Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-23-13, 08:00 PM   #301
埃及使者
God of Gamer
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
一世便當確定

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-24-13, 12:58 AM   #302
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
初代卍解埋先啦

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-24-13, 11:33 AM   #303
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
撒亞人.....?
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-24-13, 11:50 AM   #304
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
無啦啦又黎劍八同花姐have a roada

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-24-13, 09:52 PM   #305
green
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2005
其實上回京樂唔係話佢地兩個打必有一死咩
這不是增強戰力, 而是減弱戰力吧?
green 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-30-13, 09:28 PM   #306
colus
Game Master
子龍

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDColus
XBox Live GamertagColusM
花姐M屬+正太控確認...
殺完醫返再殺...這個,根本就是強姦啊...
令...劍八係撒亞人...都確認鳥

Falling down, rain flows into my heart
In the pain I'm waiting for you
colus 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-30-13, 10:24 PM   #307
RPG之鬼

註冊日期: Sep 2002
撒亞人生於這地方稱呼叫做劍八

舊 01-30-13, 10:51 PM   #308
colus
Game Master
子龍

引用:
作者: RPG之鬼 查看文章
撒亞人生於這地方稱呼叫做劍八
當年某比達打菲利自己打穿自己再叫安廸醫...
今時今日直頭殘廢餐,
打同醫一條龍服務開外掛無限LOOP屈經驗值

Falling down, rain flows into my heart
In the pain I'm waiting for you
舊 01-30-13, 11:51 PM   #309
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
都估到叫花姐去同佢練係因為花姐可以斬完佢又醫佢
Crazy Diamond咩

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-30-13, 11:53 PM   #310
森羅

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDcavelife87
即係機戰map砲修理大法啦
森羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-31-13, 01:12 AM   #311
DevilElvis
The One
還我香港!!

八千流E D係咪叫"痛愛"a

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
舊 01-31-13, 09:39 AM   #312
colus
Game Master
子龍

引用:
作者: DevilElvis 查看文章
八千流E D係咪叫"痛愛"a
扭曲既愛情...巧凄美啊
某對敢達笨蛋師頭用拳頭交流感情,
佢兩個用互劈談戀愛...

舊 01-31-13, 09:49 AM   #313
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
一次過解釋晒劍八以前果D 強弱平衡既bug.

佢打輸時係因為唔覺意留左力.

打贏時係因為唔覺意出左全力.
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-31-13, 10:05 AM   #314
D.K.
Game Master
こなみきりえ

註冊日期: Jan 2009
PSN  IDKatyherDave
XBox Live GamertagDaveKatyher
引用:
作者: ahleung 查看文章
一次過解釋晒劍八以前果D 強弱平衡既bug.

佢打輸時係因為唔覺意留左力.

打贏時係因為唔覺意出左全力.
所謂遇強愈強,遇弱愈弱嗎?

八千流當時弱到要劍八跌lv跌左幾百年喎...
遇到一護時更加跌至谷底

而家要用不斷死黎慢慢升lv...
呢d咩野神設定黎架?

直接話作者想佢贏就贏, 輸就輸啦

弊在有好多人受

大જિંગ
大징

此篇文章於 01-31-13 10:07 AM 被 D.K. 編輯。
D.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-31-13, 10:34 AM   #315
colus
Game Master
子龍

引用:
作者: D.K. 查看文章
所謂遇強愈強,遇弱愈弱嗎?

八千流當時弱到要劍八跌lv跌左幾百年喎...
遇到一護時更加跌至谷底

而家要用不斷死黎慢慢升lv...
呢d咩野神設定黎架?

直接話作者想佢贏就贏, 輸就輸啦

弊在有好多人受
老師,我有問題!
當佢今次做低左花姐遇強愈強升左lv,
咁下次佢對住個比花姐弱既對手,又遇弱愈弱跌返lv...
咁點算?咁花姐咪死得好唔抵?
樓上講得岩,這不是增強戰力,係減弱戰力吧?

