Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-27-11, 07:23 PM   #551
三刀流路飛
Game Master
海盜王

註冊日期: Apr 2006
XBox Live GamertagEddie829
鐘意人仔d 道具多d
anyways thanks!!!
三刀流路飛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-27-11, 11:35 PM   #552
starstar0083
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2007
PSN  IDStardustMemories
XBox Live GamertagStardust0083
妖, 部死人初代日本機順利過渡...
starstar0083 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-11, 12:25 AM   #553
風之將
God of Gamer

註冊日期: Jan 2005
更新哂新舊兩部機,無事\

引用:
作者: 機場美少年 查看文章
見有人聲稱無改過,只要條HDMI線唔係原裝,UP完都出ERROR CODE。
雖然我買機時真係有送一條有MS LOGO的HDMI線,
但我唔認為會咁嚴苛囉…

你換散熱器時會唔會一打開機身內部時會唔會留意到有一D"機關"
係一開咗就知你開過的?
因為我知有D電子產品會放一條彈弓之類的東西落去,
如果你事前唔知道無按實嚟開條彈弓可能會飛咗去,
咁就知個客有無攪過裹面D嘢的"機關"呢!
(好似防偷食的果汁瓶蓋咁)
我條hdmi用sony既,更新完未見有任何問題

2014年7月11日早上,官方公佈新贊助商puma新一季球衣及智利國腳山齊士加盟,轉會費35m歐元
2015年5月30日凌晨,阿仙奴再奪足總盃,雲加成為第二名攞有六次冠軍名譽的領隊
2015年6月29日晚上,簽得捷克國腳施治加盟,轉會費10.9m英磅
2015年8月2日晚上,對戰14次後,雲加首次擊敗摩連奴
2015年9月19日晚上,一球員一球證製造史丹福橋慘案,阿仙奴最後9人作戰下不敵車路士
風之將 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-11, 07:05 AM   #554
虎源太

註冊日期: Sep 2006
XBox Live GamertagKo gen ta San
我的360也更新成功…
無得換機,有點兒可惜呢!

PSO2︰コゲンタ | Ship 7-7
PSZ︰コゲンタ - 0645 9740 0090
PSU︰虎源太 | Server︰U12
瑪奇︰虎源太 | Server︰貝婷 - 3線
虎源太 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-11, 08:00 PM   #555
樂富門
Junior Member

註冊日期: Oct 2004
引用:
作者: 布甸 查看文章
知唔知咩事有聲無畫面?我都幾個月無開部 360 了... lol
我都係咁,部日版大约1年半無開過,用 20G HD 開機~
樂富門 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-11, 11:25 PM   #556
maxlina
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2007
PSN  IDmaxlina
XBox Live GamertagMaxlina
引用:
作者: 虎源太 查看文章
我的360也更新成功…
無得換機,有點兒可惜呢!
05年曰版機hitachiLG dvdrom
都成功更新
原來咁難中獎
maxlina 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-11, 05:16 AM   #557
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
Details of the System Update
http://www.gamingexcellence.com/news/3394.shtml

Microsoft has released a new system update for its Xbox 360 console. To acquire the update, simply turn on your Xbox and you should be promted to install the new software.

The update should take roughly five minutes, and includes a list of new features:

• Reflashes the DVD drives : PLDS DG-16D4S, PBDS VAD6038 and PLDS DG-16D2S, to a new stock firmware : 0272, 04421C, 02510C.
  • Table and anti-piracy 2.5 scheme updated.
  • Support for the new XGD3 disk format for games, adds 1GB of usable disk space and extra anti-piracy features to new games (This may not be compatible with some older Xbox 360 SKUs, e.g. those with Lite-On drives circa 2009, which require a console replacement).
  • Adds a new 1 hour Auto-Off setting in addition to the 6 hour Auto-Off setting previously available.
  • Adds PayPal support as a payment option for all Xbox Live users, except Brazil, Chile, Colombia, Czech Republic, Finland, Greece, Hungary, India, Japan, Russia , South Africa, South Korea and Taiwan.
  • Avatar Kinect. Allowing players to scan their face in real-time to match with their avatar.
  • Adds multi-language voice commands for Kinect.
  • Minor bugfix.
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-11, 01:59 PM   #558
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: ahleung 查看文章
呢個係有關今次UPDATE內容定又有一個新的UPDATE再FIX BUG?

舊 05-29-11, 02:05 PM   #559
IDGAF
The One

部機好靚~!!!

http://gnn.gamer.com.tw/4/54034.html

舊 05-29-11, 02:57 PM   #560
ai.
RELEASED

註冊日期: Jan 2002
日本地區無得用Paypal,咁已經對我無用.
引用:
你係唔係貼錯地方

ai. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-11, 03:14 PM   #561
D-Joe
Game Master

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDN2O1990
XBox Live GamertagN2O1990HK
TOX等返個9個月先再決定買唔買
又冇話唔可以同一部機到出完全版

舊 05-29-11, 03:41 PM   #562
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
引用:
呢個係有關今次UPDATE內容定又有一個新的UPDATE再FIX BUG?
今次update
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-11, 03:49 PM   #563
IDGAF
The One

引用:
作者: ai. 查看文章

你係唔係貼錯地方
係呀,唔係點比你回應,稍為加強我的存在感。
忠實FANS真係唔易做的,加油~!
明天會更好的。

引用:
作者: D-Joe 查看文章
TOX等返個9個月先再決定買唔買
又冇話唔可以同一部機到出完全版
貼錯咗去XBOX360版…

因為完全版多數係PS3,潛意識下判定為XBOX嘢~!!!
但真係覺得靚,XBOX360 S系好似好少公開發售的特別版主機咁。
我宜家厚機用緊藍龍面板已經好滿足。

引用:
作者: ahleung 查看文章
今次update
OIC,THX~!

