Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 18  ... 最後
日本動漫畫討論版>ケロロ軍曹であります!丨10月4日開始冬樹代役:桑島法子
Coquelicot 10:06 PM 07-24-05
第十期頭半有d之前動畫都差不多
後半段急轉直下, 但Keroro只係複製體?
但佢唔係有父親咩?魔鬼軍曹喎
(唔通魔鬼軍曹好似MGS big boss咁玩基因複製? )
6124 11:27 PM 07-24-05
Keroro應該係本體
肥陸行鳥 11:39 PM 07-24-05
作者: Coquelicot:
第十期頭半有d之前動畫都差不多
後半段急轉直下, 但Keroro只係複製體?
但佢唔係有父親咩?魔鬼軍曹喎
(唔通魔鬼軍曹好似MGS big boss咁玩基因複製? )
好似係比果班友變返做蛋,再生出黎
所以果隻keroro係有尾的
riceball 11:48 PM 07-24-05
作者: 神風@AMD:
耍寶=玩野(果度kururu應該係話自己用玩玩下既心情~無全力迎敵)

kururu 我估應該仲留有一手,giroro 就扮死玩突襲
但唔係成個地下基地的電腦系統都已經被入侵咩?
kururu仲趴低左

[亂估]不過話唔定GARURU小隊佢地依家做緊的野都只不過係DORORO用忍術做出黎的假象 [/亂估]
真!DC 12:51 AM 07-25-05
佢話有隊長質素ge人唔係好多,
但我就唔多覺keroro有隊長質素
riceball 01:18 AM 07-25-05
作者: 真!DC:
佢話有隊長質素ge人唔係好多,
但我就唔多覺keroro有隊長質素
認真mode的時候的確係唔錯的(睇番keroro小隊大戰viper星人就知),
不過佢99.8%的時間都係非認真mode
加上......他是個笨蛋
b_boy 02:11 AM 07-25-05
作者: riceball:
認真mode的時候的確係唔錯的(睇番keroro小隊大戰viper星人就知),
藍星0既濕度問題?
神風@AMD 03:32 AM 07-25-05
但唔係成個地下基地的電腦系統都已經被入侵咩?
kururu仲趴低左

[亂估]不過話唔定GARURU小隊佢地依家做緊的野都只不過係DORORO用忍術做出黎的假象 [/亂估]
佢有一段對白係話估唔到總部都有狠角色,之後細字就講佢發現左d野(無講佢發現左咩)

而且果個新兵好似係講佢差少少先成功入侵總部主機~

相比kururu佢可以進出自如

邊有得比
神風@AMD 03:37 AM 07-25-05
我覺得佢有好強既隊長素質....

佢d咁既作戰計劃....d隊員都全力支援...

間中仲有d打動人心既說話同氣魄(打動d隊員去搞笑= =")
riceball 06:23 PM 07-25-05
作者: 神風@AMD:
我覺得佢有好強既隊長素質....

佢d咁既作戰計劃....d隊員都全力支援...
因為各隊員都係笨蛋
峰凌 01:08 AM 07-26-05
淨返dororo1個....
睇咁多期都未試過咁期待下1集
快d出11期就好啦
NTBOY 12:57 AM 08-01-05
開始厭惡動畫抄來抄去
今集(#69)擺明抄千與千尋
wing 10:44 AM 08-01-05
作者: NTBOY:
開始厭惡動畫抄來抄去
今集(#69)擺明抄千與千尋
呢套野第一話的標題就話你知係擺明係玩惡搞ga la, 今集都連條題都講玩俾你知係玩神隱ga la woo, 呢d "明玩", 唔同 "暗抄".
seraph 02:10 PM 08-16-05
今集個故事同之前個個幾乎一樣.........
wing 02:20 PM 08-16-05
作者: seraph:
今集個故事同之前個個幾乎一樣.........
#71字幕版終於出左?
seraph 02:58 PM 08-16-05
作者: wing:
#71字幕版終於出左?
係呀.....
cloud 02:07 PM 08-17-05
努力追趕中~~
煲到47話~~
【子夜】 02:45 PM 08-17-05
都係漫畫緊張刺激好多
pars 05:03 PM 08-17-05
但係漫畫無動畫咁生動,
感覺攪笑野都係動畫好睇d。
wing 05:14 PM 08-17-05
作者: pars:
但係漫畫無動畫咁生動,
感覺攪笑野都係動畫好睇d。
而且漫畫冇左動畫的搞笑voice over
代官 06:47 PM 08-17-05
KERORO打NDS.....

洗唔洗買廣告買到禁ar....
禁FFVII:Advance主角唔會唔拎住psp lee??
levinjo 12:20 AM 08-18-05
KERORO 會係nds 出game嗎?
豆腐多 12:30 AM 08-18-05
作者: 代官:
KERORO打NDS.....

洗唔洗買廣告買到禁ar....
禁FFVII:Advance主角唔會唔拎住psp lee??
kululu都成日拎住隻ipod la......有nds都唔係咁出奇....
WAL1 01:12 AM 08-19-05
nds遲d係有keroro game
levinjo 01:18 AM 08-19-05
咁會玩乜架 ?? 我完完成成早哂keroro 既毒=,-
第一 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 18  ... 最後

返回主題版面