Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-02-04, 08:59 PM   #26
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
玩玩下icq有人add真係唔知講咩好

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-04, 09:01 PM   #27
P.Hope
GAF GGXX團
39最高( ̄∇ ̄)

註冊日期: Nov 2002
引用:
作者: XENOS=翔
玩玩下icq有人add真係唔知講咩好
關ggxx乜樹...?

舊 07-04-04, 02:28 PM   #28
tsoiyim
Junior Member

註冊日期: Jul 2004
Yeah!GGXX終於移植到PC上啦,必玩!
tsoiyim 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-04, 04:49 PM   #29
Hayami
絢 爛 舞 踏
劫很大

註冊日期: Dec 2001
XBox Live Gamertagk0h4ku
引用:
作者: PH~幻滅之自由天使
關ggxx乜樹...?
佢想講打打下俾其他program 搞到彈出windows出面點算掛

好似出左demo

//Blog
//Flickr
Hayami 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-04, 01:43 PM   #30
Paul Yu
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: 祁英
e? 日本語window?....在中文版window下會否不能安裝?
use microsoft apploc mic duck lo
Paul Yu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-04, 09:08 PM   #31
teamkiller
God of Gamer

註冊日期: Dec 2003
引用:
作者: Hayami
佢想講打打下俾其他program 搞到彈出windows出面點算掛

好似出左demo
ICQ有個Mode叫做Away的 .........係唔會彈出黎ge
teamkiller 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-09-04, 10:23 AM   #32
R-1
GAF GGXX團

PSN  IDR-1gaf
http://www.media-kite.co.jp/products/ggxxr/index.html
PC版官方網~

舊 07-09-04, 01:17 PM   #33
teamkiller

點解好似靚過PS2版咁多咁ge....
舊 07-17-04, 02:28 AM   #34
koala
Game Master
天霸封神斬

註冊日期: Jul 2002
GGX出過PC版
GGXXR出PC版係正路

睇佢個動作環境應該係用返GGX PC版個engie黎開發...

動作環境
CPU Intel Celeron 450MHz以上

舊 07-17-04, 11:41 PM   #35
Sandalphon
Ultimate Gamer
Arc Angel

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: teamkiller
點解好似靚過PS2版咁多咁ge....
就算真係靚過PS2都唔出奇,電腦既機能唔會比PS2差

Why in moments of crisis do we ask God for strength and help?
As cognitive beings, why would we ask something that may well be a figment of our imaginations for guidance?
Why not search inside ourselves for the power to overcome?
After all, we are strong enough to cause most of the catastrophes we need to endure.

-Bill Schell-
Sandalphon 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-04, 04:37 PM   #36
teamkiller

各位釣到未?
釣到/發現的麻煩通知小弟

此篇文章於 07-24-04 12:13 AM 被 teamkiller 編輯。
舊 07-24-04, 02:36 AM   #37
teamkiller

釣緊lu~~
預計七小時上釣
舊 07-24-04, 07:14 AM   #38
御緣
一字記之曰"黑"

註冊日期: May 2002
引用:
釣緊lu~~
預計七小時上釣
未搵到邊到釣,不如..pm條link比我

舊 07-24-04, 09:12 AM   #39
小雨

註冊日期: Jul 2002
釣到....
但無唸住裝黎玩....

仲唸住隻 game 會有 omake 睇 tim..
點知乜都無... ||

舊 07-24-04, 12:07 PM   #40
teamkiller

引用:
作者: 御緣
未搵到邊到釣,不如..pm條link比我
有左BT啦......
舊 07-24-04, 12:26 PM   #41
R-1
GAF GGXX團

PSN  IDR-1gaf
引用:
有左BT啦......
我搵唔到ga...

舊 07-24-04, 01:45 PM   #42
teamkiller

我post 左上 hkp2p.......應該好快就會度度都有
真係搵唔到的PM我..
舊 07-24-04, 01:47 PM   #43
斯羅
aloha~

PSN  IDsanger1986
XBox Live GamertagSanger1986
哈哈~~
原來係你~~
我dl中
斯羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-04, 02:30 PM   #44
山治
Game Master
天元突破

註冊日期: Jun 2003
XBox Live Gamertagsidpistols
引用:
我post 左上 hkp2p.......應該好快就會度度都有
真係搵唔到的PM我..
DL緊.
唔該曬
山治 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-04, 02:56 PM   #45
斯羅
aloha~

引用:
作者: Paul Yu
use microsoft apploc mic duck lo
吾得...一定要日文window
舊 07-24-04, 03:00 PM   #46
再生

註冊日期: Feb 2004
釣成晚都先得75%......嘔..

舊 07-24-04, 05:23 PM   #47
御緣
一字記之曰"黑"

註冊日期: May 2002
引用:
真係搵唔到的PM我..
搵到la,唔該晒

舊 07-24-04, 09:30 PM   #48
斯羅
aloha~

裝吾到...
舊 07-25-04, 12:00 AM   #49
Alex@@@
Insane Gamer
活在一千零一夜中

註冊日期: Aug 2002
i can install and play wo....

i m using winxp pro....no need to change any setting...just install...
installation need wait so long time in prepare....

感到自己的存在進入了另外一個層次,活在另一個世界,甚至肉體消失了。
感到時間好像停止了(失去了「時間感」)。
感到無名的輕鬆、愉悅、寧靜、滿足,有愛和被愛的強烈經驗。
感到跟上天(上帝、大自然、宇宙、各方神秘力量)密切連繫,甚至好像甚麼都看通了、明白了。
感到非常興奮、刺激,周圍一切生氣勃勃,甚麼都非常鮮艷可愛。
Alex@@@ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-25-04, 12:52 AM   #50
teamkiller

好黑人憎.....日文果邊死都裝唔到....中文果邊乜都唔較反而裝到+玩到

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Guilty Gear XX Reload 討論區 dokoham 攻略及心得交流區 48 02-21-09 08:22 PM
〔ETC〕E3大展續集遊戲將大行其道,業界創造力面臨危機 nick 電視遊戲討論版 1 05-11-04 07:12 AM
Guilty Gear XX #RELOAD 之 FAUST使用心得 傑少 街機遊戲討論版 1 04-16-04 07:06 PM

現在的時間是 10:03 AM

手機版 | APP版