Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 
Neo Entertainment TREND>Max 討論區 (請守劇透手則)- The Matrix 電視劇集?!
王小虎 12:05 AM 06-01-21
佢個廠景拆咗十幾年,一拍完即拆,而家居然99%重現,但只係為佢哋入去懷念吓同拍幾分鐘吹吓水,唔怪得佢哋感動到喊。Tom Selleck又係講句嘢就bye,應該係cut咗,現場應該吹多幾句吧,可能佢太悶... 反而Janice夠搶鏡多兩句。
JoJo 12:49 AM 06-01-21
班女角Keep得好好 男7角就肥左 實在令人懷念 其實無豬台應該買返黎播 話哂當年係佢地引入
好奇怪我HBO GO其實 join左正義聯盟一個月 但到今日仲睇到?
420secured 09:32 AM 06-01-21
作者: 王小虎:
佢個廠景拆咗十幾年,一拍完即拆,而家居然99%重現,但只係為佢哋入去懷念吓同拍幾分鐘吹吓水,唔怪得佢哋感動到喊。Tom Selleck又係講句嘢就bye,應該係cut咗,現場應該吹多幾句吧,可能佢太悶... 反而Janice夠搶鏡多兩句。
上年係Youtube睇 Josh Gad個 Reunion show 個format好睇 d..

魚伕 12:18 PM 06-01-21
應該CUT左好多,現場應該都好長下,唔知有冇足本版。
作者: JoJo:
班女角Keep得好好 男7角就肥左 實在令人懷念 其實無豬台應該買返黎播 話哂當年係佢地引入
好奇怪我HBO GO其實 join左正義聯盟一個月 但到今日仲睇到?
Courteney Cox 其實整左容。。有時睇佢地一班人聚埋一齊都好似有D 違和感。。

臨到尾。。David Schwimmer 仲突然問 Courteney 仲係唔係 Courteney

NOW E 有得睇,算唔算係VIU 買左呢
420secured 01:18 PM 06-01-21
作者: 魚伕:
應該CUT左好多,現場應該都好長下,唔知有冇足本版。
唔計james corden場reunion
係廠景玩遊戲, 睇blooper, table read
拆開仲有好多野睇

外型
我覺得Lisa Kudrow keep得最好 (57)
Matt其實都好好
睇Reunion 有唔少位佢個對答/笑聲會讓你記得佢地係Phoebe / Joey

Report話Matthew Perry 出show前做過牙齒手術, 所以唔係點講野

Courteney好似樓上講整過容,都幾明顯下..

David太認真, 而Jennifer都feel到有老態了 ~
肉羊哩咖 03:47 PM 06-14-21
唔知係咪因為呢度再執過嚟,你有睇過 Book Smart (2019)同 Space Force 就睇到 Lisa Kudrow 爭咗好多,Jennifer Aniston 真係唔在講,唉~

Matt LeBlanc 仲得,不過個人就腫得滯~
肉羊哩咖 04:55 PM 09-24-21
Peacemaker 予予告:

Heaven 10:16 AM 09-28-21

比個正面黎睇都唔怕啦 
肉羊哩咖 06:04 AM 10-17-21
DC Fandom Online 是日舉行,有大量予告前瞻,Peacemaker 個正式予予告?!

王小虎 12:39 PM 12-02-21
聽講Games of Thrones prequel cancel 咗
肉羊哩咖 06:55 PM 12-04-21
聽講Games of Thrones prequel cancel 咗
唔係 House of Dargons 吖嘛?!

另:早排公怖咗,見 Friends Reunion 都掂,遲啲會有個 Harry Potter Reunion,出年一月上。原來第一部電影首映咗已經廿年,班主角都變晒「中年」人~~~

有予予告:

肉羊哩咖 01:38 AM 12-21-21
正式予告

肉羊哩咖 12:12 AM 01-08-22
睇咗,如果係 Potterhead 嘅應該會好感動;但本人作為一般觀眾,睇返班主角點成長都有趣,同埋最後一幕有幾接近現實~ 而做 Luna Lovegood 嘅 Evanna Lynch 未免熟得太快~
肉羊哩咖 05:06 PM 01-15-22
Peacemaker 頭三話上咗,未睇,不過個 OP 好正

