Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
照相館>我的第一部傻瓜DC
加賀KAGA 06:59 PM 10-11-09
想買部傻瓜DC好耐, 平時出街行下影下
經過友人推介後誠意推介後, 決定買部電
飯煲牌的傻瓜DC仔....好輕好細部, 好過癮

ZERO NEKO 08:29 PM 10-11-09
女友一號
M-eye 09:31 PM 10-11-09
你的第一部細型機種...真的@@...????
小光 09:37 PM 10-11-09
女友一號唔係應該介定為單反咩?
加賀KAGA 09:44 PM 10-11-09
作者: ZERO NEKO:
女友一號
女友一號?乜野意思?

作者: M-eye:
你的第一部細型機種...真的@@...????
我真係冇買過呢d細機架, 這是第一部

作者: 小光:
女友一號唔係應該介定為單反咩?
部機都冇反光鏡, 應該不算是單反掛
Strider 10:50 PM 10-11-09
我覺得多了同伴是一伴很值得高興的事~
油王你的女友係閹機嘛?
加賀KAGA 11:36 PM 10-11-09
作者: Strider:
我覺得多了同伴是一伴很值得高興的事~
油王你的女友係閹機嘛?
你地講乜野女友呀...小弟我唔明白啊
點至為之是閹機?
Strider 11:56 PM 10-11-09
作者: 加賀KAGA:
你地講乜野女友呀...小弟我唔明白啊
點至為之是閹機?
唔係gf1莫非係lx3??
冇理由丫唔似油王風格...
閹機咪即係冇日文menu既頹機囉

加賀KAGA 12:00 AM 10-12-09
作者: Strider:
唔係gf1莫非係lx3??
冇理由丫唔似油王風格...
閹機咪即係冇日文menu既頹機囉
咁我是閹機了....行貨黎
nick 01:53 AM 10-12-09
女友
M-eye 02:40 AM 10-12-09
GF就係Girl Friend ....油王明啦
OldCake 09:25 AM 10-12-09
明智的決擇........恭喜
Strider 09:33 AM 10-12-09
作者: OldCake:
明智的決擇........恭喜
餅爺我好期待睇你d M鏡同女友合體

M-eye 02:30 PM 10-12-09
係啦...老餅爺都沒給我們看你的M鏡作品啊.....
OldCake 02:39 PM 10-12-09
HAHA............放心..........站長大人剛找我.........

落左 ORDER 要我落毒害人..........我盡力啦
亍 ◣ 08:55 PM 10-13-09
路過.........................................................................................................咁樓主o個部正體即係咩?
加賀KAGA 10:04 PM 10-13-09
作者: jaVaj ◣:
路過.........................................................................................................咁樓主o個部正體即係咩?
電飯煲牌的LX 1
劍路 12:11 AM 10-14-09
作者: 加賀KAGA:
電飯煲牌的LX 1
二奶一號~~
teamkiller 01:13 AM 10-14-09
有無買個潛望鏡?
capeofgoodhope 07:16 PM 10-19-09
其實S90都唔錯,睇d sample image都ok
http://www.dpreview.com/gallery/canons90_preview/
赤目黑龍 11:52 AM 10-27-09
作者: capeofgoodhope:
其實S90都唔錯,睇d sample image都ok
http://www.dpreview.com/gallery/canons90_preview/
我都買o左呢一部!
o的相真係唔錯

返回主題版面