield.... 好唔開心.
atogatog 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-08, 11:53 AM   #163
麥C
專業R水吹

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDmaxcmwong
8連..................敗......6場對大斧
都係唔online打一排先

舊 07-29-08, 11:55 AM   #164
Orage
Game Master
ディバゲ,ありがとう

引用:
作者: atogatog 查看文章
我係用自製 Rafael 同 Cervante style 女仔的.

唔出奇呀~~

siegfried 今集快左又大力左...

唔多人用就奇

舊 07-29-08, 11:55 AM   #165
luciferdark

註冊日期: Feb 2003
其實, 我未有得揀眼珠顏色, 呢樣係咪都要UNLOCK先用得﹖
好想整個有綠色眼GE人...

舊 07-29-08, 11:55 AM   #166
Orage
Game Master
ディバゲ,ありがとう

引用:
作者: 麥C 查看文章
8連..................敗......6場對大斧
都係唔online打一排先
用咩角色...???

引用:
作者: luciferdark 查看文章
其實, 我未有得揀眼珠顏色, 呢樣係咪都要UNLOCK先用得﹖
好想整個有綠色眼GE人...
有得set 架...係set 頭髮下2行就係啦~~

舊 07-29-08, 12:00 PM   #167
luciferdark

引用:
用咩角色...???

有得set 架...係set 頭髮下2行就係啦~~
THANKS~
琴晚好似按落去無反應

STAR WARS個隻ROBOT
360 VER有冇得用GA
我剩係用到黑武士個徒弟JA

另, 銀會員可以對戰嗎﹖
我上俾人殺下...

舊 07-29-08, 12:01 PM   #168
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
R2-D2只係改圖....

舊 07-29-08, 12:02 PM   #169
wongian

PSN  IDwongian
XBox Live Gamertagwongian
引用:
作者: atogatog 查看文章

你ID係o羊呀?
wongian 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-08, 12:04 PM   #170
Oop
Crazy Gamer
狩友

註冊日期: Jan 2006
Wii U IDwiioop
3DS Friend Code1848 1613 6261
PSN  IDoop2oop
XBox Live Gamertagoopoopoop
噚晚玩咗一陣standard player match
房入面有個台灣player,雖然都有五格,但係同親佢打都lag,其他香港人又冇事喎,真係激氣

上網打基本上係gi不能,我明點解有時可以俾新手一、兩招打死老師父了

舊 07-29-08, 12:04 PM   #171
Orage
Game Master
ディバゲ,ありがとう

引用:
作者: luciferdark 查看文章
THANKS~
琴晚好似按落去無反應

STAR WARS個隻ROBOT
360 VER有冇得用GA
我剩係用到黑武士個徒弟JA

另, 銀會員可以對戰嗎﹖
我上俾人殺下...
一定要金會員先可以網上對戰~~~

舊 07-29-08, 12:05 PM   #172
衝擊波

註冊日期: Apr 2006
XBox Live GamertagUNCLE BALL
引用:
唔出奇呀~~

siegfried 今集快左又大力左...

唔多人用就奇
sieg 快..... 咁御劍西洋劍果d......
衝擊波 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-08, 12:06 PM   #173
luciferdark

引用:
一定要金會員先可以網上對戰~~~
OTHANKS~

舊 07-29-08, 12:08 PM   #174
Orage
Game Master
ディバゲ,ありがとう

引用:
作者: Oop 查看文章
噚晚玩咗一陣standard player match
房入面有個台灣player,雖然都有五格,但係同親佢打都lag,其他香港人又冇事喎,真係激氣

上網打基本上係gi不能,我明點解有時可以俾新手一、兩招打死老師父了
你打多d就知...d人通常都用d可以無限loop + 快 + 高攻既招打...

一比人破左就任人魚肉

舊 07-29-08, 12:14 PM   #175
Orage
Game Master
ディバゲ,ありがとう

引用:
作者: 衝擊波 查看文章
sieg 快..... 咁御劍西洋劍果d......
御劍係比人濫用...

amy 基本上又係太快...

siegfried d招比第3集快左好多...而且招連招仲要出得快而又痛得過分..

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS3] PlayStation®Network ID 收集區(新格式使用中,請重新填寫<P.1>) LKC 攻略及心得交流區 344 01-27-14 05:09 PM
Soul Calibur IV [已售] neo2046 電視遊戲討論版 789 06-02-10 10:21 AM
[Wii] Soul Calibur Legends (TOS主角Lloyd參戰!) 神祕人1號 電視遊戲討論版 194 03-09-08 12:55 AM

現在的時間是 09:42 AM

手機版 | APP版