舊 05-29-11, 04:10 PM   #564
ai.
RELEASED

註冊日期: Jan 2002
引用:
係呀,唔係點比你回應,稍為加強我的存在感。
忠實FANS真係唔易做的,加油~!
明天會更好的。
原來你覺得你自己無存在感要人幫手加強但又太自我~以為別人一定係你自己fans.
咁大個人你要自己學下努力自己加強自己存在感,但又唔做錯野.
不過唔好以為人地出post提醒你等於攻擊你.

此篇文章於 05-29-11 04:15 PM 被 ai. 編輯。
ai. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-11, 06:11 PM   #565
IDGAF
The One

引用:
作者: ai. 查看文章
原來你覺得你自己無存在感要人幫手加強但又太自我~以為別人一定係你自己fans.
咁大個人你要自己學下努力自己加強自己存在感,但又唔做錯野.
不過唔好以為人地出post提醒你等於攻擊你.
有進步喎,
不過不斷糾正人的病態仍在,
下次忍下手啦。
都係講返XBOX嘢啦,最緊玩緊咩CO-OP GAME呀?
搵個人傾下,或者玩下KINET GAME出身汗,
你好快無閒情嚟我講乜的了。
祝身心健康。

舊 05-30-11, 11:34 AM   #566
三刀流路飛
Game Master
海盜王

XBox Live GamertagEddie829
想問有無人入手隻功夫熊貓, 有少少想買黎玩
三刀流路飛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-30-11, 11:47 AM   #567
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: 三刀流路飛 查看文章
想問有無人入手隻功夫熊貓, 有少少想買黎玩
我本身對呢隻GAME冇興趣, 但唔多明點解呢D電影造勢GAME要kinect專用, 少左人可以玩.

舊 05-30-11, 06:32 PM   #568
IDGAF
The One

引用:
作者: wing 查看文章
我本身對呢隻GAME冇興趣, 但唔多明點解呢D電影造勢GAME要kinect專用, 少左人可以玩.
吓,原來隻國寶大亂鬥係KINECT專用,唔係可以用返手掣玩的?
咁我又有D興趣喎~!
其實第一集幾好玩,又平,加埋LEGO鐘博士先$88-128。
咁佢家街宜家幾錢?

舊 05-30-11, 07:08 PM   #569
gerbera

註冊日期: May 2004
06年3紅行換機
update 唔到 E66
打去客服要我續保/買過部
gerbera 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-30-11, 07:28 PM   #570
IDGAF
The One

引用:
作者: gerbera 查看文章
06年3紅行換機
update 唔到 E66
打去客服要我續保/買過部
真可惜,
時機不對,佢睇死你唔會跳船去買PS3咁…
咁有咩打算?

其實E66係乜?
我見官網都係叫你抽插一下D線同HDD咁。

http://support.xbox.com/zh-hk/pages/...ts-wizard.aspx

此篇文章於 05-30-11 07:35 PM 被 IDGAF 編輯。
IDGAF 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-30-11, 07:42 PM   #571
gerbera

註冊日期: May 2004
唔知,佢話硬件問題
部機完好,剩係上唔到live
等GOW3出先算
gerbera 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-30-11, 10:18 PM   #572
monkeylove
Crazy Gamer

PSN  IDMonKeY_0830
XBox Live GamertagMonkey0830
近排耐唔耐開機隻牛著紅燈, 唔係橙燈, 但再開就冇事.....請問著紅燈係咩意思?

XBOX360 GAMER TAG : Monkey0830
monkeylove 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-30-11, 10:28 PM   #573
IDGAF
The One

引用:
作者: monkeylove 查看文章
近排耐唔耐開機隻牛著紅燈, 唔係橙燈, 但再開就冇事.....請問著紅燈係咩意思?
係咪用獨立開關的拖板?
可能係開果下佢隻火牛檢測到電壓不穩定的保險設計嚟。

我之前問CS佢係咁講的。

舊 05-30-11, 10:29 PM   #574
IDGAF
The One

引用:
作者: gerbera 查看文章
唔知,佢話硬件問題
部機完好,剩係上唔到live
等GOW3出先算
BAN機?

舊 05-30-11, 11:05 PM   #575
whassupbun
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2010
PSN  IDwhassupbun
XBox Live Gamertagwhassupbun
請問Slim 250GB依家幾錢度? 官網列$2369, 係定價, 度度都一樣?

whassupbun 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 10:26 AM

手機版 | APP版