C.Ryo 08:47 PM 01-15-22
啱啱開始睇Peacemaker, 見到原來係James Gunn繼續玩,有啲期待
煲完三集,完全繼續James Gunn風格,音樂+玩野+咸野+暴力,又係玩拉雜成軍去進行極秘任務咁,個人覺得係唔錯呢,期待之後集數
肉羊哩咖 10:48 PM 01-15-22
睇咗頭三話,暫時嚟講,勁正。要有睇 TSS 先明到基本個班底,啲新配角雖則佢哋啲背景好少,但個個都好出,尤其 Peachmaker 阿爸同新丁肥婆,就算連用完即棄嘅角式好似嗰兩公婆,甚至隻鷹都有戲,死未?啲場面好放,有大量性同暴力同有味對白,不過就算刪走晒呢啲,啲場面極度生鬼抵死過癮;呢三話都係 James Gunn 編同導,鍾意 TSS 嘅絕對不容錯過。完晒工作人員名單仲有少少戲,留意。

死喇,好似正過晒隔離台全部啲戲噃~ 故仔去到第三話先啱啱嚟料,期待。
C.Ryo 06:17 PM 01-16-22
睇番imdb原來James Gunn自己係8星期內完全寫起第一季故事,同自己導番部份集數
Harcour好搶眼,對比佢係TSS做Agent Operator時靚同型咗好多
不過Holland姐佢係James女友,比佢做女一都唔拍得佢正啲,分手都似
鐵之侍 05:13 PM 01-20-22
和平使者第4集,越來越覺得和平使者這傢伙很可憐

結果隊長竟然真是如我所料

結尾那幕真是故意挑釁隔壁嗎
肉羊哩咖 07:27 PM 01-20-22
Peacemaker E04: 預期中慢慢嚟,主角個身世同性出咗好多,又開到自成一線,唔再係TSS 入面咁係紙板一塊。啲閒角得四眼仔多咗描述,佢隻腳嘅表現完全因應劇情需要就敗筆啲。反而前三話好出嘅阿鷹仔今話冇乜點出場。上話尾登場嗰位新角式(?!),今話最後尾証明真係有啲嘢。音樂繼續配合到個場景,掂。整體唔係差,好多嘢發生,要嚟回氣啱啱好。

本人反而覺得最收尾四眼仔講啲嘢,好夾今季個主題噃。

Jame Gunn 拍獨立電影出身,再一次証明佢嘅功力,唔洗高科技大筆蓆,靠堅實嘅腳本就夠食糊。

爭啲漏咗,睇多幾次,隻OP 好有《逃恥》舞陣除。
C.Ryo 08:52 AM 01-21-22
Jame 寫得Peacemaker越嚟越立體,原來因為老頭子係Super Villain自細train做殺手一直扮tough
寵物增加了,仲會睇住佢轆地
阿隊長⋯即係civil war嚟?
鐵之侍 04:46 PM 01-27-22
和平使者第5集,血腥之餘又有點溫暖,不過感覺之後會變得很黑......
肉羊哩咖 06:23 PM 01-27-22
Peacemaker S01E05: 阿鷹仔今話好搶。動作佔咗半話,今次真係成為咗一添人。主人公又寫咗多少少,而 Vigilant 越嚟越「好玩」,啲 body horror 嘢玩得更盡,今次玩埋《天外奪命花》;反而啲特技爭咗啲,仲有女主角發覺唔到隻「新寵物」有啲奇,不過佢件 T 好正。

下回應該講究竟搞邊科。而隻「新寵物」估係個關鍵嚟(《X檔案》某一話)。
C.Ryo 09:39 PM 01-27-22
Peacemaker 05, 茄汁放題
finally as a Team, 但影相係咪立flag:
鐵之侍 04:55 PM 02-03-22
和平使者第6集

劇情突然超展開
C.Ryo 06:54 PM 02-03-22
Peace06, 出完個peace圖案就係大戰開始,尖士根導番S1個尾,正呀
1 2 3 4 5 6 7 

返回主題版面