Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Music UNIVERSE

主題工具 顯示模式
舊 09-17-03, 08:16 AM   #1
JACKY
Moderator

註冊日期: Dec 2001
XBox Live Gamertagkeijackyhk
容祖兒最新廣東大碟 -SHOW UP 兩版本齊發, 大家入來show up吧!!!

容祖兒最新廣東大碟
已經推出

資料來源: YESASIA.COM
http://global.yesasia.com/b5/PrdDept...-music/code-c/

此篇文章於 10-02-03 08:42 PM 被 JACKY 編輯。
JACKY 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-03, 08:31 AM   #2
Metal Gear NT
Moderator
核搭載二足步行戰車

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDjasonpoon
差唔多啦
都演唱會啦

除左首Show up外
電台聽過首《歌姬》(未派台,不過o個日訪問叫佢揀首黎播)
都幾好聽呀

Metal Gear NT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-03, 09:03 AM   #3
HIM
God of Gamer

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhim927
有冇會很美架?

HIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-03, 10:10 PM   #4
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
JOEY出碟黎賀我生日...:bface:

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-03, 10:14 PM   #5
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

註冊日期: Aug 2002
PSN  ID各位可以問我拎ID
正!!!~
不過對上一隻碟係幾時出架?

歷代「ギタドラ」スキルセット
XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
基路亞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-03, 10:20 PM   #6
killua
天上天下正太唯我獨尊
廚二

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDKILLUAJP1986
XBox Live Gamertag窮到喊,就黎訓街
引用:
Originally posted by 基路亞 :
正!!!~
不過對上一隻碟係幾時出架?
我記得係送俾人做生日禮物的........
3~4月左右.......
差唔多la.....

舊 09-18-03, 11:18 PM   #7
kaworu
Banned

註冊日期: Mar 2002
期待
kaworu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-27-03, 01:59 AM   #8
JACKY
Moderator

XBox Live Gamertagkeijackyhk

JOEY ~Show Up (限量版)

Show Up (Regular Version)

兩個版大家買之前, 又要睇清楚先喇
暫時出貨日為9月30日, 不過收到消息: 10 月3日才是正式發售日

此篇文章於 09-27-03 02:03 AM 被 JACKY 編輯。
JACKY 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-27-03, 11:00 AM   #9
T.L.J
Banned
GAF足球隊32號

註冊日期: Feb 2003
嘩....咁多歌o既....希望唔好粗製濫造啦....佢上一隻大鍱咁正,呢隻希望都有返咁上下水準~
T.L.J 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-27-03, 12:17 PM   #10
HIM

PSN  IDhim927
引用:
Originally posted by T.L.J :
嘩....咁多歌o既....希望唔好粗製濫造啦....佢上一隻大鍱咁正,呢隻希望都有返咁上下水準~

我諗會好似上隻碟咁, 係?纗L場聲音片段

HIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-27-03, 07:08 PM   #11
達比

註冊日期: Jul 2002
引用:
Originally posted by minghim :

我諗會好似上隻碟咁, 係?纗L場聲音片段
又黎開場片段??
達比 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-27-03, 07:10 PM   #12
kaworu
Banned

暫時出貨日為9月30日, 不過收到消息: 10 月3日才是正式發售日
>>又同bobo 撞期
bobo 隻碟唔知出唔出到呢~
舊 09-27-03, 08:05 PM   #13
Osmosis
Game Master
依然范特西

註冊日期: Jul 2002
good ar~~~~i love Joey~~~

想像依然無限大、感覺依然說不完、音樂依然范特西
Osmosis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-03, 12:42 PM   #14
T.L.J
Banned
GAF足球隊32號

引用:
Originally posted by kaworu :
>>又同bobo 撞期
bobo 隻碟唔知出唔出到呢~
得罪講句,同唔同joey撞期,bobo隻碟都唔荒賣得好啦...
而家同joey撞埋期,我諗bobo隻碟會賣得仲X...
舊 09-30-03, 03:53 PM   #15
T.L.J
Banned
GAF足球隊32號

Joey隻碟出左喇~~~~~~
頭先o係信和買特別版$85~~~~~
舊 09-30-03, 05:02 PM   #16
kaworu
Banned

我都入手la~
聽下好唔好聽先
舊 09-30-03, 06:30 PM   #17
Moderator
核搭載二足步行戰車

入手
聽過晒一次
整體感覺上比上隻好
不過暫時未有邊首俾到我上次《心淡》感覺

Metal Gear NT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-03, 06:39 PM   #18
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
睇落最好聽都係"想得太遠"/\

舊 09-30-03, 07:13 PM   #19
Moderator
核搭載二足步行戰車

隻碟有PROTECT
copy唔到落電腦度聽......

舊 09-30-03, 07:23 PM   #20
咭咭王子(一V一)p

2個版有咩唔同...
今日我都想買...不過阿媽叫留返11月先碌咭...
and then聽過幾次(邪道 ),好在冇衝動買...

舊 09-30-03, 07:35 PM   #21
Supreme
Insane Gamer

今日行cd鋪..
聽到佢隻碟有首歌好似以前既"全新暑假"

舊 09-30-03, 07:38 PM   #22
咭咭王子(一V一)p

引用:
Originally posted by Supreme :
今日行cd鋪..
"派對機器"?我覺得有d似"隆重登場"

舊 09-30-03, 08:40 PM   #23
(.v - )v
Game Master

Wink

2個版本有乜分別呀~?6
我都唔知自己買果個係乜野版~
(.v - )v 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-03, 09:27 PM   #24
(.v - )v
Game Master

Wink

引用:
Originally posted by Supreme :
今日行cd鋪..
因為都係CY既作品~vv
舊 09-30-03, 10:43 PM   #25
(.v - )v
Game Master

Wink

推介

出賣~db
派對機器~b
我也不想這樣~db

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
ASIA GAME SHOW 2003相 dan 照相館 1 12-30-03 10:33 AM
容祖兒 Show Up演唱會2003 - CD, 已發賣, DVD 12月19日發賣 ( Song List updated) JACKY Neo Music UNIVERSE 18 12-06-03 01:09 PM
Show Up! Neway 容祖兒演唱會 ( 加入演唱會詳情) 見P.1 第一個Post 咭咭王子(一V一)p Neo Music UNIVERSE 49 09-23-03 01:13 AM
Toy Show marspeople 收藏品討論版 5 08-01-03 05:59 PM

現在的時間是 11:39 AM

手機版 | APP版