Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-05-12, 05:51 PM   #26
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
引用:
作者: dust11 查看文章
有CC2衰極都有個譜b
(除碟附送個隻HACK VS另計啦
連線質素max之下online match
出招半秒delay

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-12, 05:55 PM   #27
dust11
God of Gamer

註冊日期: Aug 2010
引用:
作者: anyone 查看文章
連線質素max之下online match
出招半秒delay
唔記得CC2個堆NARUTO ONLINE都幾唔掂下(玩左幾局疾到喊

不過都要科水啦
尼隻賣得好而CC2發起神經上黎
可能續集整個naruto咁既完整故事mode
dust11 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-12, 06:20 PM   #28
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
出得齊7部故事就好

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-12, 06:39 PM   #29
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
格鬥是最適合這類大集合的啦,千萬不要無雙(根本jojo不適合)

7章出齊太好了,只是應只是各自獨立故事吧?
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-12, 06:41 PM   #30
Suda

註冊日期: Sep 2008
Wii U IDsuda316
3DS Friend Code1075 0690 1475
PSN  IDhiku316
徐倫BB

Nintendo3DS
Suda 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-12, 07:17 PM   #31
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
作者: emoil 查看文章
點解會係格鬥!??
調番轉頭講 點解唔係格game......
jojo故事幾乎有7~8成對決都係1on1

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-12, 07:18 PM   #32
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
作者: anyone 查看文章
出得齊7部故事就好
無可能啦
你睇下當年往未來的遺產出咁多角色 都只不過係原著入面三分一都無

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
舊 07-05-12, 07:23 PM   #33
joeypong
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDjoeypong
XBox Live Gamertagjoeypong
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
無可能啦
你睇下當年往未來的遺產出咁多角色 都只不過係原著入面三分一都無
出到7部(YOUTUBE 條片有晒7部O既名),但一定唔會出晒全部野...

此篇文章於 07-05-12 07:26 PM 被 joeypong 編輯。
joeypong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-12, 07:28 PM   #34
martinyau1979

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDmartin1979
如果好似黃金之旋風呢個act類型應該會幾正

你將會被誰抱緊 唱什麼歌哄他開心
我想著天空什麼時候會放晴
地球不曾為誰停一停

martinyau1979 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-12, 07:29 PM   #35
ryuka
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2005
Wii U IDryuka001
3DS Friend Code0516 7226 8384
PSN  IDrykaryuki
格game 雖然都0岩玩,但我始終都係鍾意黃金旋風果種玩法
ryuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-12, 09:39 PM   #36
古烈特
Crazy Gamer
Kayser

註冊日期: Jan 2006
3DS Friend Code4012 4383 5638
PSN  IDxalexw
細個玩格GAME最鐘意聽到佢係到狂うおうおうおうおうおおおおお~ 8:57

此篇文章於 07-05-12 09:42 PM 被 古烈特 編輯。
古烈特 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-12, 03:35 AM   #37
信長
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226
JOJO真係唔買唔得
不過我怕好多DLC人要買
信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-12, 10:08 AM   #38
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
頂..... 我冇PS3..... 唉....

舊 07-06-12, 11:48 AM   #39
卡柏

PSN  IDpalfong
XBox Live Gamertagkapal
引用:
作者: GP03D 查看文章
有驚喜!!!估唔到仲有jojo集合玩.....
不過我剩係睇左1-5部...快d睇番6,7部先....
冇左承太郎後已經開始冇力再追
但我認我依家第8部都仲追緊, 但個故仔已經理解不能
卡柏 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-12, 12:16 PM   #40
wing
格鬥低手

引用:
作者: 卡柏 查看文章
冇左承太郎後已經開始冇力再追
但我認我依家第8部都仲追緊, 但個故仔已經理解不能
第5部基本上冇承太郎, 但我覺得都ok. 第6部有承太郎, 但我追追下都冇咩心機睇了.

其實2,3,4都好正.

此篇文章於 07-06-12 01:19 PM 被 wing 編輯。
wing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-12, 12:42 PM   #41
maxlina
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2007
PSN  IDmaxlina
XBox Live GamertagMaxlina
引用:
作者: wing 查看文章
第5部基本上冇承太郎, 但我覺得都ok. 第6部冇承太郎, 但我追追下都冇咩心機睇了.

其實2,3,4都好正.