舊 01-31-13, 11:48 AM   #316
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
久保:遇強越強遇弱越弱是死神的一部份 不爽不要看

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-31-13, 01:42 PM   #317
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
呢個情況就好似打贏係多奇
打輸係阿米巴一樣

舊 01-31-13, 01:46 PM   #318
D.K.
Game Master
こなみきりえ

註冊日期: Jan 2009
PSN  IDKatyherDave
XBox Live GamertagDaveKatyher
引用:
作者: colus 查看文章
老師,我有問題!
當佢今次做低左花姐遇強愈強升左lv,
咁下次佢對住個比花姐弱既對手,又遇弱愈弱跌返lv...
咁點算?咁花姐咪死得好唔抵?
樓上講得岩,這不是增強戰力,係減弱戰力吧?
對久保黎講因為係最終章, 大戰之後劍八變成點已經冇所謂

另, 唔係話教卍解咩? 以死相搏免許皆傳? 學左唔會跌lv?

大જિંગ
大징

此篇文章於 01-31-13 01:49 PM 被 D.K. 編輯。
D.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-31-13, 02:33 PM   #319
colus
Game Master
子龍

引用:
作者: D.K. 查看文章
對久保黎講因為係最終章, 大戰之後劍八變成點已經冇所謂

另, 唔係話教卍解咩? 以死相搏免許皆傳? 學左唔會跌lv?
教刀術之嘛...冇話教卍解
打5刃果時都話啦...劍術係兩隻手一齊拎刀...
今次...可能都係咁上下...
反而...我想睇花姐卍解
始解係治癒術,卍解可能係復活術...
俾劍八做低之後自己復活無限loop

舊 01-31-13, 04:22 PM   #320
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

註冊日期: Jan 2002
比較可幸花組個樣變返正常……唔再係修羅男爵

PS:開放時間為17:00~23:00

每天提醒自己,施恩莫望報,不要把得失看得太重。
幸福不是必然,擁有它的人,請好好珍而重之……
呂鳳仙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-31-13, 05:39 PM   #321
Eking

註冊日期: Feb 2006
引用:
作者: colus 查看文章
教刀術之嘛...冇話教卍解
打5刃果時都話啦...劍術係兩隻手一齊拎刀...
今次...可能都係咁上下...
反而...我想睇花姐卍解
始解係治癒術,卍解可能係復活術...
俾劍八做低之後自己復活無限loop
卍唔係出過咩 ? 有隻類似魔鬼魚東東...定係我同另套漫畫搞亂左......囧

舊 01-31-13, 06:01 PM   #322
colus
Game Master
子龍

引用:
作者: Eking 查看文章
卍唔係出過咩 ? 有隻類似魔鬼魚東東...定係我同另套漫畫搞亂左......囧
魔鬼魚東東係始解
卍解未出,之前久保好似講過話會係呢篇俾佢出卍解...

舊 02-05-13, 07:36 PM   #323
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002

舊 02-13-13, 04:51 PM   #324
Shadow 神
混沌與光明的創造者

註冊日期: Nov 2006
PSN  IDShadowNel
卍解出現了!!
但完全唔知有乜用 ...

PSN: ShadowNel
wii friend code: 3580 5742 2557 1699
Shadow 神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-13-13, 05:29 PM   #325
DevilElvis
The One
還我香港!!

姐弟L 到 好難頂囉

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[漫畫] 久保帯人「BLEACH 死神代行消失篇」最終章、開演!丨ハリウッド実写化が本格始動Vol.6 money 日本動漫畫討論版 1048 07-26-12 10:23 AM
吹水專區 Vol.1735《衛宮士郎: 投影, 開始!》 b_boy 吹水專區 1007 02-09-11 10:28 PM
Bleach出戀愛遊戲! Love Bleach宣傳片 mimi17 日本動漫畫討論版 1 08-23-06 05:22 PM
估波遊戲VOL.6(歐冠盃開始) 龍寶寶 體育版 29 09-16-03 05:19 PM

現在的時間是 07:47 PM

手機版 | APP版