Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > 電影版

主題工具 顯示模式
舊 06-28-08, 01:23 PM   #526
勇者仁傑
Junior Member

註冊日期: Apr 2005
快 D $28,$28,$28,$28,$28,$28,$28,$28,$28,$28,$28,$28
勇者仁傑 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-08, 04:07 PM   #527
nikkychan

註冊日期: Sep 2004
夜魔俠有director's cut la!
nikkychan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-08, 02:36 AM   #528
勇者仁傑

Daredevil 戲院版同 director's cut 都好爛, 唔想買呢
舊 07-02-08, 10:17 AM   #529
wing
God of Gamer
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
新貨:
alien vs predator 1, 單碟特價版, 28. 雙碟版的special feature唔錯, 所以都係等下la.
x-men 3, 雙碟版, 由78減到68. 不過3區雙碟版都係幾草, 所以呢個價位唔多抵.

此篇文章於 07-02-08 10:37 AM 被 wing 編輯。
wing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-08, 02:53 PM   #530
勇者仁傑

E 排貴左好多喎
舊 07-02-08, 08:09 PM   #531
StOnE
Game Master

註冊日期: Jun 2003
引用:
作者: 勇者仁傑 查看文章
E 排貴左好多喎
知名度高左

另, 原來德發都有兩間有入呢D貨
不過貴過信和不少

舊 07-04-08, 04:41 AM   #532
nikkychan

註冊日期: Sep 2004
我想搵Michael J. Fox演既舊片
back to future1,2
American President
The Frighteners

之於套, 有冇人知邊間仲有貨?
thanks
nikkychan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-08-08, 02:40 PM   #533
MO

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: nikkychan 查看文章
我想搵Michael J. Fox演既舊片
back to future1,2
American President
The Frighteners

之於套, 有冇人知邊間仲有貨?
thanks
back to the future 2 之前有2區啦,
我喺信和買咗2,3 但唔見1
好似$18咁上下
MO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-08-08, 05:29 PM   #534
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
多左好多disney動畫電影, 不過全部好似只有法文及字幕
toy story 1 & 2 @18

日版xmen3雙碟版$68

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-08-08, 05:31 PM   #535
IDGAF
The One

引用:
作者: W!LL 查看文章
多左好多disney動畫電影, 不過全部好似只有法文及字幕
toy story 1 & 2 @18

日版xmen3雙碟版$68
法文…超出我認識的語言範圍。
咁係咩區?

舊 07-08-08, 06:39 PM   #536
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
作者: 機場美少年 查看文章
法文…超出我認識的語言範圍。
咁係咩區?
唔知, 一見法文我都即刻放低
cars, 米奇等等好多
隱約見到佢有五星級大鼠, 不過佢好似唔想拎出黎賣住

仲有宮埼俊, 有魔女宅急便, 龍貓

大乱闘X
舊 07-08-08, 08:20 PM   #537
IDGAF
The One

引用:
唔知, 一見法文我都即刻放低
cars, 米奇等等好多
隱約見到佢有五星級大鼠, 不過佢好似唔想拎出黎賣住

仲有宮埼俊, 有魔女宅急便, 龍貓
魔女宅急便, 龍貓等又係法文…

舊 07-09-08, 10:51 AM   #538
wing
格鬥低手

唔知呢堆動畫碟有冇英文或者日文配音, 同英文字幕呢?
舊 07-09-08, 11:10 AM   #539
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
有d有英文,有d凈係得法文....呢d法版就真係垃圾啦...
近排都無咩新戲,來來去去都係同一套戲唔同包裝

此篇文章於 07-09-08 11:14 AM 被 Rance 編輯。
Rance 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-09-08, 11:16 AM   #540
wing
格鬥低手

引用:
作者: Rance 查看文章
有d有英文,有d凈係得法文....呢d法版就真係垃圾啦...
近排都無咩新戲,來來去去都係同一套戲唔同包裝
冇英文, 咁對我就真係平極都冇用了.
舊 07-09-08, 12:00 PM   #541
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

前排返左堆戰爭片, 有冇邊套推介?
day after tomorrow 又多個ver

xmen3等跌價

大乱闘X
舊 07-09-08, 03:18 PM   #542
jasmin
Crazy Gamer

引用:
xmen3等跌價
星際有間鋪賣$48,算平

不過都係等佢跌落$28先諗

d占士邦就真係平
jasmin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-09-08, 03:29 PM   #543
wing
格鬥低手

引用:
作者: jasmin 查看文章
星際有間鋪賣$48,算平

不過都係等佢跌落$28先諗

d占士邦就真係平
x-men 話o西新片, 貴d都合理.
舊 07-12-08, 08:13 PM   #544
StOnE
Game Master

註冊日期: Jun 2003
見到有成套LOST SEASON 2, 不過係法版, 但有英文

好似唔見SEASON 1

舊 07-13-08, 04:18 PM   #545
arcadia
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2002
魔盜王又係法文.....
arcadia 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-08, 04:33 PM   #546
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

Lost s2抵啦, 成套只係$96

大乱闘X
舊 07-20-08, 04:53 PM   #547
nico
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2006
今日行完, dvd都係咁上吓
反而cd個d真係痴鬼線, 舊既動畫歌又有, 近幾個月既動畫歌都有
我留意到既有以下:
ORANGE RANGE - O2
L’Arc~en~Ciel - DAYBREAK’S BELL
GUNDAM00首插入曲
KENN - XX者たち (唔記得名)
シェリル.ノーム starring May'n - ダイアモンド クレバス.射手座☆午後九時 Don't be late
栗林みな実 - BUT,metamorphosis($48) (我買左)
坂本真綾 - さいごの果実
KOTOKO - Special Life!
KOTOKO - BLAZE
白河ななか(茅原実里) - 桜笑み君想う ($68)
妖精帝國 - metanoia ($98)
美郷あき - UNLIMITED FIRE ($68)
JAM Project - 迷宮のプリズナー ($68)
マブラヴ オルタネイティヴ Collection of Standard Edition Songs「Name」
水樹奈々 - SECRET ABMITION($58), MASSIVE WONDERS($48) <--(我買左MW)
仲有桃井はるこ, 速水奨, meg rock, クローバー, S.A. ED, yozuca*

平均$48~$98
nico 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-21-08, 05:15 PM   #548
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

T1 & 叉人3已經見$38 ~

大乱闘X