Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > 電影版

主題工具 顯示模式
舊 04-16-24, 02:59 AM   #1
肉羊哩咖
God of Gamer
griffin611

註冊日期: May 2008
Sonic 3 (仮名)(2024-12-20)

開楝樓都係時候。

報導指奇洛里維 B 會做 Shadow 一角,極期待~

另,占爺個角式呢次會變到遊戲入面個版本~~~

此篇文章於 04-16-24 05:41 AM 被 肉羊哩咖 編輯。
肉羊哩咖 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-16-24, 02:34 PM   #2
JoJo
Insane Gamer

註冊日期: May 2002
Wii U IDGiogioLeung
PSN  IDGiogioLeung
XBox Live GamertagG i o g i o
占爺又話退休嘅?
JoJo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-16-24, 03:43 PM   #3
肉羊哩咖
God of Gamer
griffin611

註冊日期: May 2008
派拉蒙九成車咗幾架裝滿錢紙嘅貨櫃車,泊佢門口請佢再出山,好好歹歹完成埋個三部曲,咪去退佢個休囉。老老實實,呢個系列係睇佢, Sonic 都係其次。

肉羊哩咖 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-24, 10:51 PM   #4
JoJo
Insane Gamer

註冊日期: May 2002
Wii U IDGiogioLeung
PSN  IDGiogioLeung
XBox Live GamertagG i o g i o
咁又係、夠誠意的話(美金)東尼史達早已再披甲上陣
JoJo 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] [PS4,XB1,NS] Sonic Mania Plus | Sonic Mania Adventures Animated Shorts Series ( ゚ω゚)? 電視遊戲討論版 8 05-01-18 08:30 AM
[多機種] Sonic FORCES | Project Sonic 2017 | PS4, XB1, NS enishi 電視遊戲討論版 75 11-10-17 09:49 PM
[SEGA] Sonic誕生20周年記念Party “Sonic boom 2011” neo2046 電視遊戲討論版 3 06-11-11 10:50 AM
[NDS] Sonic Chronicles:The Dark Brotherhood (Sonic RPG by Bioware) GimGim 手提遊戲機討論版 24 05-13-09 01:06 AM
[GC]中裕司表示年內推出"Sonic GC"及有意推出以Mario Vs Sonic為主題的遊戲 神祕人1號 電視遊戲討論版 21 02-17-05 12:30 PM

現在的時間是 10:02 AM

手機版 | APP版