第6部後段替身能力太誇張都仲有儲晒來睇
去到SBR 還未買尾2期(同總統火車外平行世界戰鬥) 就真係冇心機追來睇

第8部未睇,見講回杜王町仲有D期待添
maxlina 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-12, 12:55 PM   #42
卡柏

引用:
作者: maxlina 查看文章
第6部後段替身能力太誇張都仲有儲晒來睇
去到SBR 還未買尾2期(同總統火車外平行世界戰鬥) 就真係冇心機追來睇

第8部未睇,見講回杜王町仲有D期待添
請不要期望過高
出到依家連一個正式既敵角都未見過
舊 07-06-12, 01:03 PM   #43
叉燒飯
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2005
出格鬥Game先好呀,當年第3部隻格鬥Game都會間中拎出黎玩下

舊 07-06-12, 01:04 PM   #44
Hunter

註冊日期: Jan 2002
引用:
第5部基本上冇承太郎, 但我覺得都ok. 第6部冇承太郎, 但我追追下都冇咩心機睇了.

其實2,3,4都好正.
第6部有承太郎, 不過出得好少

3,5,6我都中意
反而好多人中意既4我就無乜興趣

Hunter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-12, 01:16 PM   #45
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
作者: 卡柏 查看文章
請不要期望過高
出到依家連一個正式既敵角都未見過
但係角色個性幾正
大彌好可愛
由手機版發出
舊 07-06-12, 01:21 PM   #46
wing
格鬥低手

引用:
作者: Hunter 查看文章
第6部有承太郎, 不過出得好少
唉, 成日打錯字.... 我知第6部有承太郎, 佢俾人抽2張CD果時, 我都仲係期期港版一出即買~~

I mean我都鍾意睇承太郎, 但第6部雖然有佢, 但睇睇下都冇咩心機睇.

舊 07-06-12, 01:28 PM   #47
Hunter

註冊日期: Jan 2002
引用:
唉, 成日打錯字.... 我知第6部有承太郎, 佢俾人抽2張CD果時, 我都仲係期期港版一出即買~~

I mean我都鍾意睇承太郎, 但第6部雖然有佢, 但睇睇下都冇咩心機睇.
ic
JOJO第6部頭4期我都一出即買/租黎睇, 不過之後就....
係出到第10期~11期左右, 先再一次煲番

第7部就初時追住睇, 之後中間跳黎睇
最後結局都睇埋, 但好多中間劇情都SKIP哂(亦無動力去睇番中間既劇情)
其實係見佢出番DIO- THE WORLD 先去睇果最尾幾話

Hunter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-12, 01:37 PM   #48
dio21
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2008
引用:
作者: Hunter 查看文章
ic
JOJO第6部頭4期我都一出即買/租黎睇, 不過之後就....
係出到第10期~11期左右, 先再一次煲番

第7部就初時追住睇, 之後中間跳黎睇
最後結局都睇埋, 但好多中間劇情都SKIP哂(亦無動力去睇番中間既劇情)
其實係見佢出番DIO- THE WORLD 先去睇果最尾幾話
第7部我係由迪奧變恐龍開始唔睇,都係跳到去出世界先睇番

隻game如果係火影式格鬥其實興趣不大

此篇文章於 07-06-12 01:40 PM 被 dio21 編輯。
dio21 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-12, 04:45 PM   #49
卡柏

引用:
但係角色個性幾正
大彌好可愛
由手機版發出
大彌醬
但未到可食用期限, 吉良吉影(?) 開始玩弄佢於掌中
舊 07-06-12, 05:35 PM   #50
endymion
Ultimate Gamer
ハン・イェスル

註冊日期: Dec 2001
引用:
其實講真,往未來的遺產本身都算係世紀末既始祖.....
基本上以而家D人既基準黎講,而家出番黎一定會係爆死
特別係而家個時代好多人好鐘意見無限技/bug就無限跨大

不過如果你問我,我會話如果真係整番同樣形式既,咁我相信而家既capcom絕對無能力做番往未來的遺產果個水準出黎
反而arc system係類型上最接近,最有能力去做
之前MSH同X人已經世紀末,不過往未來的遺產本身再+世紀末,所以多人記得.
以前CAPCOM D世紀末,比你中到,對面出到,你死到死得心甘命抵,
彈首歌送你死WO.

如果真係CAPCOM做.......依家0既CAPCOM.....
唔好要佢出返之前0既水準,我比一次錢可以有齊全GAME內容已經好滿足.

論壇跳轉

現在的時間是 01:43 PM

手機版 | APP版